Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 533858 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tataryus

• Üye
  • Yer: İzmir
    • tataryus
İlk yarı elliye yatırdığımızda gözlerimi kırmaya korktum rüyadan uyanacağım diye. Rüya gibi maçtı resmen. Şu iki gündür kalp ritmim bozuldu maçlardan önce ve maç sırasında. Hayat enerjim hiç bu kadar yüksek olmamıştı. Emeği geçenler var olsun, çok yaşayın!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
19-50 Barcelona idi abi. Gerçi Madrid de illa ki tokatlamıştır.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Doğrudur kardeşim, İspanyollar karışmış olabilir lakin durum net. :)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Resmen ezdik herifleri. Bir yandan Nocioninin dudağı kanayıp benchte otururken diğer taraftan Lull un göz altını kanatmamiz ne kadar sert oynadigimizin gostergesiydi. Darma dağın oldular soluk bile aldırmadık.
Ekpe tek başına potayı karartirken Datome biraz kımıldayıp kendine gelince Kalinic de performansını tekrar edince fark geldi. Bu arada madridli oyuncuların eşleşmek istemedikleri ilk oyuncu Antic heralde. Son derece sakin güzel güzel tatlı tatlı dövüyor Antic :))

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
beylikdüzünden kalkıp karaborsa bilete 100 lira verdim sağolsun takım 100 ile karşılık verdi.

Salon yıkıldı resmen bi ara üst kattan düşecektim:) öylesine keyif aldık ki insan maç bitmesin istiyor

Reise ve eseri olan bu takıma helal olsun
Cem abine bi alo deseydin elimizden geleni yapardık
Ama veysel sakatlandıktan sonra takıma hiç güvenmediğin için sana karaborsa müstahak ama :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İşte hakem yönetimi böyle olur
Şerefsiz Realin hiçbir artistik hareketine müsaade etmediler, maç sırasında 4 5 karara tepki verdik ama tv den izledim muazzam maç yönetimi olmuş. Genel niyetleri çok iyiydi..

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
Müthiş bir maçtı. Sesimizi salonda unuttuk ama değdi. En kötü günümüz böyle olsun! :)
Fenerbahçe!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu maçı iki kelime özetler : KUSURSUZ FIRTINA

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
15 Gündür boyun fıtığından dolayı ne uyuyabiliyordum, ne doğru düzgün oturabiliyordum. Bu takım bana fizik tedavi oldu, acılarımı dindirdi. Dün ilk defa ağrısız uyku uyudum.
Koçtan, oyunculardan, salonda takımı ateşleyen taraftardan, kısaca emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Her canım sıkıldığında godfather izler gibi izlerim ben bunu :D :D

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Söyleyecek kelime bulmak zor bu takıma.Muhteşemler desek kısaca , yetmez ama.
Allah onların emeklerini zayi etmesin.
En iyisini , mutlu sonu sonuna kadar hak ediyorlar.
Bekleyelim ,  inşallah hak ettiklerini alırlar.

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
Her şey mükemmeldi, benim en fazla hoşuma giden şey sertliğe sertlikle karşılık vermemiz, yılmamamızdı. Geçen sene Madrid'te bu şekilde sindirmişlerdi. Ama tecrübe ve karakter böyle bir şey işte..

Geçen seneden ders çıkardık, geri adım atmadık evire çevire sevdik.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Dün Saat 5 gibi işten çıktım ,
dostlarım ile buluştuk , herkes ilk maça göre daha rahattı ama bi '' acaba'' ifadesi suratlarda belirmişti , sonuçta geçen senenin şampşyıonu son 3 senenin Fİnalisti ile oynuyoruz , Veysel yok ne olur olmaz bi kaza olmasından korkuyordu herkes
takıma koça oyunculara inanç konusunda kimsenin bi endişesi olacağını ben düşünmüyorum..
bu sefer 106 daki yerimizde durmadık , Onur abim ile beraber 118 119 a gittik ,
orada olmak istedik , maç öncesi açılan '' Yes We can '' pankartı içinadam lazımdı gittik onun bi ucundan tuttuk , bi anı olsun ileride çocuklara anlatırız..

teknik taktik konuşmak yersiz.
ezdik , sildik , çaresiz bıraktık
REal madrid gibi takımı total maç boyunca 11 asistte tuttuk, ilk üç çeyrek 48 sayı atabildiler.. bakın 48 sayı... inanılmaz cidden inanılmaz...

öyle bir çoşku ile hucüm edip öyle bir savunma yaptık ki rakibin direnemeyeceği çok belliydi ..
bu swith savunmamız inanılmaz yapıldı . udoh çok özel adam inanılmaz yardımlara gidiyor..

Antic de bu seride öyle 'pislik' öyle 'sert' oynadı ki 20 şer sayı atsa bu kadar katkısı olmazdı.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
gidenlerden Allah razi olsun.yüreginize saglik

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
Obradoviç'in Fenerbahçesi :)

Kendimi kaybettigim anlar; hickman üçlüğü, ekpenin blokları , kalinic'in carolla baskısı ve topu dısarı fırlatması..

Benim hatırladıgım kalinic buydu işte..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Real Madrid - Fenerbahçe - Çeyrek Final 3.Maç - 19.04.2016 (21:45)
« Yanıtla #3044 : 15 Nisan 2016, 12:10:32 »
Uzamasın. Bu seriye dair açtığım son maç konusu olsun.