BEYLER simdi kucuk bir tespitim olucak bi zahmet sonuna kadar OKUYUN.
Kenz nickli uyenin sadece Kalinic basligina yazdigi iletileri bir noktasini bile degismeden kopyaladim.
1."Efes maçında 21 dakika sahada kalıp 0 çekti.93 sayı yediğin maçı bir oyuncun 0 çekerek kazanman zor oluyor haliyle."
2. "0 sayı, 0 asist, 5 faulle oynadı Giresun maçında.
Son 4 maçın 3'ünde 0 çekti.
Son 4 maçta sadece 2 saha içi basketi buldu. Onlar da 97-85'lik Antep maçında"
3. "Datome +35, Kalinic 10 dakikada -12...Kalite farkı..."
4. "İtinayla 0 çekmeye devam ediyor.Kızılyıldıza da 0 çekti:("
5. "İlk tur gruplarında ortalama 25 dakika falan süre alırken TOP 16 gruplarında ortalama 10 dakika süre veriyor hoca ve ortalama 1(bir) sayıyla oynuyor.Henüz üçlük isabeti yok TOP 16'da.
Bu sezon EL'de 2/17 üçlük isabeti ile oynuyor zaten toplamda."
6. "Karşıyaka maçında rezil oynadı ilk devrede.Oyunda kaldığı 5 dakikada -11 yaptık."
7. "Devin Smith'i bile beğenmeyip göndermiştik ki Kalinic'ten çok çok daha iyi oynamıştı. Amerikalı olsun taştan olsun."
* kotu performans gostermis , itin gotune sokulmus, eyvallah, ama iyi oynadiginda da uzun sure tek bir mesaj yok, sonra asagidaki ileti gelmis, saman alevi diye not da dusmus, ama devamini gelmesini dilemis, allah var.
8. "EL'de bu sezon ilk kez çift haneye ulaştı.En kritik dönemeçte gelmesi güzeldi.Umarım saman alevi performansı değildir, devamı gelmesi dileğiyle..."
* sonra yine kotu oynadigi ilk macta asagidaki yorumu yazmis.
9. "Maçın başında attığı üçlükten sonra sayı bulamadı ve 1/6 saha içiyle bitirdi maçı.Kritik anlardaki pota altı zorlamaları bizi zora soktu.1 aydır iyi oynuyordu.
F4'te süre aldığı 33 dakikayı 3 sayı (1/7 saha içi) ile tamamladı."
* sonra en zayif halka dedigi kalinic bu mesajdan sonraki maclarda hem gs hem de efes serilerinin en onemli adamlarindan olmus, ama tabi ki yanildim, iyi oynadi falan yazmamis.
10. "Obradovic, G.Saray maçında(hedef maç) kadroya almadı.Lig lisansı olmayan Hickman'ı saymazsak yabancılar arasında en zayıf halka konumunda."
* sonra yine uzun sure ileti yok, ve mukemmel oynadigi real macindan sonra arayip mac boyunca yaptigi tek olumsuz haraketini yapistirmis hemen.
11. "Wanamaker'den sonra Llull'u da son topta berbat savundu.Allahtan ikisi de bomboş orta mesafe şutunu kaçırdılar."
son topta berbat savunmus, vay amk kawhi leonard mi ki bu adam her topu mukemmel savunacak ?
anlamiyorum arkadas, kalinic Fenerbahce'nin basketbolcusu degil mi ? neden bu nefret , adam kicini yirtiyor yararli olsun diye biraz sayginiz olsun , hayatinizda kac kez euroleague finali gordunuz , bu anlari size yasatan takimin oyuncusu degil mi kalinic ?