Nadir Bey, herhalde sabah ezanında müezzine kafanız kızdı. Sabahın 4ünde bu kadar öfke nereden çıkar? Neyse ben gene de sizin dilinizden anladığımı Türkçe yazayım:
Fenerbahçe Grundig, Halkbank'a yenildiği için çok üzgünüm. Maç boyunca iyi servis atamadık. Özellikle İbrahim'in servisleri iyi değildi. Sanırım son dönemde arka arkaya gelen galibiyetler takımda bir özgüven patlaması yaşanmasına sebep olmuş. Bu maçta ne savunmada ne de hücumda gerekenleri yapamadık.
Tabii ki istiyorum ki Fenerbahçe Voleybol takımları hem Türkiye'de hem de Avrupa'da çok başarılı olsunlar, Şampiyonlar Ligini kazansınlar. Ama şu anki kadrolarla bunu başarmalarını güç görüyorum. Daha henüz voleybolun temel doğrularını hakkıyla yerine getiremiyoruz (iyi servis, iyi manşet)
Şu smileyi de uygun yerlere forum dostları yerleştirsin

Teşekkür ederim;yazdığım mesajda anlatmak istediğimi,çok iyi özetlemişsiniz;çok beğendim.

Ama benim mesajımdan sonra yapılan ilk yorumu,beğenmedim;o yorumu okusaydım,mesajımın devamını da silmezdim sanırım..

Ama neyse,o mesajımdan alıntı yapan arkadaşlar olmuş iyiki..
Okan Y.@ Özür dilerim;konuya sizin mesajınızdan girdim ama,başlamışken aynı mesaj içerisinde bir iki satır daha yazmam gerekiyor,her nekadar lafım size olmasa da...

Ben fazla zaman bulamıyorum (özel ilgi alanlarım için..) Gece işi desem yeterli olur sanırım.Evet,foruma bazen geç saatlerde girme şansım oluyor ve bir süre de ölacak malesef.. İş yorgunluğu,uykusuzluk,stres gibi nedenlerden dolayı,bazen biraz ağresif yazdığımı kabul ediyorum. Ama uykumdan fedakarlık edip gönül bağı kurduğum Fenerbahçem'in yararına,içimden geçenleri yazıp paylaşıyorum sadece..
O yazıda 2 hatam var;1.'si büyük harf kullanmışım bazı yerlerde.. Kabul.. 2.'si Biraz sert bir dil kullanmışım.. Kabul.. Ama bunların dışında bir hatam yok. Sırf bu ndenle yazının devamını silmiştim(Ama sonrasında yapılan bir tek yorumu bile okumadan ÖNCE! silmiştim) . Düşünce ve duygularımın ''laf salatası ve boş laflar''diye nitelendirilmesi;gerçekten kırıcı olmuş. ''Neyi nasıl yazacağımızın bir şablonunu çıkartın bari''diyeceğim'' forumumuzun yetkililerine..
''Fenerbahçe'yi sevmesem,takımıma bir katkım olamayacaksa,benim burada ne işim var''diye düşünürüm..