Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 168677 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurol1967

• Ziyaretçi
       Üzgünüm.. Bu konuda daha önce yazılan mesajları okuma fırsatı bulamadım.. ama Fenerbahçe Grundig'in Halkbank'a yeileceğini biliyordum.. Nerden mi biliyordum,kendi takımımızdan dolayı biliyordum.Bizde AŞIRI bir öz güven var.. Özgüven lazım da,bizde biraz fazla aşırısı var.. Yoksa newden o servisleri bedavadan kaçıralım ki?! Maçları bize kaybettiren sayılar,hep maç genelindeki veya setlerdeki servis hatalarımız..

Bir bakın,setler hangi sayılarla verilmiş...2 sayı veya 3 sayı farklarla her seti vermişiniz.. Setlerde yapılan servis hataları,belki bir iki, eksik olsa,o setlerde verilmeye bilirdi.. Marshall,İvan ve ibrahim Bşaran.. Mrashall ve İvan takımın en skorerleri.Ama İbrahim Bşaran'a ne oluyor ki,her servise gelişinde hata!!! Kardeşim,bari topu saha içine at ki,zarardan nasibin olmasın.. Bu,kendi kendine ateş etmek gibi bir şey..Bu kadar hatayi,diğer ikisi tolere edebilir ama,sen edemezzzzzzzzzzzzzzzzzsin...!  :( :o  Bazı oyuncular,yaptıkları hatalar ile,sevdikleri insanlara da zarar verebilirler istemeden de olsa.. Biraz geniş düşünmek lazım.. ::)

Bayanlar derbisi: 3-0.... Erkekler derbisi de 3-0 ama aleyhimize... :( :o Maçlar sayılardan sonra atılan o nağralarla kazanılmıyor.. Blok yok!! Defans yok!!! Üstüne de devamlı servis kaçırıp;Sanki her şey yolundaymış gibi birbirini kandırma tiyatroları... Her şey iyi ve her şey yolunda.. Hayır,her şey yolunda değil!! Erkek Voleybol takımının KİBRİ biraz fazla kaçıyor.. Sahada ya varsınız;yada YOK!! Sizler,''YOK''olmayı seçiyorsunuz.. Nasıl mı,MEGALOMANLIĞINIZLA... Ya,soyunma odasında ne yapıyorsunuz,birbirinizi mi,hipnotize ediyorsunuz? Ya sahada yoksunuz,izliyoruz işte... Kime güveniyorsunuz,söyleyin biz de bilelim.. Ama maçı kaybedensiniz :o  Bir sayı,iki sayı farkla vermişsiniz setleri.. Ama sonuca bakalım.. KAYBETMİŞSİNİZ VE KAYBETMİŞİZ!! Bundan ötesi var mı?  FB Bayan Voleybol takımında bir azim görüyorum ama,sizde o azim malesef yok.. :(

Sizlerin pek umrunda olmayacak bu,biliyorum ama.ÇOK TEESSSÜF EDİYORUM size FBG...YAZIK!!!!! :(   Aslında sizlerin daha güçsüz takımlara da yenilebileceğinizi görüyorum..İstikmet belli ziraa!! Fedakarlıklar etmeden ŞAMPİYON OLACAĞINIZI MI;düşünüyorsunuz yoksa..? YOK ÖYLE BİR DÜNYA!!!! ::) GEÇİNİZ!!   FB VOLEYBOL TAKIMLARI LİG ŞAMPİYONLARI OLSUNLAR.... Bayanlar bunu başarabilir de.. Sizde bir sıkıntı olur bence!! EGO''nuza bir ayar çetirin bence.. Oynamadan maç kazanamazsınız zira... Sahaya çık,tüm  gücünü ortaya koy;yine de kazanamazsan bizimsin.. Ama önce çıkacağın her maçı bir kazanmak için oyna....  Servisten sayı vermek:NEFRET EDİYORUM BU DURUMDAN...!!!!

Fenerbahçe takımları,lütfen servis kaçırmayın.Rakipleriniz,s,izleri yeniyorsa,nedeni bu dur...  Set sonlarındaki acı akıbetler de bir fikir verenmiyorsa size.. Artık PES diyeceğim.. :( :o
  Nadir Bey yenilginin üzüntüsüyle bence maksadınızı aşan bir yorumla bu takıma haksızlık yapmışsınız.
Olmamış.5 Şube içerisinde en az destek gören,adeta üvey evlat muamelesi gören,Başkan'ın bile nihayet ilk kez bu maça gelebildiği
sezon başından beri oynadığı Lig,Kupa,Avrupa Kupaları (Balkan Challange) 25'e yakın maçta sadece 3 mağlubiyet almış
(2'si Avrupa kupalarında 3-2'lik biraz da formalite mağlubiyetler) tek önemli mağlubiyeti bu yenilgi olan yani 25 maç sonra
ilk kez böyle yenilmiş bir takım için yaptığınız bu acımasız yorum reva mı isterseniz dönün bir kez daha okuyun :)
Fikirlerinize saygımız sonsuz ayrı ama bence ağır bir eleştiri olmuş.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Takıma güvenim sonsuz. ....

