Bu sene daha hiç seyretmedim takımı, ama şişirildiğimiz kadar da iyi olmadığımızı biliyordum. Sonuçta gitmesini istediğimiz volkan, diego, sow, meirelles, alves, stoch gibi isimler hala kadroda, hatta sahada. Ben baktığım zaman sadece forvete takviye yapıldığını görüyorum, birde sağ bek için gökhana (olmadığı zaman da bekire) mahkum değiliz artık.
Herşeye rağmen de bugünden itibaren bir süre sürecek kötüleme sürecindeki kadar da kötü olmadığımızı düşünüyorum. Tek korkum gaza gelip birilerinin ortalığı karıştırmasına müsade etmemiz. Dün yalan haberden başka haber yapmayan (her gazete giriyor neredeyse bu tanıma) gazetelerden biri rvp nin hoca ile konuşup ilk onbir de oynamak istediğini yazmış..
Geçen sene hediye ettiğimiz şampiyonluk, bu sene sahip olduğumuz imkanların biriyle bile bize dönebilirdi, biraz daha vizyon ve hırs sahibi bir hoca, heran skoru değiştirebilecek ve gol atabilecek isimler (rvp, nani). Bu sene bunlara sahibiz. Bence ligde tek ciddi rakip bjk olacak. Takımında sakatların katılımı ile giderek daha iyi olacağını düşünüyorum.