Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 375865 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Saol hocam o illet hastalık sureyya yi buldu ama erken evredeyiz Allah'ın izni ile aşacağız bütün sıkıntıları.

Acil şifalar dilerim, geçmiş olsun.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
(1) Seda'nin Nesli'nin yedegi olmayi kabul etmemesi sence bu Fenerbahce taraftarlarinin %99'unun umrunda olur mu?  Keza ayni sekilde, akli basinda bir yonetimin umrunda olur mu?  :)

(2) Aneta'dan daha iyi caprazlar pektabii var ama Cem'in de dedigi gibi ya mental olarak sorun yaratan caprazlar ya da almak icin ciddi bir tesvik gerekiyor.
1. soruya cevaben şahsen benim umurumda olmaz. Hatta pek çok taraftarın da umuru olmaz. Böyle arada capitanom diye ortada dolaşıp Fb sevgisi sadece Seda sevgisinden ibaret olan sözüm ona ''taraftarlar " var.
2. Aneta dan daha iyi çaprazlar elbette var lakin sizinde dediğiniz gibi tam bir muamma. Kafalarına estiği gibi davranıp takımı yolda bırakırlarsa çok ama çok kötü olur.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Brakocevic'in tweet hadisesi olmasa belki düşünülürdü. Yönetim Brakocevic'e transfer teklif etse nasıl karşılarşınız? Tweet hadisesi engel midir sizce?

Bence orada madalyonun iki yüzü var. Brakocevic 3-0 kazandık derken kötü niyeti yoktu geçen sezonun alışkanlığıydı. Sonra 3-1 diye uyarılınca cahilce hakem muhabbeti yaptı. Bilmiyorum genel olarak nasıl bakıyorsunuz oyuncuya.
« Son Düzenleme: 09 Mart 2014, 17:05:10 Gönderen: UniqueFB »

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Gerçekçi olmak gerekirse Aneta kalır + Neslihan gelir + Hooker gelir ... Bu üçü dışında yönetim başka bir alternatife girişmez bence. Şampiyon olamazsak Aneta kesinlikle kalamaz. Şampiyon olursak da Neslihan'a göre iş değişir. Ki Aneta muhtemelen kalır.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Dün Oynayan Anetanın Brakoceviçten eksiği yoktu...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Niyeyse bir türlü sevemedim Brakocevic i.. Ben Vakıf ın da onu bırakacağını sanmıyorum. Nikolic,Costa ve belki Fürst. Bunun dışında gitmez kimse. Fürst gitse hoş kimi getirecekler ki? Rasic in sözleşmesi devam ediyor. Ya Thaisa yada Fabiana. İkisinide bizden başka Türk takımında görmek istemem niye yalan söyleyim.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Tekrar ediyorum bu ülkeye Brezilyalı gelecekse yolu Fenerbahçe'den geçer :P Fürst çok formsuz ama böyle bir oyuncuyu bırakmazlar sanmıyorum. Bizim için de VB için de her şey sonuç odaklı gelişicek muhtemelen. VB için final four ve lig kötü geçerse umulmadık değişiklikler de olabilir. Bizim için de öyle. Başarı gelirse kadrolar olabildiğine muhafaza edilir. Brakocevic Azerbaycan veya Rusya transferi yaparsa da şaşırmam.
Aneta'nın dünkü performansına kimsenin lafı olamaz da bakalım ben lig play off performansını merak ediyorum. Aneta'nın dünkü haline çok çok ihtiyacımız olucak.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Besim dikkatini çekerim Aneta son 4-5 zor maçta sırıtmadı...

Daha düne kadar SEDA yı çeken NESİLİZ!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Orası kesin. Aneta alınabilecek yani reel olarak mümkün olan en iyi PÇlerden. Seneye bir tık daha ileri gider miyiz diye tüm planlar. Şampiyonlar Ligi gelecek sene ellerde yükselmeli.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Bauer Fransız gazeteye verdiği röportajda burda mutlu olduğunu seneye de kalmak istediğini söylemiş. Thaisa gelse şu kız gider diye üzülürüm valla. Sürekli oynasa taraftar onu çok daha sevecek güzel bir bağ yakalardık aslında. Umarım seneye en azından ligde daha sık görürüz.

Meliha bugünkü maçta da iyiymiş sanırım. Dicle de iyi maç çıkarmış. Ligin iki parlak genç yıldızı. Almazsak ayıp :)

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Harbiden öyle. Montano biraz form tutarsa Galatasaray-Vakıfbank maçı da fena olmaz. Neriman-Rabadzieva-Montano Vakıfbank'ı oldukça hırpalar.
Biz önce Eczacıbaşı sonra Vakıfbank ile oynayacağız. Bizim kızlar inanılmaz yorulcak umarım sonuna kadar mücadele ederler.
Bu ay sonu CEV Cup gelsin o atmosferde doping etkisi olur. Sonra Ankara'da Türkiye Kupasını kaldırırız inş. Son lig kupası için inanılmaz kenetlenirler motive olurlar. Ben takımıma çok güveniyorum. Çok karakterli oyuncular.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Full maç:
Fenerbahçe 3-1 Gs Daikin
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Maçta Glass oynayacakmış. Diğer yabancılar Kim ve Garay

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

8-1 öndeyiz
FENERBAHÇE