Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 430476 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bir kere daha... Hakemleri de yendik.

Bir kere daha...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu Melih ne işe yarar Allah aşkına?

Bu sezon özelinde cevaplayacak olursam: HİÇ... Hiçbir işe...

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Datome, Dixon ve Udoh üçlüsü maçı çevirdi ve zor da olsa kazandık. Başka katkı veren olmadı pek. Vesely'nin temiz bloğuna faul verdi şerefsizler ancak o da biraz sakin olmalı böyle durumlarda.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
murat biricik vesely saçma faulü ve tekniği vermese maç son topa kalmazdı. 20 milyon açık ? var diyene kadar şu hakem olaylarının üzerine gitse ya başganımız >:(
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Genel seyir zevki bakımından ilk yarıdaki tatsız oyunla, ikinci yarıdaki çekişmeli ve keyif verici oyun arasında dağlar kadar fark vardı. Hücum konusunda yer yer zorlandığımız bir günde maçı kazanmak önemliydi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
35-30 gerideyiz.

Çoğu deplasman maçında olduğu gibi pek de keyifli geçmiyor. Bogdanoviç'in durduk yere üç faul alması, Vesely'nin kolay atışları bitiremeyip sinirlenmesi, Dixon ve Datome'nin ritim bulamaması  derken 30 sayıda kaldık.

Kaliniç'in 7 sayılık katkısı güzel ama boş üçlüklerdeki özgüven sorunu devam ediyor, serbest atış yüzdesi de yazın Sırbistan milli takımındaki seviyelere inmiş.
Dostum herşey senin bu mesajından sonra değişti, çok yaşa ;)

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Çok iyi oynamasak da çok iyi mücadele ettik. Maçın sertlik seviyesi lig standartlarının çok üstündeydi. İzlerken inanılmaz zevk aldım.

1. çeyreğin sonlarından itibaren, dönem dönem düşsek de gayet iyi savunma yaptık. Hücumda problem vardı, onu da 3. periyot 10 sayı geri düşünce Dixon-Melih-Bogdanovic-Datome-Udoh beşiyle 4 kısaya dönerek düzelttik. Savunmanın biraz düşmesini bekliyordum ama bu beş savunma direncini de hiç düşürmedi. Son 2 hücumda Obradovic'in mola dönüşlerinde hazırladığı hücumlar çok iyiydi. Köşede Bogdanovic'e boş şut ve Udoh ile ikili oyun...

Datome,Udoh ve Dixon üçlüsü maçı getirdi. Maçın adamı bence yine yeni yeniden Datome. :D Hickman'a da bir parantez açayım. Savunmada Elegar'ın önünde kalıp hücum faul çaldırması ve kritik hücumlardan birinde orta mesafeden bulduğu sayı çok önemliydi. Kalinic bence bugün iyi oynadı. Evet serbest atışlar da dahil yine şut sokamadı ama Sanikidze'yi çok iyi savundu, enerji koydu ve 7 sayı attı. Ondan fazlasını beklemiyorum. Bunları yapsın, 1-2 tane ceza şutu soksun, 6-7 sayı atsın yeter. Zaten 1 tane şut soksa kendi de rahatlayacak.

Bu hakemlerdan bu sene çekeceğimiz var. Bir takımla her maç mı uğraşılır yahu? Obradovic'in ertelenen basın toplantısı bir an önce yapılmalı. Orada 3 saniye çalan hakem bariz art niyetledir. Bizim ligde sanki 3 saniye kuralı doğru düzgün uygulanıyormuş gibi gitti maçın en kritik anında çaldı.

« Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 19:34:08 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Vesely nin teknik faul aldığı pozisyonda da faul yoktu bence.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, maçın sonunun basketbolseverler için heyecanlı geçtiğini ve son topun kazananı belirlediğini söyledi.

Fenerbahçemizin Rönesans TED Ankara Kolejliler'i 70-71 yendiği maçın sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, şu ifadeleri kullandı:

“Bizim için çok duygusal bir maçtı. Maçın son dakikaları izleyenler için çok heyecanlı geçti. İki takımın da kazanma şansı vardı. Son top belirleyici oldu. İkinci yarıya çok yavaş başladık. TED Kolejliler maçı hep önde götürdü. Ama sonradan daha sert savunma yaptık, hücumda da rakip savunmayı çok daha iyi okuduk. Bu sayede maça geri geldik. Yine son topta belirlenen bir maç sonu oldu. Taraftarlarımıza destekleri için çok teşekkür ediyorum. Takımımı da galibiyetten ötürü kutluyorum."

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
Ayberk Olmaz süre almıyor değilmi ? 3 sene kiralmıştık. Ama olmadı galiba .

Hayırlısı devam galibiyetle.

Barış ve Kalinic den insan bjrşeyler bekliyor

SM-G925F cihazımdan gönderildi

Soyadının hakkını veriyor.Kiralık oyuncu başlık takibinden takip edebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 22:05:48 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı exex

• Üye
Soyadının hakkını veriyor.Kiralık oyuncu başlık takibinden takip edebilirsiniz.
EyvAllah :)

Çevrimdışı exex

• Üye
Maç kötü gitmesine ragmen kaybedecegimiz aklımın ucundan geçmedi. Cok sukur devam

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
hakemler eyvallah da, bugünkü voleybol maçı da felaketti, senin başkanın kapatacağım, zarar diye bağırırsa, Avrupa'da hakemlere hediye alınıyor diye sağa sola başvurursa ne bekliyorsunuz Allah aşkına... Hakemleri de efes lobisine bağlamayın hasnun galip civarlarına bakın, orası dört koldan saldırıyor fenere 

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Ayberk o kadar olmaz ki adamlar en az onun kadar katkı veremeyecek İzzet'le anlaşma yoluna gitmiş.

Bu arada Vesely'nin tertemiz bloka faul üstüne teknik faul çalan biricik hakeme o lisansı veren kurumu öpeyim.
Maçı ortaya getirmek için her maçın en kritik anında mutlaka saçma sapan bir karar çıkıyor.
Hayır yani Efes'e söz verdiyseniz oynamayalım şu ligi...
Bu kadar da belli etmeyin, ayıp.
...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
Öncelikle rakibimiz mini euroleague takımi.Marko Tomas,Viktor Sanikidze,Frank Elegar,Kalin Lucas hatta İzzet Türkyılmaz.Öncelikle savunma performansımızı çok beğendim.Kalinic dış atışlarda yine kötü olsa da içerden gayet etkili oynadı.Savunmada iyiydi.Gelelim şu yerli oyuncu mevzusuna.Melih Mahmutoğlu sevdiğim bir oyuncu,ama Melih bu hücum performansı ile olmaz,eģer hücumda kötüyse 3.periyotta olduğu gibi savunmada ekstra gayret sergilemeli.Barış Hersek dışardan isabet bulması lazım,Antic bu yönden çok önemliydi.Ayrıca Barış ribaund katkısı hiç yok.Galiba bugün ribaund almadı.Savunmadaki emeğin karşılığı bu olmamalıydı.Twitter'da devre arasında yazmıştım,2.yarı Datome hareketlenirse alırız maçı diye,yalnız basketbol şube yönetimi tez zamanda Obradovic'in toplantısı düzenlenmeli.Bu arada Sanikidze tam çirkef,Udoh'un son basketinde faul yaptı ama hakem efendi vermedi.