"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1 milyon euro bonservis verilip alınan yetenek fukarası ne savunma ne hücum hiçbir halt yok takımdan göndersen en fazla kızılyıldıza geri döner o da eski oyuncuları hatırına seneye olmaz umarım isterse üst düzey performans göstersin vast oyuncu ne vereceği belli olmayan adama görmek istemiyorum
Rakipler kritik yerlerde hep onun şutunu riske ediyor, o da sağolsun mahcup etmiyor rakipleri! Seneye en büyük dileğim takımda olmaması.
Ilk geldigi sene cok kisi sallarken, ben çok olumlu mesajlar yazmıştım, ama sezon boyu beni bile bıktırmıştı. Neyse ki gerektiği yerde ağırlığını koydu.Patlayacaksak da boyle patlayalim tabi Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Günah çıkarma vakti ise suçumu kabul ediyorum
Orası öyle de, Emir, Semih, Oğuz, Zoric, Goudelock, Kenan, Berk, Metecan vs neden gelemediler o zaman o seviyeye Reis ortaya birşeyler bırakıyor, alabilen alıp Kalinic, Bogdanovic, Udoh, Bjelica, Bobby, Vesely oluyor alamayan gidiyor.
aynı yerdeyiz aslında ama ben iki taraftan bakarken sen sadece tek taraftan bakıyorsun
Sahte savunmacı yetenek fukarası .
Yine de yabancı hakkının daha yetenekli bir isimden yana olmasını isterdim. Onu zaten bu seviyelerde tutan mücadele ve savunması... Kimse bu konularda söz edemez. Tabii işin alternatif isimler kısmı farklı bir tartışma konusu ama buna Barış Hersek dahil, yazın içime sinmeyen, mutmain olmadığım belki tek transferdi. İnşallah beklentileri aşar ve başarılarda çok önemli pay sahibi olur.
İlk duyduğumda kafamda soru işaretiydi. Hâlâ öyle, hâlâ öyle... Maliyetini de düşününce bu soru işareti en azından sezon sonunu görmeden bitmeyecek gibi...
Kleiza ve Giricek'de bize gelmeden önce ulaşabilecekleri maksimum yere ulaşmış ve bizim verdiğimizin kat kat fazlası tonla para kazanmışlardı. Hani bize bir şey ispatlamak için gelen, hedefi olan isimler değildi. Şimdilik kesin hüküm vermek istemiyorum. Daha biraz beklemek lazım. Ama illa geçmişten bir örnek aranacak ise bana çok daha az maliyetli Mahalbasic örneği uygun geliyor.
Yeteneğe inanırım. Yetenek meselesi benim zaafımdır.Kalinic hakkında kesin hüküm vermeden önce zaman tanınmalı mı? Kesinlikle evet. Her defasında henüz hüküm vermek için erken ibaresini söyleyerek eleştirmeye çalışıyorum. Bu hüküm verme konusu ise takıma yararlı bir şeyler yapıp yapamayacağı mevzuunda... Hani az yetenekle de faydalı işler yapıp parlayan çok isim var. Ama kesin hüküm vereceğim bir şey varsa: Top eline yakışmıyor ve yetenek fakiri... Bire birde adam eksiltemeyen, şutu, pasörlük ve oyunu okuma becerisi sınırlı vasat bir oyuncu... Yemeyip içmeyip savaşır ve mental olarak toparlanırsa belki ileride çok faydalı işlere imza atabilir. Ama kesin olan şu ki, yetenek konusunda bu seviyelerin oldukça fakiri... Bizim mahallenin (mevcut kadromuzun) en yoksul ismi...
Nasrettin Hoca görücü usulü evlenmiş. Bir de ne görsün; eşi çok çirkin... Zifaf gecesinin sabahı kadın gelmiş ve "kimlere haremlik selamlık uygulayayım, kimlere görüneyim bey" demiş. Hoca cevabı yapıştırmış:-Bana görünme de, kime görünürsen görün!.Ciddi ve mühim maçlarda oynamasın da, nerede oynarsa oynasın.
abi Obradoviç cidden bir sihirbaz şöyle gözünü kestirdiği zaman elini değdirip ( tabi ki oyuncu da çalışacak ve bunu isteyecek ) yükseltmediği oyuncu neredeyse yok gibi
Her sezon normal sezon dökülsün, biz de saydıralım. Play-off gelince başlayın oynamaya, yedirsin bize. Ben fitim.Isolation savunmasında bana göre hâlâ takımın en kötüsü.