Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 533901 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Iki yildir maclara duzenli geliyorum Atasehir'e. Simdiye kadar sertliğe bu derece izin verilen bir mac seyretmedim. Bogdan'a yapilan ve verilmeyen iki sert hareket var ki sakatlanabilirdi de. Hakemlerin bariz bir hatasi yok gibi görünse de oyun akışında Madrid'in istediği ortami sağladılar. Bizde de Antic gerekli sertligi gosterip2 denge kurdu. Onun da bazi hareketleri es gecildi. Velhasil ben hakemleri beğenmedim. Baska bir rakip olsa Madrid karsisinda maci kapar giderlerdi ama biz iyi takımız kolay sinmiyoruz. Darisi bu aksamin da başına.

Tabii, bu biraz da algi meselesi.  Kisiden kisiye farkli kriterler var.  Real Madrid normalde de sert oynayan oyunculara sahip.  Sertlige izin verildigi zaman otomatikman onlar icin avantaj teskil ediyor diyebiliriz. 

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Tabii, bu biraz da algi meselesi.  Kisiden kisiye farkli kriterler var.  Real Madrid normalde de sert oynayan oyunculara sahip.  Sertlige izin verildigi zaman otomatikman onlar icin avantaj teskil ediyor diyebiliriz.
Bence biz de sert oynayabilen oyunculara sahibiz. Bu sertliğe (tutarlı olduğu sürece) faul çalınmaması rotasyonu dar olan takımın işine gelir. Bu takım da biziz. Ben de isterim Nocioni sportmenlik dışı alsın Laso teknik alsın ama iki tarafa da bunlar çalınırsa, mesela Antic'e, biz sıkıntıya gireriz.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
eşim hamile hamile geldiğinden ,20 tllik tshirt almıştım üstüne olmayınca turuncu bii yelekle geldii..kusura bakmayın:::()

Turuncu çok mühim değil abi:)  Hem dünyaya bir fenerli getirecek yengemiz, başımızın üstünde yeri var :)
Fenerbahçe!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Turuncu çok mühim değil abi:)  Hem dünyaya bir fenerli getirecek yengemiz, başımızın üstünde yeri var :)

eyvallah..ben de çok umutluyum datome den bugünnn..

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
nesine.com 5000 sarı tshirt dağatacakmış maç öncesi..süper olacakk

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
baş hakem christos christodoulu ve fransız eddie yi maça vermişler.

Çok daha gergin bir maç bizi bekler.

Christodoulu iyi hakemdir..gördüğünü çalar artistlere kulak asmaz...Ama fransız tam kapalı kutu..umalım ispanyol düşmanı çıksın

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
totem yaptım yine gitmiyorum maça..kayacaz başka yolu yok....tüm yollar Berlin'e çıkıyor

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
twitter da görüyorum. insanlar yaziyor. 3 kisi sari giymis 15 kisi cubuklu falan
bu insanlar marsta mi yasiyor
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 18:29:50 Gönderen: FeNeRiM669 »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
geçen maç için kalinic demiştim bu maç için de hickman diyorum...
Bu aksam Datome nin donusu de olsun
Olsun olsun, her attıkları girsin..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
Ünifeb hesabından paylaşılan fotolarda bile mavi formayla gelen siyah/gri tshirt giyen bir sürü var. Ulan üniversite gençliği böyle yaparsa internetle alakası olmayan taraftara ağzımızı açmayalım valla
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Hayatimda ilkkez bir fener macini izlemeye korkuyorum kalpten giderim diye.Yarim saat sonra her turlu iletisim vasitasini kapayip spora gidecegim.Bugun umudum datomenin cilgin atmasi,insallah su yuzsuzlerin basini kaldirmasina firsat vermeyecegiz

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
45 dakika kaldı .... Ne uzun gün oluyor arkadaş
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
18-8 .... Ne başlangıç be :))
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı masiva

• Üye
Çok iyi başlangıç 😀
Doruklara sevdalandım 🇺🇦

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
3.periyot yine çok önemli olacaktır reaksiyon verirsek 2-0 yaparız. Nazar degmesin cok iyi başladık
#IngaOrekhova