Gönderen Konu: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Süper Lig 2015-16 / ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 132319 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
gray - honti
pınar
dimitrakou - sinem
mccarville
sanders - esra

oynayacaklar herhalde...esasen pota altında avantajlıyız...dimitrakou'nun 3 luklerıne cozum bulursak bence sanders'la bir yere kadar oynarlar..sanders'i fual problemine sokmak oyunu surekli pota altına yıgmak onemli bizim icin..

hmetin

• Ziyaretçi
Sanders-Mc Carville-Gray-Zoe bize zorluk cıkartabilecek oyunular, Esra Ural da nasıl bir fundemental varsa yıllardır kosamıyor bile Paris bile ondan iyi fundementala sahip bir de enteresan bir kocları var.Yerlilerle oynamak istiyorum deyip senede 10 yabancı getiriyor.
Gray penetreleri savunmada acık olusturmazsa,Sanders ve Mc Caville ribaunt vermezsek cok rahat kazanırız.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
AGÜ, bu sezon sahasında yaptığı 10 maçın hepsini kazandı.Bizi de 3 maçtır yeniyorlar.
2.5 handikapla favoriyiz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
3 maçtır yenilmemizin nedeni Polonyalı çobanın yüzünden. Agü geçen seneden daha güçlü değil, hatta bana göre daha zayıf bir takım. Bizim takımın dengesizliğinden ötürü yorum yapmak zor bu maç için. Ligde herhangi bir takıma yenilip, aynı takımda 20 sayı fark da atabiliriz.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bence de agu cok guclu bir takım degil...
vasat bir kadroları var..ama sistem takımı olduklarından evlerinde iyi oynuyorlar...o kadar...
yoksa bireysel olarak daha iyi takımız kesnilikle agu den...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Muhtemelen maçın ilk yarısında 8-9 fark önde bitirip son 5 dakıka maçı 67-62 falan kaybederiz..

Agü bizden çok daha iyi yönetilen bir takım coaching olarak zaten evlerinde tüm zor maçları bu sayede kazandılar..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
15-0'lık seri ile 17-5 öndeyiz.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
32-31 geride kapadık devreyi.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
Bariz fark atmamız gereken hatta 12 sayıyla öne geçtiğimiz ve Sanders'in berbat oynadığı maçın ilk devresini gene türlü saçmalıklarla geride kapadık gene maalesef.. Hele biri var ki adını anmak dahi istemiyorum, takımına istisnasız biçimde bu kadar zarar veren 2.bir basketbolcu görmemiştim..

Çevrimdışı furkan

• Üye
11-12 sayı farktan yakalandık ve devreyi geride kapattık.

Marisa Coleman, salondaki çığırtkan anonsçu ve Trt'nin spiker/yorumcu kadrosu hep beraber basketboldan nefret ettirmeye çalışıyorlar insanı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Q, Vera ve Tuğçeyi aynı anda oynatarak maçı hediye etmeye çalışıyor koç. Ha gayret başaracaksın.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
maçı ara ara izledim takım açıkça feci...ama bırakın oyuncuları sahada daha feci hakemler var...tuğçe'ye yerde mücadele ederken yumruk atılıyor devam, Q basket atıyor hücum faul uyduruyor hakem..Hatalı yürümeler zaten serbest rakibe vs vs...Alsınlar bayan basketbollarını başlarına çalsınlar.. bu seneni şampiyonu belli kimse uğraşmasın...kapat şubeyi o parayı erkek takımına ayır...az para da değil..2.5 milyon $....

Çevrimdışı furkan

• Üye
70-68 kaybettik.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Sanders-Mc Carville-Gray-Zoe bize zorluk cıkartabilecek oyunular, Esra Ural da nasıl bir fundemental varsa yıllardır kosamıyor bile Paris bile ondan iyi fundementala sahip bir de enteresan bir kocları var.Yerlilerle oynamak istiyorum deyip senede 10 yabancı getiriyor.
Gray penetreleri savunmada acık olusturmazsa,Sanders ve Mc Caville ribaunt vermezsek cok rahat kazanırız.

Piyasadaki ayhan avcı hikayeleri nasrettin hocayı geçer..Ama iki yıl önce Rusya'daki final rövanşı öncesi,benimle sözleşme imzalamazsanız gitmiyorum Rusya'ya diyecek kadar uyanık..Geçen yıl da GS'ye hediye etti şampiyonluğu ki hedefler tükenmesin..Bu yıl da zaten o istemese bile şampiyon yapacaklar..Kız arkadaşı olan takım oyuncusu da ayrı...

Çevrimiçi Murat

• Üye
Nedir bu 3 numara problemi. Kadınlarda  coleman, erkeklerde kaliniç