Gönderen Konu: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 111254 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)
« Yanıtla #45 : 05 Ağustos 2015, 23:19:39 »
hocanın gereksiz hareketi turu verdi ha olmasaydı da gene tur zordu.

Alves ile sol açık kim belli değil iken takım hazır değil iken zaten olmazdı.

Hoca sakin kalsa ya da hakem götlük yapmasa son dkya kadar bir ihtimal derdik.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #46 : 05 Ağustos 2015, 23:22:07 »
En önemli oyuncularını satmış Shaktar'dan 3 tane yiyeceksek bu kadar yatırıma, transfere ne gerek var. Geçen seneki takım da en kötü bu kadar oynar, hatta iddia ediyorum daha çok zorlardı Shaktar'ı. Hazırlık maçları ben dahil çok çabuk gaza getirdi bizi.
Şu skor tek kelime ile rezillik.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #47 : 05 Ağustos 2015, 23:22:20 »
hocanın gereksiz hareketi turu verdi ha olmasaydı da gene tur zordu.

Alves ile sol açık kim belli değil iken takım hazır değil iken zaten olmazdı.

Hoca sakin kalsa ya da hakem götlük yapmasa son dkya kadar bir ihtimal derdik.

penalti pozisyonu icin diyorsan tertemiz penalti , volkanin malligi.
hoca'yi attigi icin diyorsan katiliyorum , hoca yapmamaliydi ama bunun karsiligi atilmak degil.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #48 : 05 Ağustos 2015, 23:40:14 »
Bu kadar hücum potansiyeli olan bir takım 180 dk bir tane gol atamadı.
Daha erken laflarına katılmıyorum. Bu takım 40000'e yakın kombineyi hakeden bir takım değil.
Stoper, orta saha ve kanat kesin olmak üzere en az 3 ilk 11 takviyesi daha lazım bu takıma.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #49 : 05 Ağustos 2015, 23:43:14 »
Bu kadar hücum potansiyeli olan bir takım 180 dk bir tane gol atamadı.
Daha erken laflarına katılmıyorum. Bu takım 40000'e yakın kombineyi hakeden bir takım değil.
Stoper, orta saha ve kanat kesin olmak üzere en az 3 ilk 11 takviyesi daha lazım bu takıma.

bu takima kaleci lazim kaleci.
kaleci takimin yuzde 50'sidir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #50 : 05 Ağustos 2015, 23:59:32 »
bu takima kaleci lazim kaleci.
kaleci takimin yuzde 50'sidir.

Ospina duruyordu orada. Gidip alsalardı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #51 : 06 Ağustos 2015, 00:08:45 »
Pereira'nın atılması sadece artistliğindendir. Öyle aşırı motivasyon filan hikayesi anlatacak olana inanmayın. Mesela Kadıköy'de oynanan bir maçta aynısını rakip teknik adam yapsa, bizim oyuncu yerde yatarken topu alıp eline vermeye çalışsa taraftar olarak nasıl tepki gösterirdiniz? Fatih Terim'in vs yerde yatan bir Fenerbahçe'li futbolcunun eline top tutuşturmaya kalktığını düşünüyorum da, cinayet çıkardı. Geçen sene Beşiktaş'ın başındaki Piliç'te yapıyordu aynı artistlikleri ama bizim şovmen onu da sollayacak. Resmen takımı sattı. Kadro dizilişi, fantastik denemeleri, "beni al" diye bas bas bağıran isimleri ısrarla sahada tutması, Portekizce bilen herkesi hemşeri kontenjanından ilk 11'e dahil etmesi yetmez gibi oyun üstünlüğü bize geçmiş iken kendisini attıracak şovmenliği yapması yenilir yutulur şey değil.

