Gönderen Konu: Nikola 'İsviçre Çakısı' Kalinic  (Okunma sayısı 216872 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Nikola 'İsviçre Çakısı' Kalinic
« Yanıtla #90 : 29 Ocak 2016, 17:46:07 »
Antic yokluğunda barış süpriz :)yapmazsa şayet kaliniç süre alır , giginin forvet katkısından vazgeçmez koç.

Antıc ın yavaş ayakları savunmada aksamamıza neden oluyordu kalıniç burada avantajlı olur ama kuvvetli 4 numara arkasında nasıl duracak ?? ve hucümda antıc in 3 lük yüzdesine ne ölçüde yaklaşacak ???
2/17 üçlük isabeti şu ana kadar.
Değişmeli hareketli savunmamız açısından iyi gelişme ama kuvvet ve hucüm tehditleri çok önemli olacak.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #91 : 29 Ocak 2016, 18:36:45 »
Barış  Kalinic den daha net şutör. Ama çabuk fauller yapabileceği için  Kalinic minimum 20 dakika süre bulacaktır.

Derick Brown  Saric  karşısında neler yapacak bakalım haftaya

SM-G925F cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #92 : 30 Ocak 2016, 01:42:29 »
Bugune kadar tam bir BIDON olarak hizmet verdi.  Ne denebilir ki?  Biraz da olsa duzelir insallah.  Cok ama cok kotu, bu haliyle.   

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #93 : 30 Ocak 2016, 11:00:31 »
İlla düzelecektir, zira daha kötü olması mümkün değil

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #94 : 30 Ocak 2016, 11:14:43 »
Adamın kapasitesi bu. Özellikle hücumda top eline gelince eyvah diyorum. Bir an önce pas versin, çıkarsın elinden. Düzelecektir derken beklentiyi yüksek tutmamak lazım bence.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #95 : 30 Ocak 2016, 13:50:15 »
Ben iyi niyetle de olsa adamın dengesini Obra nın bozduğunu düşünüyorum. Zorla 3 numara oynayabilen adamı 2 numara oynatmak istedi. Adam hepten dağıldı.

Kalinic için formül belli, topu yere vurmayacak veya en fazla 1 dribling yapacak. Savunma yapacak. Fast break, hücum ribaundu ve pota altı kovalayacak. Gerisini aklından bile geçirmeyecek. Kapasitesi bu, bunları yapsa zaten bize yeter...

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #96 : 30 Ocak 2016, 13:59:00 »
Post up ı vardı aslında güvenini kaybedince yaptıklarını da yapamaz oldu,sank kendine gelmesi bir 3 lüğe bakıyor gibi

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #97 : 30 Ocak 2016, 17:08:40 »
Kalinic için formül belli, topu yere vurmayacak veya en fazla 1 dribling yapacak. Savunma yapacak. Fast break, hücum ribaundu ve pota altı kovalayacak. Gerisini aklından bile geçirmeyecek. Kapasitesi bu, bunları yapsa zaten bize yeter...

Aynı fikirdeyim. Ama şu hali cidden çekilmez. Murat Murathanoğlu'nun da söylediği gibi kaçırdığı şutlara çok takılıyor ve yapabildiği şeyleri de yapmamaya başlıyor.

"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #98 : 30 Ocak 2016, 17:33:11 »
Aynı fikirdeyim. Ama şu hali cidden çekilmez. Murat Murathanoğlu'nun da söylediği gibi kaçırdığı şutlara çok takılıyor ve yapabildiği şeyleri de yapmamaya başlıyor.

O sut stili ile ben potaya degdirebilmesini bile mucize olarak goruyorum. 

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #99 : 30 Ocak 2016, 17:47:19 »
Takımda sırıtan tek oyuncu. Mücadele falan filan tamam iyi de, bu yönü iyi olan bir oyuncunun değerli olabilmesi için ceza şutlarını sokması lazım. Aksi halde, böyle bir yabancı oyuncunun bu Fenerbahçe'de yeri yok.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #100 : 06 Şubat 2016, 05:27:34 »
Tek isteğimiz eşleşmesine göre kısaya karşı post oyunu ayağı yavaş oyuncuya karşı atletizimiyle potaya gidiş 8 sayı yapsa her maç yeter ki yapabilir de rahatlıkla.. Şutu da bu kadar kötü değildi aslında hiç bir zaman rakip şutunu riske edemesin serbest atışları yüzde 70 ile atsın o da okay..
Savunma ve ribaundu zaten söylemiyorum işi o :) hadi deli oğlan şüphelerim olsa da güveniyorum sana bu saydıklarımı yapabilecek kapasite sende var

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #101 : 15 Şubat 2016, 16:44:31 »
Tümüyle pısmış bitmiş oynuyor. Konya maçında fastbreak'te son adamken Kızılyıldız günlerinde smacı gömecek adamın Jefferson topu ağzına soktu. Benliğini kaybetmiş durumda...
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 16:44:44 Gönderen: CanCan »

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
« Yanıtla #102 : 15 Şubat 2016, 17:53:01 »
Tümüyle pısmış bitmiş oynuyor. Konya maçında fastbreak'te son adamken Kızılyıldız günlerinde smacı gömecek adamın Jefferson topu ağzına soktu. Benliğini kaybetmiş durumda...

Şunu yapabilen bir adamın o pozisyonda smaç yapmaktan çekinmesi psikolojik olarak ne durumda olduğunu gösteriyor.

! No longer available
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #103 : 17 Şubat 2016, 14:14:12 »
Şunu yapabilen bir adamın o pozisyonda smaç yapmaktan çekinmesi psikolojik olarak ne durumda olduğunu gösteriyor.

! No longer available

Baris, koskoca Fenerbahce icin oynamak ile Sirbistan arasinda oynamak arasinda fark var.  Ben Kalinic'in su anki haline baktigimda, harcadigimiz her cent icin pismanlik icinde saga sola savruluyorum.  Insallah duzelir zira su anki haliyle bana bile Emir'i ozletti.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
« Yanıtla #104 : 17 Şubat 2016, 14:24:12 »
Baris, koskoca Fenerbahce icin oynamak ile Sirbistan arasinda oynamak arasinda fark var.  Ben Kalinic'in su anki haline baktigimda, harcadigimiz her cent icin pismanlik icinde saga sola savruluyorum.  Insallah duzelir zira su anki haliyle bana bile Emir'i ozletti.

Haklısın abi. Ben kendi adıma sezon sonuna kadar zaman tanıyacağım. Olmazsa, bir ışık göremezse Obradovic de takımda tutmaz zaten.