Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 533878 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı south

• Üye
Salon açıldığından beri atmosferin top olduğu maçtır..gerçekten inanılmazdı..emeği geçenlere sonsuz teşşekkürler..seri 2-2 olsun bir daha gelsinler sorun yok
Kesinlikle öyle geçen maçta iyidi ama bu maç efsaneydi.Özellikle tüm salonun Ekpe Udoh diye bağırdığı dakikalar muazzamdı.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Hayatimda izledigim en keyifli macti sanirim. 

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
İnanılmaz... Emeği geçen herkesin emeğine, yüreğine sağlık. Önce taraftara sonra takıma çok çok teşekkürler. Real Madrid gelip geleceklerine pişman oldu.

Son Euroleague şampiyonu Real Madrid'i evinde 2 maçta da tokat manyağı yapıyorsun. Bunu Vesely olmadan yapıyorsun. Hatta 2. maç sahadan siliyorsun fark 30'lara çıkıyor. Maçın sonunu Berk, Egehan'la oynayacak kadar sahadan siliyorsun...

Söylenecek fazla şey yok. Çok büyüksün Obradovic...

"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Besim

• Üye
Salon açıldığından beri atmosferin top olduğu maçtır..gerçekten inanılmazdı..emeği geçenlere sonsuz teşşekkürler..seri 2-2 olsun bir daha gelsinler sorun yok

Bence Obradovic ve takimla birlikte seyirci de seviye atladi. 

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Hayatimda izledigim en keyifli macti sanirim. 
ben çok zevk almadım..bizimkiler hemen bitirdi işi..insan biraz real'i de düşünür..oynaşmadan falan öyle olmadı bu iş.. 8) 8)

Çevrimdışı Besim

• Üye
ben çok zevk almadım..bizimkiler hemen bitirdi işi..insan biraz real'i de düşünür..oynaşmadan falan öyle olmadı bu iş.. 8) 8)

Real gibi dunyanin gelmis gecmis en cirkef takimina karsi olunca, nasil keyif alinmaz? :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
şu an Barça taraftarı Real madrid ile dalgasını geçiyor twitterda..Ekpe de madrid'de twittera bilmem ne diyorlar ordan girdi....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Real gibi dunyanin gelmis gecmis en cirkef takimina karsi olunca, nasil keyif alinmaz? :)

ama bizimkiler tokatı basıp bitirdiler işi..insan önden bir romantizm yaşar ;D ;D
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 23:55:57 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yalnız tempo takımı dediğimiz Real, tempoyu düşürmek için bir yerlerini yırttı yine 100'lük oldular...

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
 beylikdüzünden kalkıp karaborsa bilete 100 lira verdim sağolsun takım 100 ile karşılık verdi.

Salon yıkıldı resmen bi ara üst kattan düşecektim:) öylesine keyif aldık ki insan maç bitmesin istiyor

Reise ve eseri olan bu takıma helal olsun
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
40 yaşındayım; abartmıyorum, hayatım boyunca gittiğim futbol, basketbol, voleybol maçları içerisinde en çok zevk aldığım maçtı..

Gerçekten maç hiç bitmesin istedim..
Kaliniç, Antiç, hatta Udoh.. Sezon başında çoğumuzun dudak büktüğü bu adamlar aldı bugün maçı..
Ve Obradoviç! Sen Fenerbahçe tarihinde başımıza gelmiş en güzel şeysin..

Çevrimdışı Besim

• Üye
ama bizimkiler tokatı basıp bitirdiler işi..insan önden bir romantizm yaşar ;D ;D

Obradovic oyle sever.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 00:50:12 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı fatma k.

• Üye
  • Yer: Ataşehir
Çok gurur duyuyorum bu takımla.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul