Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 436663 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
lig'e koyayım euroleague'e birşey olmasın.
umrumda değil lig benim , f4 garantisi verseler play off bile yapmamayı kabul ederim ben şahsen.

Bende bir Fenerbahçe taraftarı olarak böyle bir şeyi kabul etmiyorum arkadaş, eğer Fenerbahçe Avrupanın en önemli bütçe ve kadrolarından birini kuruyor diyorsak hedefi her zaman tüm kupaları almak olmalı nokta. Böyle önemli paralar kazanan oyuncularında maç seçme hakkı falan olmadığını düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 17:51:29 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
yerli rotasyonundan bahsediyorsun ancak ömer faruk egehan barış ve melih'in toplamının 10 dakika süre aldığı bir maçta rotasyondan bahsedilemez
Güvenemiyor ki süre vermiyor demekki.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
semih'i Fenerbahce ve ya Obra göndermedi takımdan, 100 kez yazıldı burda , teklif de yapıldı, önce nba yapacam dedi olmayınca eurobasketi bekleyeceğim dedi, sonra da doğuş'a gitti, sanki obra kovdu gibi konuşuluyor hep, öyle birşey yok, ha kalsaydı oynarmıydı onu bilemem.

obra ligi sallamayan biri olsa f4 yapan takımdan ligi sallamadıkları için yüzde 70 herkesi yollamazdı takımdan.
ksk serisinde sallamayan kimse artık bu takımda değil.
ama bir yere kadar, kime ceza versin kimi kessin koç ? yapamaz , istese de yapamaz, kadro belli bütçe belli, sona kadar bu oyuncularla oynamak zorunda.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Bende bir Fenerbahçe taraftarı olarak böyle bir şeyi kabul etmiyorum arkadaş, eğer Fenerbahçe Avrupanın en önemli bütçe ve kadrolarından birini kuruyor diyorsak hedefi her zaman tüm kupaları almak olmalı nokta.

senin fikrindir saygı duyarım ama benim için eurolig önemli, ligde şampiyon olsak sevinirim , olmasak 1-2 saat üzülürüm sonra f4 (yaparsak tabi ki) aklıma gelir unuturum geçer gider.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Lig de avrupa kadar önemlidir benim için. Tarihin en başarılı kadrosu geçen sene sıfır kupa ile kapadı ligi. Onu tercih ederim bunu tercih ederim demenin anlamı ne. Bu takım her kulvarda başarılı olsun diye kuruluyor.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
Güvenemiyor ki süre vermiyor demekki.
zaten sorun burda. güvenemiyorsan başka alternatiflere yöneleceksin. güveneceği insanlar kadroda olmalı. gerçi piyasada güveneceği yerli de kalmadı. nbadan ersan ile ömer aşığı getirecek hali yok (olsalar ne iyi olurdu)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
töbe töbe , benim fikrimdir diyorum lig umrumda değil diyorum, benim yazdığım allah kelamı mı ki herkes kabul edecek ? senin fikrin öyle benimki de böyle bitti gitti.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
töbe töbe , benim fikrimdir diyorum lig umrumda değil diyorum, benim yazdığım allah kelamı mı ki herkes kabul edecek ? senin fikrin öyle benimki de böyle bitti gitti.

Hocam, sakin. Senin fikrinin üzerine alıntı yapıp bizde kendi fikrimizi söyledik sadece. Herkesin fikri, yorumuna saygılıyız tabiki. Yenildik üzgünüz, birbirimizi kırmaya gerek yok.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Hocam, sakin. Senin fikrinin üzerine alıntı yapıp bizde kendi fikrimizi söyledik sadece. Herkesin fikri, yorumuna saygılıyız tabiki. Yenildik üzgünüz, birbirimizi kırmaya gerek yok.

sana yazmamışdım, ama yine doğru diyorsun ben yanlış yaptım.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
6 maçta 3 mağlubiyet hiç yakışmadı bizim takıma.

Çevrimdışı exex

• Üye
Olur böyle şeyler . Zamanla alışır herkes ... Eleştirecek çok şey elbette var ama başımızdaki adamda öylesine biri değilki. Mutlaka insandır hata yapıyor ama bu hatalarıda eminim görüyordur.Sıkıntıları çözecek oyuncu portföyü yok elinde. Ama oyuncuları kim aldı , kendisi aldı (yolladı) . Peki bu tercihleri yapmasına ne sebep oldu , geçen seneki oyuncular ve bu seneki bütçe .  Böyle böyle geriye PANA'ya kadar gideriz.

Zamanla herşey düzelir, hayırlısıyla

CanCan

• Ziyaretçi
Bir takım bir maçta sadece 1 top çalma yapmışsa hiç savunma yapmamış demektir. Hiç savunma yapmadan da artık maç kazanılmıyor.

Berk, Melih, Barış hiçbirinde gram hırs yok, oynamamayı kanıksamışlar ve durumdan memnunlar. İşte maalesef Türk oyuncusunun zihniyeti bu, çalışsalar ligde oynadıkları ile oyun ile hocanın gözüne girerler ve Euroleague'de de dakika alırlar ama umurlarında değil işte ! Yoksa Zoc deli değil herhalde hak edene hakkını elbet verecektir.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
yerli rotasyonundan bahsediyorsun ancak ömer faruk egehan barış ve melih'in toplamının 10 dakika süre aldığı bir maçta rotasyondan bahsedilemez

Melih 18, Ömer Faruk 6, Berk 3, Barış 3 dakika süre almış. 10 dakika değil 30 dakika süre almışlar. Hepsinin bu maç özelinde toplam katkısı 3 sayı, 1 ribaund, 1 asist, 5 top kaybı... Koç süreyi veriyor, katkıyı alamayınca fazla ısrar etmiyor. Sürelerini artırmak bu oyuncuların kendi elinde.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Melih 18, Ömer Faruk 6, Berk 3, Barış 3 dakika süre almış. 10 dakika değil 30 dakika süre almışlar. Hepsinin bu maç özelinde toplam katkısı 3 sayı, 1 ribaund, 1 asist, 5 top kaybı... Koç süreyi veriyor, katkıyı alamayınca fazla ısrar etmiyor. Sürelerini artırmak bu oyuncuların kendi elinde.

dört oyuncunun toplamına bir öndeki maçta toplam dört dakika süre verirsen bu da sadece birine bir sonraki maçta kusura bakma katkı bekleyemezsin ister eurolig olsun ister lig olsun böyle bir ayrım yok. ayrım varsa zaten o oyunculardan hiçbir şey bekleme.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Şahsi fikrim maçta datome oynayacaktı ve sakat sloukas yada anticten biri olmayacaktı...
Berk yada omere guvenecekti hoca en baştan...
Konya maçında benzer şekilde Boğdan olmadığından gitti...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi