2.yarı sahadaki takım Fenerbahçe olamaz, olmamalı. Savunma takımıyız diyoruz, savunmadan eser yoktu 2.yarıda maalesef. Bu sene bjelica'yı liderlik, hücum, savunma bir yana en çok arayacağımız konu RİBAUNT olur çok açık felaketiz bu konuda. Bogdan bu sene beklenen eşiği aşamayacak gibi duruyor, mental olarak çok çabuk kırılıyor özellikle. Kalinic konusunda tek istemediğim transferdi bu sene, bu seviyede bu kadar tek yönlü, topu yere vurmayan bir kısa forvetin savunması ne kadar iyi olursa olsun Fenerbahçe için yetersiz olduğunu düşünüyorum. Dixon'ı seviyorum ama hücumda atamayınca cidden çok sıkıntı yaşıyor. Sloukas toparlamalı, ona çok ihtiyacımız var. En başında da söylediğim gibi bu sene takım için kafamda çok "?" var geçen seneye nazaran. Deplasmanlarda daha çabuk dağılan bi takım hüviyeti görüntüsü verdi sanki takım bana daha sezonun başı olmasına rağmen. Bu yenilgi dünyanın sonu değil ama RM maçında oynanan oyun dahil Fenerbahçe'de işlerin yolunda gitmediği aşikar, en azından bu olmamalı diye düşünüyorum beklentiler neticesinde izlemek istediğimiz oyun. İnşallah bir an önce çeki düzen verir, kendimize geliriz.