Bir de geçen yaz Ersun hocanın muhalefetine rağmen Diego denilen özneyi cebren transfer eden, adını bile anmaktan tiksindiğim bir karakter fukarası vardı. Kına yaksın Diego'suna.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #52 : 06 Ağustos 2015, 00:15:33 »
kendi takımı 15 dakikadır oyunu kontrol ederken sahanın dışında yatan rakip oyuncuyla uğraşıp kavga çıkartan teknik direktöre sahip olmak da ilginçmiş. adam resmen bizimkilerin temposunu bozdu, rakibi sakinleştirdi ve dinlendirdi. süreyi geçirdi. hemen arkasından da çok iyi yaptıkları kontra atakla maçı bitirdiler. 2 tane yavaş stoper, 2015'te hala bacak arasından gol yiyen volkan, 1 yıldır top öldüren diego içimi baydı artık.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #53 : 06 Ağustos 2015, 01:11:07 »
penalti pozisyonu icin diyorsan tertemiz penalti , volkanin malligi.
hoca'yi attigi icin diyorsan katiliyorum , hoca yapmamaliydi ama bunun karsiligi atilmak degil.
Hocayı atmasını diyorum yoksa volkanın zamanında toplara çıkıp çıkamamasına alıştık.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #54 : 06 Ağustos 2015, 06:18:58 »
Bu sene daha hiç seyretmedim takımı, ama şişirildiğimiz kadar da iyi olmadığımızı biliyordum. Sonuçta gitmesini istediğimiz volkan, diego, sow, meirelles, alves, stoch gibi isimler hala kadroda, hatta sahada. Ben baktığım zaman sadece forvete takviye yapıldığını görüyorum, birde sağ bek için gökhana (olmadığı zaman da bekire) mahkum değiliz artık.
Herşeye rağmen de bugünden itibaren bir süre sürecek kötüleme sürecindeki kadar da kötü olmadığımızı düşünüyorum. Tek korkum gaza gelip birilerinin ortalığı karıştırmasına müsade etmemiz. Dün yalan haberden başka haber yapmayan (her gazete giriyor neredeyse bu tanıma) gazetelerden biri rvp nin hoca ile konuşup ilk onbir de oynamak istediğini yazmış..
Geçen sene hediye ettiğimiz şampiyonluk, bu sene sahip olduğumuz imkanların biriyle bile bize dönebilirdi, biraz daha vizyon ve hırs sahibi bir hoca, heran skoru değiştirebilecek ve gol atabilecek isimler (rvp, nani). Bu sene bunlara sahibiz. Bence ligde tek ciddi rakip bjk olacak. Takımında sakatların katılımı ile giderek daha iyi olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #55 : 06 Ağustos 2015, 08:30:24 »
Zamanında , geçen yıl , yapılmayan bir iki takviye , emenike ısrarı ile çok ucuza giden şampiyonluk ve direkt gidilecek ŞL yerine yine sezon başı hüsranı.
Oyunun genelinde kötü oynamamıza rağmen yakalanan bir kaç fırsattan biri bile değerlendirilse belki turun gelebilme ihtimali vardı.
Çok şey beklenen Nani , sanki akşama kadar ağır işte çalışmış da , bugün çok yorgunum der gibi haliyle , enerjisi , yüz ifadesi çok düşüktü.İyi bir profesyonel görüntüsü vermedi.
Maalesef bu turlardaki başarısızlık  artık bizim için hazmedilmesi zor duygular yaşatıyor.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #56 : 06 Ağustos 2015, 17:55:24 »

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Shakhtar Donetsk'e 0-0 ve 0-3 lük skorlarla  elendik.

Fenerbahçe Avrupa mücadelesine Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda devam edecek.

Play-Off turunda kuralar yarın çekilecek.

Fenerbahçe Avrupa Ligi Play-Off turunda eşleşeceği rakibini elerse, adını gruplara yazdıracak.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #57 : 06 Ağustos 2015, 18:28:47 »
İSMAİL KARTAL dururken VİTOR PERREİRA buralara fazla....

Aykut hoca sevinmiyor İsmail Kartal konuşmuyor  Vitor ŞOVMEN...Hoca orada atılacak birşey yapmadı.Hakemin art niyeti.
Neyse hocayla başarı gelecek buna eminim. Ama takımdaki eksiklerde ortada. Stoper (Kadlec Alves yerine 2 tane) Orta saha Sağ açık 
Hepsi tamamlanırmı-hayır ama stoper ve orta sağ alsak bari
Avrupa ligi mi Lig mi ? LİG  zaten bu kadroyla en kötü çeyrek final oynarsın Avrupada.2 takviye ile dahada ilerisi gelir ALLAH ın izniyle ...
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 18:31:18 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #58 : 06 Ağustos 2015, 20:22:52 »
Bence Diego'ya teklif varsa satmamız lazım. Ayrıca Alves de maicon veya adı çıkan juan Jesus benzeri bir stoper ile değiştirilmeli. Diego yerine çift yönlü bir ortasaha harika olabilir.
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 20:23:49 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı gfbcan

• Üye
« Yanıtla #59 : 06 Ağustos 2015, 22:55:18 »
Takım hazır değilken inşallah Ajax Pana Salzburg dan biriyle eşleşmeyiz. Josef de souza nın yanına iyi bir orta saha almalıyız.