Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 430204 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı afat

Yine hedef adamlar vuruluyor. Dixonin iki kati zarar verdi bogdan. Partizan da babam mi oynadi anasini ya sasaliyor her mac. 

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
adamlar savunmayı bırakmış. bizimkiler halen düzgün hücum yapamıyorlar.

Çevrimdışı afat

3 senedir ne bi set ne baska sey biktim ya. Surekli bos uclukler yeniyor. Hep bire bir kaliniyor. Hep zorlama hucumlar.

CanCan

• Ziyaretçi
Evet zerre kadar önemi olmayan bir maç oynuyoruz. Evet sopayı yiyoruz ve hakemlerin umrunda değil ama ben bunu hazmedemiyorum. Şu köy takımına yenilmeyi, o bayağı taraftarlarının ağzını açtırmayı kabullenemiyorum. Oynadığımız oyun ise ayrı bir rezil bunu da anlayamıyorum. Geldiği günden beri Zoc un bana batan tek özelliği Galatasaray maçlarını önemsememesi oldu. Arkadaş bizim için önemi ayrı, anlasın artık şunu lütfen...

Çevrimdışı afat

Her sene bastan yapilaniyoruz. Her sene ayni sorunlar. Her seyimiz bireysel.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bazı arkadaşlara iyimserliği nedeniyle bir şey diyemiyorum ama maçtan önce yazmak istemedim. Ben artık gs ile deplasmanda yaptığımız hiç bir maçta ne istek ne de heyecan duyuyorum. Çok rahat ve net bir şekilde yenileceğimiz belli. Haa maç kafa kafaya gitse bile belli.
6 kişi ile bile yenildik biz bunlara. Hem de tarihimizin en iyi kadrosu ile.
Cska, Pana, Olimpiakos, Barca hatta Real'i bile yeneriz dışarda ama çok anormal şartlar ve basketbol mucizeleri olmazsa bir daha bunları deplasmanda yenemeyiz biz.
Umarım sene sonu yine olası bir eşleşmede saha avantajı son iki yıl olduğu gibi bizde olur. Yoksa play offda da eleniriz.

Çevrimdışı exex

• Üye
rakip hücumları :  Sağ çizgide ikili oyun oyna uzunu içeri devir , solda boş şut ... Sol çizgide ikili oyun oyna uzunu içeri devir , sağda boş şut .

Bogdan ile maçı verdik  Dixon ilede fark yedik.
Sloukas da  LİDER oyuncu olmak için OLY den ayrıldıysa çok yanlış yolda.Gram sorumluluk alamadı .

Hickmann da dönsün bakalım.Bu rezil hücumlar ne olacak ?

Bunlar bu maçı kaybettik diye değil , Fransa deplasmanındada aynıydı. Bu takım birşeyleri yinede başaracaktır inancım tam ama bayağa zamana ihtiyacımız var.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
rakip hücumları :  Sağ çizgide ikili oyun oyna uzunu içeri devir , solda boş şut ... Sol çizgide ikili oyun oyna uzunu içeri devir , sağda boş şut .

Bogdan ile maçı verdik  Dixon ilede fark yedik.
Sloukas da  LİDER oyuncu olmak için OLY den ayrıldıysa çok yanlış yolda.Gram sorumluluk alamadı .

Hickmann da dönsün bakalım.Bu rezil hücumlar ne olacak ?

Bunlar bu maçı kaybettik diye değil , Fransa deplasmanındada aynıydı. Bu takım birşeyleri yinede başaracaktır inancım tam ama bayağa zamana ihtiyacımız var.

çok zaman var ancak iş işten geçmiş olmasın

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Obradovic'in Galatasaray maclarini umursamadigini dusunen arkadaslar.  Artik bu argumani birakin lutfen.  Yok, oyle bir sey.  Kizilyildiz ve Partizan gibi dunyanin en muazzam derbilerden birinin esasli parcalarindan biri olmus, bu kadar zeki bir adam neden anlamaain veya umursamasin?

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
Yenildik bitti gitti. Dünyanın sonu değil, illa bazı oyuncuları suçlamamıza gerek yok bence.
Ama yine diyorum bazen inatla potayı zorlamak gerçekten oyun ritmimize ciddi zarar veriyor. Zaten rakipler de iyice ezberledi artık şutumuz olsa bile atmayıp potaya yöneleceğimizi.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
galatasarayın bu sene bize karşı yaptığı hücumu ve savunmayı biz sene başından beri hiçbir takıma yapamadık .

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
2.yarı sahadaki takım Fenerbahçe olamaz, olmamalı. Savunma takımıyız diyoruz, savunmadan eser yoktu 2.yarıda maalesef. Bu sene bjelica'yı liderlik, hücum, savunma bir yana en çok arayacağımız konu RİBAUNT olur çok açık felaketiz bu konuda. Bogdan bu sene beklenen eşiği aşamayacak gibi duruyor, mental olarak çok çabuk kırılıyor özellikle. Kalinic konusunda tek istemediğim transferdi bu sene, bu seviyede bu kadar tek yönlü, topu yere vurmayan bir kısa forvetin savunması ne kadar iyi olursa olsun Fenerbahçe için yetersiz olduğunu düşünüyorum. Dixon'ı seviyorum ama hücumda atamayınca cidden çok sıkıntı yaşıyor. Sloukas toparlamalı, ona çok ihtiyacımız var. En başında da söylediğim gibi bu sene takım için kafamda çok "?" var geçen seneye nazaran. Deplasmanlarda daha çabuk dağılan bi takım hüviyeti görüntüsü verdi sanki takım bana daha sezonun başı olmasına rağmen. Bu yenilgi dünyanın sonu değil ama RM maçında oynanan oyun dahil Fenerbahçe'de işlerin yolunda gitmediği aşikar, en azından bu olmamalı diye düşünüyorum beklentiler neticesinde izlemek istediğimiz oyun. İnşallah bir an önce çeki düzen verir, kendimize geliriz.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum sanki galatasarayınn kadrosu daha heyecan verici. dorseyin formda olduğunu düşünürsek

Çevrimdışı exex

• Üye

çok zaman var ancak iş işten geçmiş olmasın

İnşAllah olmaz. Koçun mutlaka bir çözümü olacaktır diye umuyorum.Zaten başkada çözüm yolumuz yok

Sezonun bu zamanında gs a yenilebilirsin , x e    y ye yenilebilirsin sıkıntı değil ama son bölümdeki 2 oyunkurucunun saçmalamasının izahı yok.Takımı emanet etmişsin ama Sloukas 2.oyun kurucu , Dixon ise Barça Real de bulunan bazı maçlar sıkıştığında yada koptuğunda oyuna girip oynayan siyahi oyuncu rollerinde oynuyorlar.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
galatasarayın bu sene bize karşı yaptığı hücumu ve savunmayı biz sene başından beri hiçbir takıma yapamadık .

daha bu cuma real'e koyduk şiir gibi basketbol oynayarak , izlemedin mi ?