Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2015/16)  (Okunma sayısı 121133 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: EuroLeague 1.Maç Dynamo Kursk-Fenerbahçe 14.10.2015 (19.00)
« Yanıtla #75 : 16 Ekim 2015, 22:02:16 »
Ciddi bir Fenerbahce taraftarini degil de bir troll'u "taciz" ettigim icin beraat ettim diyebilir miyiz?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #76 : 16 Ekim 2015, 22:15:33 »
Ciddi bir Fenerbahce taraftarini degil de bir troll'u "taciz" ettigim icin beraat ettim diyebilir miyiz?

Yüzde yüz ağır tahrik vardı zaten hocam. :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #77 : 16 Ekim 2015, 22:21:57 »
Yüzde yüz ağır tahrik vardı zaten hocam. :)

:)  Tasarlanarak, sogukkanlilikla islenmis bir cinayet gibiydi. 

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #78 : 16 Ekim 2015, 22:24:50 »
:)  Tasarlanarak, sogukkanlilikla islenmis bir cinayet gibiydi. 

Tefeci kadın kim, Raskolnikov hanginiz? :D

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
« Yanıtla #79 : 16 Ekim 2015, 22:47:00 »
Bu şube hala maçlara mı çıkıyor yahu?

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #80 : 16 Ekim 2015, 22:50:02 »
Tefeci kadın kim, Raskolnikov hanginiz? :D

Ben olaydaki en pur-i pak insanim: Sonya gibiyim :)

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #81 : 16 Ekim 2015, 22:52:46 »
Trollemekten konu açılmışken Mirsad Türkcan'ın komşusu olduğunu ve Mirsad'ın bütün transfer listemizi kendisine açıkladığını söyleyen bi troll vardı bilmem hatırlar mısınız? O aklıma geldi.Çok değerli bi trollümüzdü o kendisini saygı ve seygiyle anıyorum :D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #82 : 16 Ekim 2015, 22:53:49 »
Ben olaydaki en pur-i pak insanim: Sonya gibiyim :)

Sonya'nın şahsında bütün acı çekenlerin ayağına kapanmak istiyorum.

Ah sevgili kaptanımız, nasıl da Sonya gibi mazlum, saf ve güzel.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #83 : 16 Ekim 2015, 23:29:10 »
Trollemekten konu açılmışken Mirsad Türkcan'ın komşusu olduğunu ve Mirsad'ın bütün transfer listemizi kendisine açıkladığını söyleyen bi troll vardı bilmem hatırlar mısınız? O aklıma geldi.Çok değerli bi trollümüzdü o kendisini saygı ve seygiyle anıyorum :D

Ben laf acilmisken CASAK94'i anmak istiyorum. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #84 : 16 Ekim 2015, 23:46:26 »
Bu şube hala maçlara mı çıkıyor yahu?

Yok, bir tek Birsel cikiyor :)

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
bayan basketbolunu hiç bilmeyen birine geçen yıldan beri bizim takımın hücumlarını seyrrettir bayan basketbolunda üçlük yok zanneder bayan olduklarından güçleri yetmiyor herhalde falan der şu kadroyla şaşkaza final four yaparsak george un heykeli dikilsin

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
f4 yaparız çünkü rakip takım yok...coleman gelince takımın balansı da düzelir ama bu takımın lideri yok...
Herkes kobryn'i gözden çıkarmış ama o kadar kolay harcanacak oyuncu değildir Kobryn...Hele Tuğçe ve Q'ya güvenilip...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Abi Taurasi gsde iken bizde de Penny, Angel, Cappie, Matovic, Nevriye vardı.
Bugün ayır Vera'yı takımın neredeyse tamamı çöp. Geçen seneki takım bile daha potansiyelli demiştim. Zira geçen sene bu Kursk'la üçüncülük maçında başa baş oynamıştık.
Her sene bir önceki seneden daha kötü takım nasıl kurulur. Müthiş bir örneğiyiz.
Levander'in, Quigley'in, Coleman'ın her şeyi takım oyuncusu olsa ne olur. Rol oyuncusu olabilecek 2. sınıf isimleri as oyuncu gibi yutturuyorlar millete.

