Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 430452 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #3135 : 10 Haziran 2016, 12:23:18 »
bu maçla ilgili olarak canımı sıkan tek şey bu oldu ==> https://www.youtube.com/watch?v=21jmYx0L9s0

korkuyorum, koçun geçen seneki gibi konuşma yapıp gidiyorum demesinden. ama bir yandan böyle istekli oluşu da çok çok sevindiriyor.

Suraya bak...  Adam, evinde mac izlese daha heyecanli olur.  Sonra da Cem cikip kiziyor bize.  Bizim elestirdigimiz adamlar burada iste :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3136 : 10 Haziran 2016, 12:46:49 »
koç niye konuşma yapıp gidiyorum desin ki ben onu anlamadım ..
abi herkes aklı başında adam yapmayın etmeyin Allah aşkına...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3137 : 10 Haziran 2016, 12:47:29 »
Hahahah, ne kavgasi yahu?  Gecen seneye nazaran, bu seneki basket takimi gibi muazzam bir sene oldu.  Darisi seneye diyelim :)
ya atışacağız yahu bizim olayımız da bu :)

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
« Yanıtla #3138 : 10 Haziran 2016, 12:47:33 »
Yemeklik ne oldu?

Amacı sadece taraftara her türlü konuda geçirmek olan, dini imanı para olan bizim şube yetkilileri tarafından içeri yemek sokulması yasaklanmış. Ramazan ayında bile bu konuda kesinlikle taviz vermiyorlar. İçerde 8 liraya sosisli,  2,5 liraya 1 bardak su satışı yapamayacaklar çünkü. Maçın iftar saatinde oynatılması ayrı bir rezalet, bu ayrı bir rezalet. Bundan daha da rezaleti şu; büfelerde devre arası sıra bedava ekmek kuyruğu gibi olduğu için millet parasıyla bile iftar yapamıyor.
Neyse, Öcal abinin bahsettiği konu şu;
Bi abimiz eşiyle birlikte salona girerken iftarlık için aldıkları simitler içeri alınmamış. Abimizin eşi de epey tartıştıktan sonra bileti yırtıp görevlilerin suratına fırlatmış ve maça girmeden geri dönmüşler.
Bu şerefsizliğin, adiliğin mimarı çıkıp özür dilemedikçe bu konunun kapanmaması lazım. Ama bizim sosyete profil tabii ki bu konuyu gündemde tutmayacak.Umurlarında değil çünkü.

Biz 2 maçta da dışardaki büfelerden paket yaptırıp içeri soktuk. Elimdeki poşeti aramadılar bile. Bu hareket bana yapılsaydı tavrım ne olurdu tahmin edemiyorum.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 12:48:01 Gönderen: ozkan »

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3139 : 10 Haziran 2016, 13:00:59 »
pankat mevzusundaki aynı abi...
hep de o abiyi buluyor nasıl oluyorsa sorunlar..
ben o abinin samimiyetinden şüpheliyim bunu da söyleyim..

ben paramla çok rahat ifatar yaptım ya özkan kardeşim.
ilk periyot bitince çıktım sakince alacağım şeyi aldım geldim yerime oturdum , haa aldığım kolanın asidi biraz kaçtı ama olsun bu seferlik de böyle olsun  .. 2 dakikada hepsi oldu sıra da yoktu..
sonra oturdum iftar saati gelince de yedim.. hiç sıra da beklemedim .. paramla rezil de olmadım .. çözüm üretmek çok kolay önemli olan sorunlar olsa bile bunlara yaklaşım tarzıdır ben söylüyrum ama sen Cem abini siklemediğin için nato kafa nato mermer hala aynı modda devam ediyorsun ..

maç saati bence cuk oturdu çok da iyi oldu..
diğer türlüsü çok geç olurdu .. 21.45 olsa dönüş saati geç olur sanuçta sabah iş var. 21.30 olsa maç saati ona da laf edilirdi laf etmek için mevzu bulunur..

