Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1436767 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #135 : 14 Ocak 2016, 15:34:28 »
Datome olayı yalandır büyük ihtimal.
Ömer Onan sert takım kuracağız Gou'yu o yüzden yolladık diyor sonra da Datome'yi alıyoruz
ne anladık bu işten ?
Datome muazzam şutör o kadar bitti başka olayı yok.
off off eminim off :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #136 : 14 Ocak 2016, 15:35:46 »
sert takım kuracagız derken datomeyi almak için suan bi benzetme düşündüm ama bulamadım ama sacmalıgın daniskası olur... ayrıca dixonu alıp kskyi kücültmeyrlim adamlar euroleague e gitsin de l.kubana sulanalım bence 8)
:( :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #137 : 14 Ocak 2016, 15:36:16 »
Datomenin savunma bilgisi iyi düzeyde ve 3-4 savunacak durumda.Detroit taraftarı olarak onun pre-season maçlarını izlemiştim Goudelock ayarında değil kesinlikle savunması hiç yoktan savunma bilgisiyle açığını kapatabiliyor ama mücadelelerde pek sert olduğun söylemek güç.
Hücumda ise çok çeşitli silahları var,her türlü sayıyı bulabiliyor.
takdir ettim...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #138 : 14 Ocak 2016, 15:38:02 »
Evet şimdi baktım tekrar, söylediğin gibi yerli sayılıyor. Ama Dixon faydalı olur mu kısmı bende büyük soru işareti.
? ? ? ... konuştuk seninle.. şimdilik güğzel cevapladı umarım devamı daha güzel gelir

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #139 : 14 Ocak 2016, 15:44:13 »
besoooo besooooo

Hayirdir, Cem?  Yorumun yine arkasindayim.  Zaten, benim o husustaki fikrimi degistirecek bir kadro ve sistem yapisi icinde Bobby'i izleme sansimiz olmadi.  Obradovic'in bu sene olusturdugu sistemdeki rolu ile zaten cok one cikma sansi da yok.  Bunu kotu bir manada demiyorum.  Sadece benim yaptigim yorumdaki dinamikler ile bu sene oynadigi dinamikler arasindaki fark elma ile armut gibi. 

Simdi biraz daha dusundum.  Obradovic gercekten buyuk hoca...
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 15:47:13 Gönderen: Besim »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #140 : 14 Ocak 2016, 15:47:35 »
Sloukas-Dixon rotasyonu kimseyi kesmez beni kesti diyen Fenerbahçeli yalan söyler. 2-3 pozisyonlarına çok iyi bir transfer gelmezse geçen senenin gerisinde kalacağımızdan da korkarım. Hayırlı uğurlu olsun.
Şimdilik kalmadık , pg lerde ellerinden geleni yapıyorlar :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #141 : 14 Ocak 2016, 15:49:07 »
Hayirdir, Cem?  Yorumun yine arkasindayim.  Zaten, benim o husustaki fikrimi degistirecek bir kadro ve sistem yapisi icinde Bobby'i izleme sansimiz olmadi.  Obradovic'in bu sene olusturdugu sistemdeki rolu ile zaten cok one cikma sansi da yok.  Bunu kotu bir manada demiyorum.  Sadece benim yaptigim yorumdaki dinamikler ile bu sene oynadigi dinamikler arasindaki fark elma ile armut gibi. 

Simdi biraz daha dusundum.  Obradovic gercekten buyuk hoca...
ya zaten mevzu bu beso... ZAljko Obradıoviç ne kadar büyük olduğunu tam anlayamıyoruz , Final 4 kazanmadan da anlamayacağız, ondan daha çok basketbol bildiğimizi düşünüyoruz..
ya çok sevmem ama bu deyim '' vardır bi bildiği '' tam anlamı ile ZEljko için söylenmiş..

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #142 : 14 Ocak 2016, 15:49:39 »
off off eminim off :)

abi cok kucuktum o zamanlar.

aslinda daha kotu yorumlarim var ya sen yine insafli davranmissin ahaha.

buyuk konusmamayi ogrendik gec de olsa.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #143 : 14 Ocak 2016, 15:50:59 »
ya zaten mevzu bu beso... ZAljko Obradıoviç ne kadar büyük olduğunu tam anlayamıyoruz , Final 4 kazanmadan da anlamayacağız, ondan daha çok basketbol bildiğimizi düşünüyoruz..
ya çok sevmem ama bu deyim '' vardır bi bildiği '' tam anlamı ile ZEljko için söylenmiş..

