Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 167800 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurol1967

• Ziyaretçi
Bu arada abi yüklediğin son videoya baktım, senle tanışmak kısmet olmadı lakin videonda sesimiz mevcut. Sağ tarafında tahminimce bir iki sıra yanındaydım. :) Ek olarak bir şey merak ediyorum abi sen tribüne hakimsindir, maç boyunca hakeme bağırıp onun üzerine oynayan abimiz bu forumda olan biri mi ? Helal olsun valla maç boyu hep hakeme yüklendi :)
Beyaz saçlı bir Abimiz ise bahsettiğiniz kişi Süleyman Abi'miz var bizim forumumuzda :)

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Beyaz saçlı bir Abimiz ise bahsettiğiniz kişi Süleyman Abi'miz var bizim forumumuzda :)
Evet sevgili Gürol,gerçekten hakemin verdiği ilk setin son sayısındaki blokaut kararından sonra zıvanadan çıktım.Ondan sonra ki iki set boyunca bu hakemle epey uğraştım.Artık yanımdakiler fazla rahatsız olunca bırakmak zorunda kaldım.Zaten hala sesim bozuk plak gibi çıkıyor.Neyse Cuma gününe kadar düzeliriz inşallah,çünkü Guidetti ile biraz mesai yapacağız.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Bir ara yayına da tam olarak geldi ses, bende dedim bu bizim Süleyman abidir diye.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

gurol1967

• Ziyaretçi
Evet sevgili Gürol,gerçekten hakemin verdiği ilk setin son sayısındaki blokaut kararından sonra zıvanadan çıktım.Ondan sonra ki iki set boyunca bu hakemle epey uğraştım.Artık yanımdakiler fazla rahatsız olunca bırakmak zorunda kaldım.Zaten hala sesim bozuk plak gibi çıkıyor.Neyse Cuma gününe kadar düzeliriz inşallah,çünkü Guidetti ile biraz mesai yapacağız.
Gırtlağına,ses tellerine sağlık abi.Siz gene iyi dayanıyorsunuz.
Ben olsam o 1.setin sonunda auta blok aut verdiği zaman tribünden Bayram'ın üstüne uçmuştum :))

gurol1967

• Ziyaretçi
Erkekler Voleybol Final 1.Maçı : Fenerbahçe Grundig - Halkbank : 3-1 !!!!
http://fenervoleybol.blogspot.com/2014/04/erkekler-voleybol-final-1mac-fenerbahce.html

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Cuma günü izmitten destek kuvvet geliyoruz inşallah süleyman abi. :) bu arada ''rezalet hakemler '' diye inletiyordunuz salonu az ama öz .. ağzınıza sağlık :)
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Abim Gui konusunda size güveniyoruz hemde çok. Gui nin yanı sıra Gözde ve Costa ile de ilgilenin. Unutmadan libero Gizem Örge nin çığlıkları çok fenaymış siz onun çığlıklarını bastırın bir daha megafondan bağırır gibi bağıramasın kendisi:))
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

• Üye
Cuma günü izmitten destek kuvvet geliyoruz inşallah süleyman abi. :) bu arada ''rezalet hakemler '' diye inletiyordunuz salonu az ama öz .. ağzınıza sağlık :)
Ama gerçekten rezaletlerdi.Eğer o yanlış karardan sonra seti verseydik o moralsizlikle maçı da verebilirdik.Cuma akşamı bekleriz. :)
Adı konamaz.

• Üye
Abim Gui konusunda size güveniyoruz hemde çok. Gui nin yanı sıra Gözde ve Costa ile de ilgilenin. Unutmadan libero Gizem Örge nin çığlıkları çok fenaymış siz onun çığlıklarını bastırın bir daha megafondan bağırır gibi bağıramasın kendisi:))
Vallahi kendimi sahnede istek şarkı alan sanatçıya benzettim. :) :).Ama dediklerinize katılıyorum,özellikle salonda Gözde bizim gözdemiz,gereken yapılacaktır,merak etmeyin.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2014, 22:47:43 Gönderen: Süleyman Özgül »
Adı konamaz.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Vallahi kendimi sahnede istek şarkı alan sanatçıya benzettim. :) :).Ama dediklerinize katılıyorum,özellikle salonda Gözde bizim gözdemiz,gereken yapılacaktır,merak etmeyin.
Teşekkür ederim abicim. Güvenimiz sonsuz. Eksikliğimizi hissettirmeyin. Hepimiz ordaymış gibi istek parçalarımızı söyleyin:))))
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Sövalyeler demeyelim hocam o uyduruk bir lakap oyuncuların istediği ''FİLENİN EFENDİLERİ''

Valla Gürol abi, aslında benim bildiğim lacivert şövalyeler lakabını bir gün bu taraftarlar takım idmanına gittiklerinde Arslan ile kararlaştırdıklarıydı. Takımda bu olsun istedi diyerek resimli pankart falan yaptırdılar.
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Benim en sevdiğim Kavram SARI KANARYALAR abilerim kardeşlerim..Zaten Şövalye bizim gibi Memlekete uymaz...

Pehlivan falan olaydı :-)))
HaBaBaM GüM GüM GüM

gurol1967

• Ziyaretçi
Valla Gürol abi, aslında benim bildiğim lacivert şövalyeler lakabını bir gün bu taraftarlar takım idmanına gittiklerinde Arslan ile kararlaştırdıklarıydı. Takımda bu olsun istedi diyerek resimli pankart falan yaptırdılar.
Arslan populizm yapmis o zaman Filenin Efendileri'ne de Yavuz Aslay,Kubilay Ece gibi Abilerin bulduklarinda okey demislerdi :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Nihayetinde bir Süleyman Özgül değilim ama;

Oradayız,hallederiz,sıkıntı yok.

...

• Üye
Yok yok,halledersiniz,daha doğrusu halletmelisiniz. :) :) :)
Adı konamaz.