"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Iki yildir maclara duzenli geliyorum Atasehir'e. Simdiye kadar sertliğe bu derece izin verilen bir mac seyretmedim. Bogdan'a yapilan ve verilmeyen iki sert hareket var ki sakatlanabilirdi de. Hakemlerin bariz bir hatasi yok gibi görünse de oyun akışında Madrid'in istediği ortami sağladılar. Bizde de Antic gerekli sertligi gosterip2 denge kurdu. Onun da bazi hareketleri es gecildi. Velhasil ben hakemleri beğenmedim. Baska bir rakip olsa Madrid karsisinda maci kapar giderlerdi ama biz iyi takımız kolay sinmiyoruz. Darisi bu aksamin da başına.
Tabii, bu biraz da algi meselesi. Kisiden kisiye farkli kriterler var. Real Madrid normalde de sert oynayan oyunculara sahip. Sertlige izin verildigi zaman otomatikman onlar icin avantaj teskil ediyor diyebiliriz.
eşim hamile hamile geldiğinden ,20 tllik tshirt almıştım üstüne olmayınca turuncu bii yelekle geldii..kusura bakmayın::)
Turuncu çok mühim değil abi:) Hem dünyaya bir fenerli getirecek yengemiz, başımızın üstünde yeri var
baş hakem christos christodoulu ve fransız eddie yi maça vermişler. Çok daha gergin bir maç bizi bekler.
geçen maç için kalinic demiştim bu maç için de hickman diyorum...
Bu aksam Datome nin donusu de olsun