Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Lig Maçları (2015/16 Sezonu)  (Okunma sayısı 100231 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
Ynt: BVL 8. Hafta Halkbank - Fenerbahçe Grundig 22.11.2015 (16.00)
« Yanıtla #210 : 22 Kasım 2015, 18:25:47 »
4.sette 22-13 öndeyiz. maçı 3-1 kazandık diyebiliriz

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #211 : 22 Kasım 2015, 18:29:59 »
Nazar değmesin Eda bu sene çok formda.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #212 : 22 Kasım 2015, 18:32:41 »

Maç sonucu

Halkbank 1-3 Fenerbahçe Grundig

(14-25, 27-25, 22-25, 17-25)
FENERBAHÇE

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #213 : 22 Kasım 2015, 18:37:04 »
Tebrikler .

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
BVL 9. Hafta Çanakkale Bld. - Fenerbahçe Grundig 29.11.2015 (17.00)
« Yanıtla #214 : 22 Kasım 2015, 18:47:41 »

Ligde 9. maçta Çanakkale ye konuk olacağız.

29 Kasım Pazar

17.00 Çanakkale Bld. - Fenerbahçe Grundig  DSmart

Ligde Fenerbahçe 22 puanla 2.;
Çanakkale Bld. ise 11 puanla 7. sırada.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Halledilir,sıkıntı yok,devam.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #216 : 23 Kasım 2015, 10:49:19 »
verişlen setler can sıkıcı ama hep abbo'nun hatası...

kardesim set 20'lere geldiginde hala kopartamamıssan al kimi 3*5 sayılıgına macı bitir...ustelik deplasmanda ise mac...

2.set o sebepten gitti..orada alsa kimi 3. ve 4. sette belki oynatmayacaktı bile...

5 sayı icin kimi 2 set oynatmak zorunda kaldı macı 3-1 alalım diye...

bir turlu ogrenemedi su taktigi adam..

