Burda Kalinic icin tartismalar olmustu;Sanirim bu tartismalar sezon sonuna kadar devam edecek.
Yenilgiyi Kalinic'e ,Son dakikaya ,son.faula,son baskete baglamak onumuzdeki eksikliklari saklamaktan oteye gitmez,Ayni sekilde son dakikalarda maci alabilirizde.Amac Sorunu bulmak olmali;
Yenilgiler baslamadan takim elestirilince tepkiler alabiliyoruz,Yenilgilerden sonrA Basketbolu iyi bilen arkadaslar gerekjli aciklamalari yapacaklardir sanirim!!
Çok doğru, kalinic tek sebebi olamaz bu durumun. Olsa olsa 20 sayı fark atmamız gerekirken 8 sayıyla yendik falan diye eleştirebilirdik.
Aslına bakarsanız, oyuncuları buradaki birçok arkadaş kadar iyi takip etmediğim için, teknik analiz yapamadığım için (postup oyununu iyi oynuyor, tepe pick and roll lere çözüm bulamıyoruz vs türünden

transfer döneminde sessiz kaldım ama seyrettiğim 4 maçta gördüğüm kadarıyla çok kısır ve yaratıcı yönü zayıf bir takım olmuşuz. Ne dersek diyelim, pota altında Oğuz-Zoric in getirdikleri bile yok bu sene. Savunmamız sertleşecek diye bekliyoruz, henüz karar veremedim (2 maçta 65 lerdeydik ama diğer iki maçta rakiplerin rekorlarını kırmalarına yardım ettik ) ama zamana ihtiyacımız var daha.
Açıkçası son 4 senede 4. kez takımı sıfırdan kuruyor olmamız hoşuma gitmiyor. Gelip giden oyunculardan 2 takım çıkar heralde, bo, zisis, sato, andersen, batiste, kleiza, gou, zoric, serhat, izzet, ilkan, baris, bremer, piere jackson, tripkovic, skuluta. bogdanovic ve bjelica yı dahil etmiyorum, unuttuğum 1-2 isimde vardır heralde.
bu senede datome, antic, udoh, dixon, kalinic, sloukas, baris. 7 isim. ciddi bir istikrarsızlık var. takımın oturmaasının (eğer oturacaksa tabi) rahat 2016 yı bulacağını düşünüyorum, belki biraz daha geç hatta.
Bu arada, profilinizde yaş 55 yazıyor, doğru mu ?