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

İlk yarıdaki maçta beklenmedik şekilde puan kaybedeceğimiz bir maç olacaktı neredeyse. Hakemin lehimize hatalı kararı ile kıyısından dönmüştük.

Konak Bld. ekonomik sıkıntı nedeniyle bir çok oyuncusunu değiştirmek zorunda kaldı.

Bu maçı set kaybetmeden kazanmamız lazım.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Konak'lı oyuncular ligin ilk devresi Anka'nın bahsettiği hatalı hakem kararına rağmen çok efendice davranmışlar ve oldukça sempatimi kazanmışlardı. Kazanalım ama ezmeyelim. :)

Bizim Michael Carter Williams maça gitmeyi düşünür mü acaba?

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Halledilir,sıkıntı yok.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2014, 22:54:58 Gönderen: Süleyman Özgül »
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı nadir

• Üye
Nadir Bey, herhalde sabah ezanında müezzine kafanız kızdı. Sabahın 4ünde bu kadar öfke nereden çıkar? Neyse ben gene de sizin dilinizden anladığımı Türkçe yazayım:

Fenerbahçe Grundig, Halkbank'a yenildiği için çok üzgünüm. Maç boyunca iyi servis atamadık. Özellikle İbrahim'in servisleri iyi değildi. Sanırım son dönemde arka arkaya gelen galibiyetler takımda bir özgüven patlaması yaşanmasına sebep olmuş. Bu maçta ne savunmada ne de hücumda gerekenleri yapamadık.

Tabii ki istiyorum ki Fenerbahçe Voleybol takımları hem Türkiye'de hem de Avrupa'da çok başarılı olsunlar, Şampiyonlar Ligini kazansınlar. Ama şu anki kadrolarla bunu başarmalarını güç görüyorum. Daha henüz voleybolun temel doğrularını hakkıyla yerine getiremiyoruz (iyi servis, iyi manşet)

Şu smileyi de uygun yerlere forum dostları yerleştirsin
 :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'(

Teşekkür ederim;yazdığım mesajda anlatmak istediğimi,çok iyi özetlemişsiniz;çok beğendim. :) Ama benim mesajımdan sonra yapılan ilk yorumu,beğenmedim;o yorumu okusaydım,mesajımın devamını da silmezdim sanırım.. :D  Ama neyse,o mesajımdan alıntı yapan arkadaşlar olmuş iyiki.. ;)

Okan Y.@ Özür dilerim;konuya sizin mesajınızdan girdim ama,başlamışken aynı mesaj içerisinde bir iki satır daha yazmam gerekiyor,her nekadar lafım size olmasa da... ::)

Ben fazla zaman bulamıyorum (özel ilgi alanlarım için..) Gece işi desem yeterli olur sanırım.Evet,foruma bazen geç saatlerde girme şansım oluyor ve bir süre de ölacak malesef.. İş yorgunluğu,uykusuzluk,stres gibi nedenlerden dolayı,bazen biraz ağresif yazdığımı kabul ediyorum. Ama uykumdan fedakarlık edip gönül bağı kurduğum Fenerbahçem'in yararına,içimden geçenleri yazıp paylaşıyorum sadece..

O yazıda 2 hatam var;1.'si büyük harf kullanmışım bazı yerlerde.. Kabul.. 2.'si Biraz sert bir dil kullanmışım.. Kabul.. Ama bunların dışında bir hatam yok. Sırf bu ndenle yazının devamını silmiştim(Ama sonrasında yapılan bir tek yorumu bile okumadan ÖNCE! silmiştim) .  Düşünce ve duygularımın ''laf salatası ve boş laflar''diye nitelendirilmesi;gerçekten kırıcı olmuş. ''Neyi nasıl yazacağımızın bir şablonunu çıkartın bari''diyeceğim'' forumumuzun yetkililerine.. :o

''Fenerbahçe'yi sevmesem,takımıma bir katkım olamayacaksa,benim burada ne işim var''diye düşünürüm..
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2014, 00:34:58 Gönderen: nadir »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Nasıl yazacağının şablonu belli. Fenerbahçe Grundig gibi her daim gördüğü destek ve ilgiden daha fazlasını veren, hiç bir zaman gösterilen desteğin altında kalmamış bir branşı aşağılamadan, horlamadan, onları sevenleri incitmeden eleştireceksin. "Ivan top öldürmesini beceremiyor, Marshall servis atmasını beceremiyor, Arslan bu ülkenin en kötü pasörü" desen; hepsi kabulümüzdür; bunlar oyuna dair eleştirilerdir. Ancak bu takıma şımarmışlar filan denir, iş bu oyuncuların kişiliğine uzanırsa o yorumlar için boşu boşuna zahmet vermiş olacaksın. Çünkü silinecek.

