Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1451887 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #480 : 16 Şubat 2016, 15:55:04 »

http://www.eurohoops.net/tr/featured-tr/189848/kostas-sloukasin-tedavisi-iyi-gidiyor

Fenerbahçe’nin Cedevita Zagreb’i mağlup ettiği karşılaşmada sakatlanan Kostas Sloukas’ın tedavisi sürüyor. Yunan guardın ayağındaki sakatlığı nüksetmişti ve bu yüzden en az bir ay sahalardan uzak kalması bekleniyordu.

26 yaşındaki oyuncu, sakatlığını tamamen atlatmak ve sahalara iyi bir şekilde dönebilmek için Fenerbahçe’nin sağlık ekibiyle yoğun bir tedavi sürecine girdi ve bu rehabilitasyon süreci de şimdiye kadar oldukça iyi gidiyor. Bir aksilik olmaması halinde Sloukas’ın iki hafta içerisinde takımla birlikte antrenmanlara dönmesi bekleniyor.

Çevrimdışı gunner

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #481 : 17 Şubat 2016, 02:00:32 »
Birde videoyu izleyen olursa  ilerleyen dakikalarda 13 numaraydı sanırım SİYAHİ MİLLİ bir oyuncumuz var kimdir o ? :D
[/quote] Videoyu izlerken benimde dikkatimi çekmişti arkadaşın adı Muhaymin Mustafa,sudan asıllı efes alt yapısında

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #482 : 17 Şubat 2016, 06:33:56 »
%80 Bargnani bosa cikiyor .... CSKA da ilgileniyormus, alirlarsa artik iyice abartmis olurlar ....

Seneye Vesely NBA dusunurse, biz aliriz diye tahmin ettigim oyunculardandi ... ama bu donemde CSKA ya takviye olmasini istemem....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #483 : 17 Şubat 2016, 10:03:38 »
%80 Bargnani bosa cikiyor .... CSKA da ilgileniyormus, alirlarsa artik iyice abartmis olurlar ....

Seneye Vesely NBA dusunurse, biz aliriz diye tahmin ettigim oyunculardandi ... ama bu donemde CSKA ya takviye olmasini istemem....
Birbiri ile uzaktan yakından alakası olmayan oyuncular ama dostum :(
Hücüm olarak çok çok özel bi adam ama savunma rib atletizm ve dayanıklılık sıfır Bargnani'de..
Bence hiç düşünme.  Cska ya da gitsin sorun yok.
Veysel'in yüreğinin tek bi damarı olamaz :(

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #484 : 17 Şubat 2016, 10:19:41 »
Birbiri ile uzaktan yakından alakası olmayan oyuncular ama dostum :(
Hücüm olarak çok çok özel bi adam ama savunma rib atletizm ve dayanıklılık sıfır Bargnani'de..
Bence hiç düşünme.  Cska ya da gitsin sorun yok.
Veysel'in yüreğinin tek bi damarı olamaz :(

Bir uzun transfer etme ihtimalimiz şu an yüzde kaç görünüyor sizce?

Ve gerçekten max. 10 dakika oynatacağımız, 200-300 bin dolara dahi alınabilecek uzunlar bulabilecekken, bu kadarına bile yetmiyor mu bütçemiz?

Futbola gelince, bir futbolcuya 10 milyon euro bayılabilecek iş adamları çıkıyor da basketbol için sakız parası denilebilecek miktarları vermeye yanaşacak kimse niye bulunmuyor acaba.. Ülker de bu kadar elini eteğini çekti mi bu işten?

Çevrimdışı moskuf

• Üye
  • Yer: istanbul
    • moskuf
« Yanıtla #485 : 17 Şubat 2016, 11:26:03 »
uzun transferi olmaycak gibi,bende buradaki çoğunluk gibi kalinic in mental olarak ayağa bi daha kalkamayacağını düşünenlerdenim(tabi koç faktörü var o isterse olur).şubede bütçe yok deniliyor ama ben kısa forvet alınmasından yanayım keslj gibi kısa süreli kontratla oynabilecek biri de olur.seneye kalinic veya ricky den birinden çıkılacağını düşünerek tony croker ı almak mantıklı olur

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #486 : 17 Şubat 2016, 13:43:51 »
Kendi çapında bir NBA tiryakisi olarak: Bargnani mi? Allah korusun... Bizden ırak, rakiplere yakın...

