"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kesimal'in Krasic'in üstüne yattıkları para düşünülürse Vesely ve diğerleri yıllık 7 m alsalar bile umrumda olmaz. En azından armanın hakkını veren adamlar o yüzden para no problem.
Kimsenin paranın üstüne yattığı filan yok, sözleşmelerinde ne varsa onu alıyorlar. Şubeyi yönetenler çapsız ve beceriksizse onlar ne yapsın? Ayrıca ekonomik (oyuncuların aldığı para vs.) açıdan futbol şubesiyle basketbol şubesini kıyaslamaya son vermek lazım. Kulüp zaten herhangi bir getirisi olmayan (hatta zarar eden) basketbol şubesi üzerinden dönmüyor nihayetinde.
Bencde birşey yok, ama iyice paranoyak yaptılar bizi.Başımızdaki, 1 senedir takımda, iyi çocuk ama f4 de finalde kaybettik. diyip sözleşme uzatmazsa hiç şaşırmam...
İşin aslı Aziz isterse öyle bir karışır ki tarumar oluruz hepimiz. Ama sanki koçla araları gerçekten iyi ve cidden karışmak istemiyor. Böyle kalması için de mümkünse basketbol ve Aziz kelimelerini yan yana, asla kullanmayalım.
Zeljko olduğu yerde kimse işe karışamaz. Karışırsa Zeljko gider. O yüzden karışmaz. Mevzu basit. Zeljko'da çok büyük taşşak var Bizim de istediğimiz Claver'e Real verdiği rakam. Senelik 1.9 milyon euro... Veysel tutma rakamlarına tepki verenler bi daha düşünsün..
Gel beni dinle abi. Karışır Aziz her türlü. Şaka bir yana, benim de kastım bu zaten. Şimdi gidiyorum dese kapısında yatmayacak takım yok.