pankart rezilliği saymaksak tüm sezon olduğu gibi son derece güzel ve keyifli 2 tane maç oldu.. tüm sezon boyunca 34/33 yaptığımız güzel salonumuzdan yine mutlu ve mesut ayrıldım ve izmit'in yolunu tuttum.. tabiki herkes evine gitti , 1 2 sene içinde metro da gelecek , işte o zaman o ulaşım sorunu da ortadan kalkmış olacak ..
orada çok acayip mutlu oluyorum  çünkü orada dışarıda ve içeride çok ciddi bir basketbol kültürü oluştu
o takımı izlemek o güzel ortamda bana büyük zevk veriyor , biraz fazla bağırmışız sesimiz kısılmış ama olsun onların canı sağolsun ..
Fenerbahçe basketbol tarihinin en güzel zamanlarını geçirdiğimiz bu salonu yapan ve klubümüze hediye eden sayın MURAT ÜLKER'E de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ..

umarım önümüzdeki sene bazı aksaklıklar da düzeltilir , hemen herşey bi anda düzelmiyor sonuçta , yavaş yavaş 3 sene önceki gibi değiliz
biz artık Avrupa'nın en saygın en iyi 3 4 kulübünden bir tanesiyiz..
canavar gibi salonumuzda güzel ortamımızda yine Euroleague'de maç kaybetmeyeceğiz ,
eksik olan yönler de umarım daha da iyileşir , hatasız kul olmaz sonuçta ama taraftarı/takımı /hocası ile ortada çok güzel çok keyifli bir birliktelik var.
ALlah uzun yıllar bu birlikteliği bozmasın diye dua ediyorum , seneye de Euroleague kupasını bu güzel salonumuzda kaldırmayı nasip etsin diyorum ,

saygılar ve sevgilerimle..
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 13:04:13 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3140 : 10 Haziran 2016, 13:51:13 »
elinize ağzınıza sağlık çok güzel izah etmişsiniz..seneye de umarım 7-8 bin kombine satılırr daha dolu bir salonda oynanır maçlar..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3141 : 10 Haziran 2016, 14:01:14 »
Suraya bak...  Adam, evinde mac izlese daha heyecanli olur.  Sonra da Cem cikip kiziyor bize.  Bizim elestirdigimiz adamlar burada iste :D
yer BURSA
MAÇ : türkiye kupası final maçı
rakip : darüşşafaka

maç başa baş gidiyor , birçok dost maçta var. hatta değerli kardeşim Özkan, Öcal ,Kerem ve bi sürü tribüncü tayfadan değerli pırıl pırıl insanlar var..
koç maç sonunda doğru döndü dimi tribünlere haydi beyler haydi yaptı ? yaptı mı ?
EVET BESİM CEVABI SEN VER ?    .....

yani o yüzden geçelim bunları ... londra'dan şov yapıyorsun yapma , aklını alırım senin...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #3142 : 10 Haziran 2016, 14:14:06 »

o sahne olduğu anda millet büyük oranda büfelere hücum etmekle meşguldü çünkü tam iftar vaktiydi
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı ozkan

• Üye
    • ozkanarya
« Yanıtla #3143 : 10 Haziran 2016, 14:22:35 »
pankat mevzusundaki aynı abi...
hep de o abiyi buluyor nasıl oluyorsa sorunlar..
ben o abinin samimiyetinden şüpheliyim bunu da söyleyim..

ben paramla çok rahat ifatar yaptım ya özkan kardeşim.
ilk periyot bitince çıktım sakince alacağım şeyi aldım geldim yerime oturdum , haa aldığım kolanın asidi biraz kaçtı ama olsun bu seferlik de böyle olsun  .. 2 dakikada hepsi oldu sıra da yoktu..
sonra oturdum iftar saati gelince de yedim.. hiç sıra da beklemedim .. paramla rezil de olmadım .. çözüm üretmek çok kolay önemli olan sorunlar olsa bile bunlara yaklaşım tarzıdır ben söylüyrum ama sen Cem abini siklemediğin için nato kafa nato mermer hala aynı modda devam ediyorsun ..

maç saati bence cuk oturdu çok da iyi oldu..
diğer türlüsü çok geç olurdu .. 21.45 olsa dönüş saati geç olur sanuçta sabah iş var. 21.30 olsa maç saati ona da laf edilirdi laf etmek için mevzu bulunur..