Fenerbahçe Erkek Voleybol takımının bu forumda belli konularda dokunulmazlığı vardır. Çünkü onların taraftardan hak ettiği ilgi, destek ve sevgiyi yeterince görmediğini düşündüğümüzden, onlara kötü söz söylerken iki kere düşünülüp yazılmasını istiyoruz. Bu konuda da kararlıyız ki, biz Fenerbahçe Grundig'i çok seviyoruz.
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2014, 00:35:58 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Nasıl yazacağının şablonu belli. Fenerbahçe Grundig gibi her daim gördüğü destek ve ilgiden daha fazlasını veren, hiç bir zaman gösterilen desteğin altında kalmamış bir branşı aşağılamadan, horlamadan, onları sevenleri incitmeden eleştireceksin. "Ivan top öldürmesini beceremiyor, Marshall servis atmasını beceremiyor, Arslan bu ülkenin en kötü pasörü" desen; hepsi kabulümüzdür; bunlar oyuna dair eleştirilerdir. Ancak bu takıma şımarmışlar filan denir, iş bu oyuncuların kişiliğine uzanırsa o yorumlar için boşu boşuna zahmet vermiş olacaksın. Çünkü silinecek.

Fenerbahçe Erkek Voleybol takımının bu forumda belli konularda dokunulmazlığı vardır. Çünkü onların taraftardan hak ettiği ilgi, destek ve sevgiyi yeterince görmediğini düşündüğümüzden, onlara kötü söz söylerken iki kere düşünülüp yazılmasını istiyoruz. Bu konuda da kararlıyız ki, biz Fenerbahçe Grundig'i çok seviyoruz.

Maçları 10 kişi izler..Halkbank maçından sonra İVAN bitmiş diyen gördüm..Burada değil twiterda..Çok adam var direk ağzına çakacan terliği!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Belki sozlesme uzatma mevzusuna istinaden "Ivan bitmis" demistir? :P

Thats voleybıl diyecem bu şekilde konuşanlara...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nadir

• Üye

Bu bilgilendirme için çok teşekkür ederim. :) Gerçekten bu kıstaslardan haberim yoktu.İlk defa bir ''Fenerbahçe Forumunda'' yer alıyorum. Tepki çekeceğimin farkındaydım ama,iyi niyetle yapılan eleştirilerin de yanlış algılanabileceği aklıma gelmemişti. Ben de Fenerbahçe Grundig ve Fenerbahçe Bayan Voleybol takımını çok seviyorum.

Ama istemeden de olsa,hiçbir FB'li taraftarı veya sporcuyu üzmek filan istemem. :) Rahatsızlık verdiğim için,hepinizden özür dilerim.

Çevrimdışı nadir

• Üye
  Nadir Bey yenilginin üzüntüsüyle bence maksadınızı aşan bir yorumla bu takıma haksızlık yapmışsınız.
Olmamış.5 Şube içerisinde en az destek gören,adeta üvey evlat muamelesi gören,Başkan'ın bile nihayet ilk kez bu maça gelebildiği
sezon başından beri oynadığı Lig,Kupa,Avrupa Kupaları (Balkan Challange) 25'e yakın maçta sadece 3 mağlubiyet almış
(2'si Avrupa kupalarında 3-2'lik biraz da formalite mağlubiyetler) tek önemli mağlubiyeti bu yenilgi olan yani 25 maç sonra
ilk kez böyle yenilmiş bir takım için yaptığınız bu acımasız yorum reva mı isterseniz dönün bir kez daha okuyun :)
Fikirlerinize saygımız sonsuz ayrı ama bence ağır bir eleştiri olmuş.

Farklı bir bakış açısıyla ve böyle, güzel bir şekilde açıklanınca,hatamı daha iyi görebildim;çok teşekkür ederim Gürol Bey.. :) Ve,''yenilginin üzüntüsüyle'' tespitiniz,tam isabet olmuş.. 8)  Ben her zaman,böyle negatif yazılar yazmam ama,büyük hayal kırıklığı yaşamıştım ve umduğum mücadeleyi takımımdan da göremeyince,koptum.. ::) Tekrar özür diliyorum. :)

Fenerbahçe sevdalısı olarak çabalarımız bir aslında;takımlarımızın başarısı.. Ama bazen bizim de kendi aramızda frekanslarımızın uyuşmadığı durumlar olabiliyor.. Bu foruma üye olmadan önce,sosyal medyadan takipettiğim ve çok takdir ettiğim kişiliklerin oluşturduğu bu platformda,her şeyin yolunda gitmesini istiyorum.Fenerbahçe'li olduğunuz için sizleri çok seviyorum.Fenerbahçe için yaptıklarınızdan dolayı,bu konuda emek sarfeden her kişiye,tek tek sonsuz teşekkürler.. 8) Benden ve bu forumdaki varlığımdan dolayı kimsenin rahatsızlık duymasını istemiyorum;bu nedenle ,en iyisi benim forumdan ayrılmam olacak sanırım.:(   

« Son Düzenleme: 02 Şubat 2014, 02:08:44 Gönderen: nadir »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Konak Bld. - Fenerbahçe maçının yayını Ntvspor da başladı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Fonteles, Marshall, Ivan, Arslan, Kemal ve libero Burak'la başladık.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Burak tan güzel takip savunması
FENERBAHÇE