Yok, estagfurullah.  Ne yaptın sen ya?  Beni gunaha sokacaksın...   Obradovic'ten daha fazla bildigimizi sanıyoruz demek ne demek...  Tovbe tovbe!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #144 : 14 Ocak 2016, 15:57:51 »
İlk defa Obra'nın bir hamlesi içime sinmiyor.Umarım yanılırım.Dixon ne FB ne euroleague seviyesinde değil,yine de coach'un bir bildiği vardır.Umarım Sloukas gelir,savunma anlamında mükemmel hamle.Dixon o fizikle ne savunma.ne hücumda etkili olamaz.Takımı yeniden kuracağız.2 numara hariç tüm rotasyon değişecek.Hayırlısı olsun.Umarım Semih kalır.
Apooooooooo.. git bi bardak su iç lan

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #145 : 14 Ocak 2016, 16:01:06 »
orhan hacıyeva iyi gider 4 numara yedeği olarak. 1 milyon dolar versek gelir. en iyi yerli 4 numara ligdeki.

semih yerine de adayım ramazan tekin.

emir'den de kurtulursak royal halı gaziantep ayarında yerli rotasyonuna sahip olabiliriz. ha gayret.

in gherardini we trust...
isko gereksiz yere taşşak geçmiş... söyledik yapma diye .. neyse

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #146 : 14 Ocak 2016, 16:03:37 »
ksk'nin 750 bin, gs'nin 900 bin teklif ettiği oyuncuyu 1.2'ye bağlayarak büyük bir transfer başarısına imza atan gherardini reis halleder hacıyeva transferini...

neyse transferler bitene kadar bekleyelim.
kadro kafama yatarsa sevinmek için severim, yatmazsa efes'i severim seneye.
ben zaten basketbolu efes ile sevdim, iyi de kadro kuruyorlar, problem yok.

fenerbahçe için üzülme kotamı arap ismail'in takımıyla geçen yıl doldurdum ben.
bundan sonra hayatta hiçbir anlamı olmayan spor için kendimi gereksiz yere üzemem.
kadro hoşuma gitmezse, sevinç yerine üzüntü vaad ederse 1 sene boyunca elimden geldiğince izlemem takımı.
hayırlısı olsun...
efesi sevmek isteyen efesi sever buna yapacak bi iey yok tabiki ..
insanların kalbine karışmak kimsenin haddine değil

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #147 : 14 Ocak 2016, 16:21:03 »
Emirin gitmesi yılın hamlesi abiler.

1,5 milyon euro alıyordu bu adam.. yerine 1 milyon euroya dixon geldi. Bence daha iyi oldu.
Mental anlamda böyle bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Cok yürekli oyuncu.. yası da 32. eee ne olmus ? cok mu yaslı yani.

hani adamın diger özellikleri üzerinden eleştiri yapılır anlarım da yası konusmak anlamsız.
Bugün spanoulis denilen adam kac yasında

sen ne oynadıgına bakacaksın, adam 32sinde dümdüz etti ligi.

Emir denilen adam 27 yasında ama 35lik tsartsarisi gecemiyordu birebirde, ne anladım o işten

Velhasılı ben bu değişimi cok begendim :)

Alıcı gözle fazla izlemedigim icin Sloukas konusunda biraz kararsızım. Ne yapabilirini kestiremiyorum
Ben acıkcası bjelicanın da gidiş olasılıgını düşünerekten daha pasör bir adam gelmesi gerektigini düşünüyordum.

son olarak adı geçen Anderson da sahane olur..
Azılı bi Emir düşmanı olarak şimdilik haklı çıktın.. eline sağlık

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #148 : 14 Ocak 2016, 16:28:58 »
Bugrauskass
benim referansim ile buraya geldi.
ben kendisine kefilim. Aslında galatasaraylilar burada olmasını mantıklı bulmuyorum ben ama Buğra bi istisnadir.
avatar konsuunda rica etmissiniz sağolsun değiştirmiş.
çoğu fenerbahçeliden daha fazla Zeljko Obradovic i sever..
beni mahcup edecek bi söylemde bulunmaz.
Tabi benim sözüm diger üyeler için ne kadar geçerli ona laf edemem..
tavares iyidir alalaim
sloukas iyidir alalaim
anderson iyidir alalaim

Biz bu sene underrated oyunculardan kurulu bir takım yaratacağız. Top zoc da olacak. Sonsuz guvenim var
tek istediğim Antic gelmesin. Zoc moc dinlemem bende küfür ederim :) :)
Kadro kurulsun hemen peşine Berlin ucak biletini alacağız

Antic fikrimizi söyledik ama sıvacılık değişik bir iş.. görevimizi yapıyoruz.. Antic te görevinir yapıyor sorun yok :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #149 : 14 Ocak 2016, 16:31:04 »
İçimden bir ses skorer 3 numara dışında Kalinic'i de alacağımızı söylüyor.
temiz kalpli kardeişm.. DAtome + kalinic..
vallaha net bildi planlamayı ...