Şu şubede güzel dille izah edilen hangi sorun çözüldü abi? Tek bir örnek verebilir misin? Çözüm üretilen tek bir konu?
Üstten alta geçişler, bilet fiyatları, maç saati, ulaşım, kombine fiyatları, taraftar tribünü?

Saat gayet de saçma sapan bir saat. Sene içindeki saçma sapan maçların saati 21:30 olurken bu maçın saati niye 20:00? Kulüp istese gayet de maçı geç saate aldırabilir.  Ki ramazan ayında tüm raylı sistemler 01:00'e kadar çalışıyor. Kulübün 4 yıldır akıl edemediği olay dolaylı yoldan da olsa belediye tarafından halledilmiş. Dönüş çilesi olmayacak. Yap 21:30 herkes rahat rahat iftarını yapıp girsin.

Sadece o abiyi bulmuyor sorunlar abi. Sen de içeri bir şey sokmayı denesen seni de bulacak. Sokmayı denemesen bile güvenlik kontrolünde el konulan yiyecekleri farketmen lazım. VIP'ten girmeyen herkes görür yani. Biz pankartların arasına sıkıştırıp sokuyoruz, herkesin böyle bir imkanı yok. Ayrıca abi niye yalan söylesin?
Sen işini 1 periyot önce halletmişsin herkes bunu akıl etmek zorunda değil, ya da maçın 1-2 dakikasını da olsa kaçırmak zorunda değil.
Sıra yok demişsin,seninde  çok yakından tanıdığın 2 abi (isim vermeyeyim) 1 su alabilmek için tüm devre arası koridorda dolandı :) En sonunda 1 su ve 1 dilim kek ile iftar yaptı :)

« Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 14:26:46 Gönderen: ozkan »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3144 : 10 Haziran 2016, 14:33:23 »
yer BURSA

maç başa baş gidiyor , birçok dost maçta var. hatta değerli kardeşim Özkan, Öcal ,Kerem ve bi sürü tribüncü tayfadan değerli pırıl pırıl insanlar var..
koç maç sonunda doğru döndü dimi tribünlere haydi beyler haydi yaptı ? yaptı mı ?

yani o yüzden geçelim bunları ... londra'dan şov yapıyorsun yapma , aklını alırım senin...
o sahne olduğu anda millet büyük oranda büfelere hücum etmekle meşguldü çünkü tam iftar vaktiydi

Cok ciddi ve sistematik bir saldiri altindayim.  Hakan Yaman gibi muttefiklerimi de kotu gunde yanimda goremiyorum.  Ben yanlis bir yola mi girdim acaba? 

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3145 : 10 Haziran 2016, 14:34:06 »
Şu şubede güzel dille izah edilen hangi sorun çözüldü abi? Tek bir örnek verebilir misin? Çözüm üretilen tek bir konu?
Üstten alta geçişler, bilet fiyatları, maç saati, ulaşım, kombine fiyatları, taraftar tribünü?

Saat gayet de saçma sapan bir saat. Sene içindeki saçma sapan maçların saati 21:30 olurken bu maçın saati niye 20:00? Kulüp istese gayet de maçı geç saate aldırabilir.  Ki ramazan ayında tüm raylı sistemler 01:00'e kadar çalışıyor. Kulübün 4 yıldır akıl edemediği olay dolaylı yoldan da olsa belediye tarafından halledilmiş. Dönüş çilesi olmayacak. Yap 21:30 herkes rahat rahat iftarını yapıp girsin.

