Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1480214 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1440 : 04 Haziran 2016, 19:26:51 »
Vesely ve Udoh'u tutma planlarımız olduğuna göre ek bir kaynak yaratacağız sanırım.Vesely'ye 3 3.5m dolar yıllık ücret verebileceğimizi bilmek güzel ancak bu parayı başka bir uzun için de kullanabilir miyiz sorusu aklıma geliyor.

Hickman ve Bogi'den acilacak bir ucret boslugu var.  Tabii mutlaka uzerine koymak lazim. 

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1441 : 04 Haziran 2016, 20:02:17 »
bu takım eurolig şampiyonu olana kadar Vesely ve Bogdan benim için hayal kırıklığı olmaya devam edecek aynı şekilde Nemanja Bjelica da

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1442 : 04 Haziran 2016, 21:44:17 »
Vesely ve Udoh'a 3-3.5m dolarlar versekte kalmaları garanti değil maalesef.Umarım takimda tutarız ikisini de, zira şu aşamada yerlerini doldurmak çok zor Avrupa daki mevcut oyuncu havuzu içerisinde.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1443 : 04 Haziran 2016, 22:21:08 »
Yahu Vesely'nin maaş hikayesi gün geçtikçe Kleiza'nın durumuna benzemeye başladı.
Ben bu seneki takımda kim ne isterse kaynaklarımız ölçüsünde verilsin düşüncesindeyim.
Ruhsuz futbolculara verilen paralara bakarak bu çocukların kazandığı her kuruş haktır düşüncesindeyim.
...

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #1444 : 04 Haziran 2016, 22:57:17 »
fenerbahçenin kasasından 3,5 milyon euro cıkacaksa diego yerine vesely'e gitsin, daha makul ve hakkaniyetli olur

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1445 : 05 Haziran 2016, 06:25:53 »
Hayır anlamıyorum bu maaş muhabbetini.... Bizde ne olacağı belirsiz adamlara su verilsin bu verilsin diye kırılır millet...

2 senedir seviyesi sürekli yükselen 26 yaşındaki pivota az çok muhabbeti yapılıyor.
Ya ismini anmak istemedigim 17 yasindaki cocuga 3 senelik 3,5 mil luk paket oneriliyordu hatirlatirim....

-Vesely konusunda rakibimiz bir başka Avrupa takımı değil. Direk NBA... ha birde CSKA... onlar evet dese bugun alirlar ...
-uzun oyuncuların top dönemi 28-30 yaştır, yani hala gelişmesi bekleniyor
-yerine kim gelecek??
-yerine gelen ne kadar alacak???

Bütün bunlar ortada iken rakam az cok mu konusuluyor...
Zaten yillardir pivot ariyoruz ... bosa kursun sallamaya devam etmek daha mantikli degil ... Sekulic, Semih vs hatirlayin

butcemiz varsa verilsin ... ha butce yoksa o baska konu....
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2016, 10:05:43 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Danılovıc

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #1446 : 05 Haziran 2016, 10:29:05 »
Veselyle 3,5 a anlasmısız sanırım ıyı para ınsallah udohta kalmalı

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #1447 : 05 Haziran 2016, 11:49:10 »
Udoh nba bekliyormuş. %51 kalcak dedi aziz. Antepte korkmuş diyor Antepte bir olay mı oldu ben mi yanlış anladım.
Bir de Obradovic ile pereira'yı karsılastırıyor vay efendim ikisi de sampiyon olamamıs ama Obra basarılı kalıyor o zaman pereira da kalsın demeye getiriyor.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1448 : 05 Haziran 2016, 11:54:14 »
Udoh nba bekliyormuş. %51 kalcak dedi aziz. Antepte korkmuş diyor Antepte bir olay mı oldu ben mi yanlış anladım.
Bir de Obradovic ile pereira'yı karsılastırıyor vay efendim ikisi de sampiyon olamamıs ama Obra basarılı kalıyor o zaman pereira da kalsın demeye getiriyor.

Nisan ayıydı sanırım Gaziantep emniyet müdürlüğüne bir saldırı yapılmıştı ve bizim maç da bir gün sonrasına ertelenmişti. Ondan bahsediyor.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1449 : 05 Haziran 2016, 12:04:03 »
Yarım saattir konuşuyor. Tepeden tırnağa 7 den 70 e herkesi eleştirdi. Obradoviç, fb üyeleri, federasyon, maliye,  taraftar, mhk, sporcular, menajer, iddia..
18 Senedir başkan yahu Allah için bende şurada hata yaptım demez mi insan? Hep haklı, Hep mağdur dert anlatıyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #1450 : 05 Haziran 2016, 12:05:55 »
Tehdit ederek konuşmayı bitirdi. Defalarca ''bırakacam ama bıraktığımda muhalefet nasıl yapılır hepiniz göreceksiniz'' dedi..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #1451 : 05 Haziran 2016, 12:10:09 »
''Kimse koltuğa yapıştımı sanmasın, bırakacağım''...  İmza: 18 yıldır aralıksız başkan Aziz Yıldırım
FENERBAHÇE

Çevrimdışı fenerbahce_1907

• Üye
« Yanıtla #1452 : 05 Haziran 2016, 13:15:21 »

Ama bir konuyu atlıyor başkan. Biri avrupanın en büyük kupasında final oynuyor (Euroleague) diğeri ise çeyrek final dahi görmeden eleniyor koşullar ve şartlar her ne olursa olsun. ( Avrupa uefa ligi) Biri şampiyon olacak diyor. ( TBSL) Diğeri (0) çekiyor. Komiksin başkan komik.

Anladığım kadarıyla başkan 3 yıl daha burada sonra da bırakacak eğer sağlık sorunları yaşamazsa ki maşallah turp gibi görünüyor...:)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1453 : 05 Haziran 2016, 14:48:55 »
Jan Jan Vesely uçalım vesely
Smacı basmadan duramıyorum....

Bu bir...
Sırada Udoh var...

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul