Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1480319 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(EREN)

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1425 : 03 Haziran 2016, 17:22:25 »
3.5 milyon Euro yaklaşık 4 milyon Dolar ediyor. Nbade bile ile vergi kesintisini düştükten sonra eline o kadar para geçen oyuncu çok fazla değil. Süperstarları saymazsak.
Bana nedense çok gerçekçi gelmedi. Vesely Nba'e gitse bile , klüp bir oyuncuya o parayı vermeyi göze aldıysa. Çok dert edecek bir durum yok.
İkame edebiliriz Vesely'i.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1426 : 03 Haziran 2016, 18:19:43 »
3.5 milyon Euro yaklaşık 4 milyon Dolar ediyor. Nbade bile ile vergi kesintisini düştükten sonra eline o kadar para geçen oyuncu çok fazla değil. Süperstarları saymazsak.
Bana nedense çok gerçekçi gelmedi. Vesely Nba'e gitse bile , klüp bir oyuncuya o parayı vermeyi göze aldıysa. Çok dert edecek bir durum yok.
İkame edebiliriz Vesely'i.
Ömer aşık bile fazlasını alıyor. Bence vesely de bulabilir benzer rakamları.

(EREN)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1427 : 03 Haziran 2016, 18:56:38 »
Ömer aşık bile fazlasını alıyor. Bence vesely de bulabilir benzer rakamları.

Ömer o kontratı imzaladığında çok iyi performans gösteriyordu. Şimd takip etmediğim için son durum hakkında bilgim yok.  Bu arada yanlış anlaşılmasın verilmesi düşünülen parayı eleştirmiyorum. Sadece 1 oyuncuya yıllık 3.5 milyon euro verebilecek bütçemiz varsa endişelenecek bir durum olmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı Joker1907

• Üye
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #1428 : 04 Haziran 2016, 01:08:38 »
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben tolga ve Joker ismiyle geldim aranıza .

Çok karakterli takımız.

James Anderson ve Kuzminkas ye fıtim. 

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1429 : 04 Haziran 2016, 11:31:41 »
Eğer ki Vesely'e 3,5M Euro verilecekse yıllık Udoh da aynısını almalı. Başka sözüm yok.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1430 : 04 Haziran 2016, 11:37:07 »
yeni gelen arkadaşlara teşekkür holgeldin diyelim..
3.50 milyon euro biraz abartı umut ama biraz :)

merak etme. udoh da kalırsa ciddi bir paraya kalacak .. 900 bin usd maaşı baz almayalım
o geçen sene şartlar öyle gerektirdi , adam 5 milyon usd lik oynuyor.. maşallah maşallah

Çevrimdışı Turkmen

• Üye
  • Yer: Turkmenistan
« Yanıtla #1431 : 04 Haziran 2016, 11:43:32 »
Cem Agraka sorum olacak. Onceki iletilerinizde de Colo en cok kazanan basketbolcu olabilecek kontrata imza atacak demishtiniz. O ne kadar alacak peki?
ve Vesely imzalarsa Shvedi en cok kazananlar listesinde gechecekmi?

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1432 : 04 Haziran 2016, 11:46:17 »
Eğer ki Vesely'e 3,5M Euro verilecekse yıllık Udoh da aynısını almalı. Başka sözüm yok.
Hatta sembolik olarak 3,500,001 euro verimeli. Takımı hemen her branşta takip edip maçına giden, Vesely'nin yokluğunda, hafif sakatlığına rağmen geri adım atmayıp, bazı bölümleri sekerek oynayıp savaşan bu güzel adamdan kimse fazla almamalı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #1433 : 04 Haziran 2016, 11:50:27 »
Hatta sembolik olarak 3,500,001 euro verimeli. Takımı hemen her branşta takip edip maçına giden, Vesely'nin yokluğunda, hafif sakatlığına rağmen geri adım atmayıp, bazı bölümleri sekerek oynayıp savaşan bu güzel adamdan kimse fazla almamalı.

o zaman sembolik olarak Obradovic'e de 3.500.002 euro verelim. Saka bir yana, bence en cok Obradovic kazanmali takimda.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1434 : 04 Haziran 2016, 11:53:04 »
o zaman sembolik olarak Obradovic'e de 3.500.002 euro verelim. Saka bir yana, bence en cok Obradovic kazanmali takimda.
En çok kazanandan kastım oyunculardı. Yoksa Obradaviç maddi manevi kimse ile kıyaslanamaz.
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1435 : 04 Haziran 2016, 11:56:07 »
Cem Agraka sorum olacak. Onceki iletilerinizde de Colo en cok kazanan basketbolcu olabilecek kontrata imza atacak demishtiniz. O ne kadar alacak peki?
ve Vesely imzalarsa Shvedi en cok kazananlar listesinde gechecekmi?
Veysel imzalarsa Şived'i geçmez.. şived 3.4 milyon euro kazanıyor.

kesin olmamak ile beraber De colo'ya Cska'nun 3.5 -4 milyon euro arası bir yıllık teklif ettin duydum.. kalırsa o civarda bi paraya kalacak .

Çevrimdışı Joker1907

• Üye
« Yanıtla #1436 : 04 Haziran 2016, 12:01:14 »

Bazı arkadaşlar seneye Vesely 4 numaradan süre almalı diyor siz ne düşünüyorsunuz? 

Benim görüşüm şahsen rezalet olur. Vesely 4 numara için çok kalın kalır Ayriyetten sutu  hiç yok 4 numaraya göre .

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1437 : 04 Haziran 2016, 12:26:23 »
Bazı arkadaşlar seneye Vesely 4 numaradan süre almalı diyor siz ne düşünüyorsunuz? 

Benim görüşüm şahsen rezalet olur. Vesely 4 numara için çok kalın kalır Ayriyetten sutu  hiç yok 4 numaraya göre .
Şu ankinden farklı oynatacağını düşünmüyorum ben koçun Vesely'i. Bu şekilde Avrupa'nın en iyi uzunlarından birisine dönüştü zira.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Joker1907

• Üye
« Yanıtla #1438 : 04 Haziran 2016, 12:59:50 »
Şu ankinden farklı oynatacağını düşünmüyorum ben koçun Vesely'i. Bu şekilde Avrupa'nın en iyi uzunlarından birisine dönüştü zira.

Çok haklısın.

James Anderson 'a fitsin o zaman. Sende benim gibi.  :)

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
« Yanıtla #1439 : 04 Haziran 2016, 19:07:21 »
Vesely ve Udoh'u tutma planlarımız olduğuna göre ek bir kaynak yaratacağız sanırım.Vesely'ye 3 3.5m dolar yıllık ücret verebileceğimizi bilmek güzel ancak bu parayı başka bir uzun için de kullanabilir miyiz sorusu aklıma geliyor.