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Ynt: Fenerbahçe Grundig Lig Maçları (2015/16 Sezonu)
« Yanıtla #217 : 23 Kasım 2015, 21:32:43 »
Foruma anca cepten girebildiğim için uzun uzadıya yazamayacağım.
Maçtan aklımda kalanlar; öncelikle yine güzel bir tribün vardı, gençler bir an olsun susmadı(genelde laylaylom takılırlardı ama yönlendiren vatandaşların etkisinden olsa gerek zaman zaman oyunun içinde kalıp iyi baskı unsuru oldular).
Kadroları duyunca ufak çaplı bir şok yaşadık, Kim yok diye baya baya hocaya giydirenler vardı.
İlk setin özellikle başında hemen hemen voleybolun tüm doğrularını sahada sergiledik(manşet hataları hariç).
Blok yerleşimlerimiz iyiydi, özellikle Meliha ile iyi servisler attık.
Bunları yapınca asların olmadığı maçta çok rahat kazanılacak maç izlenimi oluştu bizde.
İkinci sette ise rüzgar bir anda tersine döndü.
Takımca kilitlendik resmen.
Abbo'nun meşhur ikili değişikliği sayesinde nerdeyse seti yine alıyorduk ama bizi oyuna ortak eden Ezgi'nin bir hatası üstüne rakibin servislerini izleme durumumuz eklenince rakibe reddetmeyeceği bir ikramda bulunduk.
Burada Murat hocanın twitterdan maç sırasında bana söylediği gibi Kim'i oyuna almamakta diretmesi bize fazladan bir set oynamayı ve rakibinde güven kazanmasını sağladı.
Üçüncü set öncesi Kim eşofmanları çıkartınca sonunda Abbo işin ciddiyetini anladı mı derken beklenen değişiklikle oyuna başlamadık.
Bu arada Eda'nın hakemle konuşmasından mı yoksa Abbo'nun kaybettiğimiz setin sonunda ki itirazlarına ötürü olduğunu anlayamadığımız bir nedenle kırmızı kart çıktı ve 1-0 sete geride başladık.
İlk başlarda yine gümbür gümbür sete girdik derken yine yeniden şalterleri indirdik.
Sonrasında beklenen değişiklik geldi ve Kim'i sahadaki varlığının verdiği güvenle seti kazandık.
Bu arada 3.sette hakemin Halkbank'ı oyunda tutma çabası takdire şayandı ama başaramadı.
Son sette ise ilk teknik molaya kadar güllük gülistanlık takılırken meşhur şalter kapama mevzumuz devreye girip yine set ortaya geldi.
Sonrasında Kim'i servis serisiyle farkı tekrar açıp güle oynaya seti ve dolayısıyla maçı kazandık.
Bi dünya laf ettim ama şunu söylemeyi unuttum maçta Dicle'nin servis etkinliği çok çok iyiydi.
Abbo'nun Meliha ve Mija'yı azarlaması, iki serviste hata yapınca aba altından sopa gösterir gibi Merve'yi benche çağırması benim açımdan negatif durumdu.
Abbo'nun yedeklere gösterdiği bu sabırsızlık durumunu torpilli Skorupa'ya da göstermesini bekliyorum(yedekler haşlanıp kenara alınıyor, torpilli oyundan çıkarken sakin sakin pozisyonlar anlatılıyor).
Kendisini beğenmediğimi iyi kötü herkes biliyor o yüzden fazla uzatmak istememekle birlikte Skorupa cidden ağır vasıta olduğunu çıplak gözle izlemiş bulundum.
Geçen yorumumda forumdan bir üye Ezgi ile Skorupa'yı karşılatırdığımı zannedip o kadar da değil demişti.
Belliki orada ben meramımı anlatamamışım.
Benim demek istediğim o kadar yabancı pasör varken bu oyuncuyu nasıl bulabilmiş olduğumuz.
Eda'nın tek ayak hücumlarını saymazsak koca maçta 3 kez falan ortaları kullandı kadın(manşet kötüyse vs.anlarımda iyi manşet geldiğinde bile kullanmadı).
Oyunu sırf kenarlara yüklemeye devam ederse ortalama maçlarda bir şekilde kurtuluruz ama cl’de hüsrana hazır olalım derim.
Maçta hakem ön plana çıkmaya çok uğraş gösterdi ama başaramadı.
Bizde ilk itirazda çat diye çıkarttığı sarı kartı Halkbank antrenörün el kol hareketlerinde evinde unutmuş gibi davranması. Gizem'in iki kez yere değmeden çıkarttığı topu(ki birisi tam önümde gerçekleşti kesinlikle top yere değmemişti)çat diye rakibe vermesi komikti.
Neyse öyle yada böyle maçı kazandık, artıkın önümüzdeki maçlara bakıyoruz. :)
...

Çevrimdışı ozancan17

• Üye
  • Yer: canakkale
Çanakkale'de oturuyorum.inşallah aksilik olmazsa 2senedir gttiğim gibi yine giderim.En azından bayan voleybol takımını canlı görelim diğerlerine şansımız olmuyor.belki birkaçta fotoğraf çektirirz.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Çanakkale ile yaptığımız 4 maçta set vermedik.Bugün de öyle olur.

Çevrimdışı franz392

• Üye
İlk seti alıp 2. seti vermişiz gene. Her maç vasat rakiplere puan verme tehlikesi yaşıyoruz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Dortmund-Stutgart maçını izliyordum D.Smart 76. kanalda. Meğer 77'de bizim voleybol maçı varmış. Baktım ki, 2.set sonları ve bizimkiler de hiç kazanacak bir hava, skoru çevirme hırsı yok. Durmadım üstünde. Şu an 3. sette 10-6 öndeyiz. Kim çizgiye bastı, 10-7 oldu.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
3. sette 14-11 öndeyiz. Mola aldık. Dönüşte 2-0 seri ile 16-11 yaptık. Teknik mola.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ya Çanakkale inatçı, ya bizimkiler vurdum duymaz. Yakından takip etmediğim için bilmiyorum. 16-14 oldu.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Çanakkale 19-15'ten 19-18'e getirdi seti. İkinci molamızı da aldık.