F8 e kalınamayabilir. Fakat neden 4-5 ay kötü olsun. Kimin bu kadar lüksü var? Bu oyuncular para almıyorlar mı? Bu paranın karşılığında iyi oyun beklemek olmadığında eleştirmek spor kültürsüzlüğü müdür?
Koçun şuan imkanı olsa Lovern Kalinic Bobby Leo mecburiyetten alınan Thomas ile hemen yarın yolları ayırırdı.
Bu sezon kaybedilen bir çok maçtan sonra takımı eleştirmedi mi?
Koç bile ilk geldiğinde altını çizerek söylemişti; Ben buraya ikinci olmaya gelmedim..
Yazdığım ilk yorumu tekrar paylaşıyorum:
Takım kimyasındaki rolü çok mühim. Datome ile beraber iyi oynadığında bu takımın yaptıklarını yapabileceklerini gördük. Takım kimyasının devre dışı kaldığı durumlarda De Colo gibi bir winner oyuncunun dahi nasıl sindiğini etkili olamadığını gördük. Nba dinamikleri bağlamında Avrupa'da iyi oyuncu kıtlığı varken nba e gitme tehlikesi bulunmayan Kalinic gibi bir oyuncunun
gönderilmesinin istenmesini anlayamıyorum. Ki bu takımdaki ilk 4 ayı şu anki performansından kat be kat beterdi. Sabredildi, neler yaptığını gördük. Oyuncuların iniş çıkışları hiç mi olmayacak?
Bence eleştirilecek nokta Kalinic formsuz olduğu ya da kötü gününde olduğu zamanlarda kadroda onu ikame edecek bir oyuncunun bulunmaması. Çok kolay harcıyoruz çook...
Bu metin içinde oyuncular eleştirilemez anlamına gelen herhangi bir ibare var mı? Önce bunu bir tespit edelim. Hatta eleştiri getirilebilecek noktalar bulunduğunu da ifade etmişim. (Koyu karakter ile yazılan ibareler). Neyi tartıştığımızı bir anlayalım, Ondan sonra devam edelim hocam.