Gördüğüm en verimsiz, en faydasız oyuncular arasında en tepelerdedir. Ne kadar sayı atarsa, takımının maçı kaybetme şansı o kadar artar. Anlaşılmaz bir paradokstur bu...

Ama onunla ilgili en çok "oh olsun" dediğim şeylerin başında, Toronto'da oynadığı yıllarda İtalya radyosuna verdiği o sansasyonel demeç sonrası başına gelenlerdir. Şimdi bu mal kendisini yıldız sanıyor ya... Toronto'da o seneler ligin dibinde... Bu mal İtalya radyosuna demeç vermiş: "Ligin en kötü takımında, en kötü oyuncularla bir arada oynuyorum; ne yapabilirim, elimden ne gelir?" Dünya artık çok küçük... Bu demeç anında soluğu Amerika kıtasında aldı ve tabii takım arkadaşları tarafından hiç hoş karşılanmadı. Elbette sonrası onu "takas" paketi içinde takımdan şutlamak oldu. Aaaaa, o da ne? Bargnani sonrası o "kötü" dediği takım bir çıkış yakaladı ki, üç sezondur play-off'larda... Ama Bargnani'nin gittiği New York o gelmeden konferans yarı finali oynamış iken, ondan sonra ligin dibine demir attı. Şimdi oradan da şutlanıp, ligin en kötü takımlarından Brooklyn'i felakete sürüklemekle meşgul... :D

Kısacası, çok verimsiz, şöhretine nispet en boktan basketbolculardan birisidir. Beş para etmez...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #487 : 17 Şubat 2016, 13:51:20 »
Hakan Abi

Gherardini çevresinden kim olabilir fayda sağlayacak Datome gibi?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #488 : 17 Şubat 2016, 14:07:32 »
Bargnaniyi obra bile adam etmez.
Jerebko kontrat kapmasa baya verimsiz olmaya basladi onu alabilirdik bence,
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #489 : 17 Şubat 2016, 14:09:53 »
Kısa vadede çok az paraya oynayacak, hoplayıp ziplayacak bir uzun alsak, çok iyi olur.

Sent from my SM-N920C

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #490 : 17 Şubat 2016, 14:17:30 »
Gregor Fucka olur mu?  Ben ozellikle ribaundlar hususundaki verimliligini cok begeniyorum.
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 14:17:50 Gönderen: Besim »

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #491 : 17 Şubat 2016, 14:23:17 »
Hakan Abi

Gherardini çevresinden kim olabilir fayda sağlayacak Datome gibi?

Seneye buy-out ödemeden alabiliyorsak Nicola Melli süper olurdu.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #492 : 17 Şubat 2016, 14:24:17 »
Gregor Fucka olur mu?  Ben ozellikle ribaundlar hususundaki verimliligini cok begeniyorum.

Yanına Carlton Myers alınırsa daha da güzel olur...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #493 : 17 Şubat 2016, 14:28:21 »
Yanına Carlton Myers alınırsa daha da güzel olur...

Oyun kurucu, egik kafa Rigaudeau da isimize cok yarardi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #494 : 17 Şubat 2016, 14:40:07 »
Bence transfer olmayacak ..
1- bütçe cidden hiç yok
2- yabancı oyuncular için 9. olmak sorun kaliteli isimler buna yanaşmıyor.
3- Zeljko da her oyuncuyu istemiyor..

şahsen her taraftar gibi ben de transfer isterim
ama kim gibi transfer isterim onu da söyledim..
Udoh ve Veysel gibi - oyun aklı olan kaliteli prof oyuncu bulmak neredeyse imkansız..
ben atletik olan ama mutlaka ve mutlak şutu olan 4 numarada oynayabilecek bir oyuncu alınmasını isterim..
ama bizim dediğimiz gibi 6 8 dakika oynayacak katkı verecek ucuz olacak oyuncu bulamayız..
Hakan abi yaşlarında birisi olması lazım :) :)