Benim anlatmak istediğim farklıydı.Yanılmıyorsam bizim yüzümüzden GS 10 Sene şampiyonluk göremedi ama İsfendiyar bey ve Didem hanım sayesinde Hem lig ve hemde Avrupa kupası şampiyonluklarını gördü.
2010 da Nagmağlup Şampiyonluğumuz var .2011 de Taurasi'yi GS'ye kaptırdık ve bundan sonrada arkası geldi.Nevriye,Saziye,Matovic,Cappie vs.vs.Taurasiyi kaptırdık ama Tek kişilik bir takım olan diana'yı almaları GS nin havasını ikiye katladı müthiş bir özgüvenle geldiler.Diana Taurasi'nin 33 sayı attığı halde Sonuç;
27 kasım 2011 Pazar
FENERBAHÇE (96): Zane Tamane 4 (6 ribaund), Birsel Vardarlı 16 (3 ribaund- 7 asist), Esmeral Tunçluer 5, Nevriye Yılmaz 17 (12 ribaund- 4 asist), Penny Taylor 15 (5 ribaund- 3 asist), Ivana Matovic 15 (6 ribaund- 2 asist), Nevin Nevlin 4 (1 ribaund), Angel McCoughtry 24 (5 ribaund- 2 asist)
GALATASARAY MEDICAL PARK (82): Epiphanny Prince 13 (4 ribaund-5 asist) , Bahar Çağlar 3 (4 ribaund), Işıl Alben (1 ribaund- 3 asist), Gülşah Gümüşay 3, Diana Taurasi 33 (2 asist), Şaziye İvegin, Melisa Can 8 (4 ribaund), Tina Charles 22 (9 ribaund- 3 asist).

Yani Benim anlatmak istediğim bir 10 senelik mazi nerdeyse hersene ve  her maçımızda 10 sayı 20 sayı farkla biterdi.GS dahil Bizle oynıyan tüm takımların ayakları titrerdi.Ama Bu gün Bizim oyuncuların ayakları titriyor.Nerden nereye demek istedim.
Biz üst üste 9 kezmi Şampiyon olduk.Ozamanki kadroyla şimdiki kadro birmi?

İşte bu Takımı Ne hale getirdiniz.Ben konulardan birinde yazdım.Neymiş yeni gelen oyuncularda tecrübeliymiş,kariyerliymiş,Herhalde uzaydanda Transfer yapamazlar herhalde.Ancak ya yedekleridir, Yan sanayi den  öteye gidemezler.
''geçen yıldan beri bizim takımın hücumlarını seyrrettir bayan basketbolunda üçlük yok zanneder''Emreisking Dikkatli bakarsan yada düşünürsenmi demek lazım 2011 den bu yana bizim üçlüklerimiz düştü.Hergeçen sene daha çok düşüyor. Çok gitme geçen sezon AGÜ,kASKİ,BJK hangisiyle oynadıysak hiç biri kadar 3lük atamadık.Şakır şakır soktular.her attıkları nerdeyse girdi.Biz Özelliklede Diana,saziye,ozamanki gidenlerden sonra dikiş tutmadı.Zaten Cappideki düşüşle beraber biz arka arkaya Avrupa şampiyonluklarını kaptırmamızın sebebidir.Her attığı giren Cappie bile 13 te 2 vaya 3 yapmıştı herhalde.
''Levander'in, Quigley'in, Coleman'ın her şeyi takım oyuncusu olsa ne olur. Rol oyuncusu olabilecek 2. sınıf isimleri as oyuncu gibi yutturuyorlar millete. '' İloturo. Ama burda bazı arkadaşların yazısını okudum onlara göre iyiyiz.Biz Eyyamcılık yapıyoruz.
''ben anlamadım biz cappynin chicagodaki yedeği quigleyi alıyoruz bizim 10da 1i bütçemize sahip bjk cappyyi alıyor.''Mehmet Batur.. İşte bu zaten Fenerbahçe'nin düşürüldüğü durumu gösteriyor.Ben anlatamıyorum arkadaşlar diyorki ''WNBA dan oyuncu almışlar size beğendiremiyorlar''.Herhalde yani gidipte pazardanmı alacaklar.Ama bunun yedeği var,çakması var,yan sanayisi var diyen yok.