Sadece o abiyi bulmuyor sorunlar abi. Sen de içeri bir şey sokmayı denesen seni de bulacak. Sokmayı denemesen bile güvenlik kontrolünde el konulan yiyecekleri farketmen lazım. VIP'ten girmeyen herkes görür yani. Biz pankartların arasına sıkıştırıp sokuyoruz, herkesin böyle bir imkanı yok. Ayrıca abi niye yalan söylesin?
Sen işini 1 periyot önce halletmişsin herkes bunu akıl etmek zorunda değil, ya da maçın 1-2 dakikasını da olsa kaçırmak zorunda değil.
Sıra yok demişsin,seninde  çok yakından tanıdığın 2 abi (isim vermeyeyim) 1 su alabilmek için tüm devre arası koridorda dolandı :) En sonunda 1 su ve 1 dilim kek ile iftar yaptı :)

değerli yakışıklı ve pırıl pırıl kardeşim benim..
sana göre sorun başkasına göre değil ..
mesela maç saati bence çok ama çok güzel oldu .. vallaha ben çok memnunum .. ben de ALlah kabul ederse oruç tutuyorum ..
vip den filan da maçlara girmiyorum
ben o simiti çok rahat çantamda sokarım

belli kurallr biliyorsunki heryerde var ..
geçen sene MAdrid bu sene BErlin.. sen de girdin
anlatsana BErlin salonunu ? ikinci maça niye geç girdin mesela ? :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3146 : 10 Haziran 2016, 14:34:55 »
Cok ciddi ve sistematik bir saldiri altindayim.  Hakan Yaman gibi muttefiklerimi de kotu gunde yanimda goremiyorum.  Ben yanlis bir yola mi girdim acaba? 
besim yavrum o güzel götün Londra'da olduğu için biraz kalkmış gibi ..
indiririz koçum .. ona göre .. Hakan yaman Abimize çok güvenme
o beni herkesten ayrı sever ...

Çevrimdışı ozkan

• Üye
    • ozkanarya
« Yanıtla #3147 : 10 Haziran 2016, 14:42:20 »
değerli yakışıklı ve pırıl pırıl kardeşim benim..
sana göre sorun başkasına göre değil ..
mesela maç saati bence çok ama çok güzel oldu .. vallaha ben çok memnunum .. ben de ALlah kabul ederse oruç tutuyorum ..
vip den filan da maçlara girmiyorum
ben o simiti çok rahat çantamda sokarım

belli kurallr biliyorsunki heryerde var ..
geçen sene MAdrid bu sene BErlin.. sen de girdin
anlatsana BErlin salonunu ? ikinci maça niye geç girdin mesela ? :)

Hahahaha meşaleyle iftarlık yemeği bir tutuyorsun yani? :))
Salonda oruç tutan insanlar varken, sadece bu maçlara özel içeriye yemek alınmaması normal yani? Belki "nasıl olsa ramazan ayında bir sorun çıkarmazlar" diye düşündü. O yüzden saklama düşüncesine gitmedi. Açık açık sokmayı denedi.

Çevrimdışı ozkan

• Üye
    • ozkanarya
« Yanıtla #3148 : 10 Haziran 2016, 14:46:35 »
yer BURSA

Oradaki refleks hareketiyle dünkü davranışını bir tutamazsın yalnız abi. Oyuncular smaç ya da  blok yaptıktan sonra nasıl gaza gelip tribüne doğru ellerini kaldırıyor, o da öyle bir hareketti.
Ki bağıran taraftarlar olarak üstümüze alınmadık zaten Bursa'daki o hareketi. Dünkü olay ise resmen uyuyan bir tribüne doğruydu. O anda da sağlam küfürler ettiğine eminim koçun :D Jest ve mimikleri onun göstergesi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3149 : 10 Haziran 2016, 14:47:49 »
Hahahaha meşaleyle iftarlık yemeği bir tutuyorsun yani? :))
Salonda oruç tutan insanlar varken, sadece bu maçlara özel içeriye yemek alınmaması normal yani? Belki "nasıl olsa ramazan ayında bir sorun çıkarmazlar" diye düşündü. O yüzden saklama düşüncesine gitmedi. Açık açık sokmayı denedi.
haydaaa sen meşale mi soktun lan içeriye ?