Bize bugüne kadar gelen oyuncular çok iyiyken bundan sonra daha iyisi beklentileri gelir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Abi o dönemlerin en büyük farkı yerli rotasyonundaydı. Yukarıda örnek verdiğin maçı çok iyi hatırlıyorum ben.
İstatistiklere bakarsan bizim yerliler 38 sayı atarken onların yerlileri 6 sayı ile bitirmiş maçı. O dönemlerde hemen hemen her maç aynıydı. Işıl defolsun, kapatalım bu şubeyi diyen 10larca gsli vardı.
Dünyaca ünlü yıldızları tonlarca paralar ile aldıklarında başarılı olamayacaklarını gördükten sonra bizi dağıtmanın yollarını aradılar. Birsel'e, esmeral'e, nevriye'ye akıl almaz paralar teklif ettiler. En sonunda da Nevriyeyi alınca ibrenin yönü dönmeye başladı. İlk sene neredeyse tüm sezon sakattı Nevriye ve o sene de bizim son şampiyonluğumuzdu ve Cappie'nin 5.maçta caferağadaki müthiş performansı ile gelmişti.
Bugün artık adamakıllı yerli yok ülkede. Hal böyle olunca olanlar kıymete biniyor. Nevriye şu yaşında bile en değerli yerli oyuncu. Senin yabancıları 1.sınıf seçmekten başka şansın yok.
Geçen sene Angel ve Tina gibi Amerikan milli iki oyuncu vardı ve biz Angel'ın oyun aklı yok, Tina'nın her topu potaya atmaktan başka yaptığı yok diyip Angella Tina'yı tartışıyoruz. O takımda baktığın zaman İsfendiyardan, Dideme, ondan rezil polonyalı koça, Bojovic denen basketbol ucubesine, boş çembere turnike atmayı bilmeyen, tüm sezon suratından düşen bin parça Birsel'e kadar o kadar tartışılacak isim vardı ki. Angel ve Tina en son sırada gelirlerdi. Kaldıki bu isimleri tartışıyorsan dünyada tartışılmayacak kaç isim kalır geriye?
Yerlerine gelen isimler bu sene Coleman ve Lavender. N'dour yerine Kobryn. Alın size bu isimler mustehak der gibi transferler. Koç Dikeloukas'ın elinde sihirli değnek yok. Bu oyuncularla, bu takımla grupta ilk 4'e girmek başarı avrupada. Bu maçta da kalkıp fark da atabiliriz ama yenilirsek sen şaşırır mısın, ben şaşırmam hiç.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2015, 00:59:48 Gönderen: iloturo »

hmetin

• Ziyaretçi
Maya Moore-Candice Parker FB nin normalde olması gereken kıtadısıları,EU larda pek problem yok.Ama Lavander,Coleman yerine kesinlikle cok daha iyi isimler olmalıydı.Ayrıca GS gercekten o ABD Milli Takım Kadrosu ile bile CY ve sonrasında EM ile basarılı olamadıktan sonra gozunu bize dikti.Birsel,Esmeral,Olcay,Cansu,Nevriye teklifler gitti.MT da Cansu'nun aklını karıstırdılar,beynini yıkadılar ve aldılar Baskan ve Yoneticilerimiz'in soylemiyle, Nevriye'ye rekor para verdiler.O Nevriye ertesi sene basarı gelmese ya da yine sakat olarak sezonu bitirse yazılacaklar ortadaydı.

Velhasıl kelam 2 sene once Birsel'in tırnagı olamayacak Isıl oynamaya baslarken, artık takımı tasıyacak dedigimiz Birsel ortalarda yok.Ayrıca yetenekli yerli oyunculara da bakılmıyor ya da alınmıyor.Sonucta herseye ragmen Lavander cok iyi degil ama kotu de degil,Coleman icin fikrim yok bu takım 40 sayı atacak, Kursk'tan 30-40 sayı yiyecek takım degil,burada ben ilk macta kocu da hatalı buluyorum.Duzgun coaching ile ligde gecen sene kacırdıgımız sampiyonluk da dahil silme butun kupaları almamız gerekir.