Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1480761 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Danılovıc

• Üye
  • Yer: izmir
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1305 : 29 Mayıs 2016, 10:56:23 »
Günaydın arkadaşlar CSKA götleri ekpe ve jana teklif yapmış ve gereken cevabı almıslar. İnsallah ikiside kalacak ve bomba transferler yapacağız

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #1306 : 29 Mayıs 2016, 11:16:16 »
Avrupa'da ikiz kulelerimizi istemeyecek takım yoktur zaten. Ancak NBA'e giderlerse kabulüm, rakipte görmek üzer :(

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
« Yanıtla #1307 : 29 Mayıs 2016, 11:17:23 »
Günaydın arkadaşlar CSKA götleri ekpe ve jana teklif yapmış ve gereken cevabı almıslar. İnsallah ikiside kalacak ve bomba transferler yapacağız

Vesely iyi kazanıyor, gitmesi için değecek bir miktar önermeleri gerek yarım milyon gibi

Ekpe ise çok özel bir oyuncu, klübü ve formayı sahiplenen bir sporcu para yüzünden ayrılacağını düşünmüyorum tabi ki bu aynı paraya oynacağı anlamına gelmez.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1308 : 29 Mayıs 2016, 13:25:15 »
Valla ikisini de herkez ister, gecen seneki performanstan sonra istememek mumkun degil ....

ama kalacaklarina cani gonulden inaniyorum .... Jan icin NBA tehlikesi kesin var ama olsun, yine de kalacaktir....

Bu takimi sadece Aziz Yildirim bozabilir ... o da subeye karismaya kalkarsa ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı str8diah

• Üye
  • Yer: Athens
« Yanıtla #1309 : 29 Mayıs 2016, 14:08:19 »
Giorgos Printezis  1.3 m euro sözleşme bedeli ama %28 vergi orani var yani eline gecen para 936k gibi birşey. Olympiacos sözleşmelerinde bir tek V-Span için vergi hariç sözleşme imzaladı.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1310 : 29 Mayıs 2016, 15:23:35 »
Vesely iyi kazanıyor, gitmesi için değecek bir miktar önermeleri gerek yarım milyon gibi

Ekpe ise çok özel bir oyuncu, klübü ve formayı sahiplenen bir sporcu para yüzünden ayrılacağını düşünmüyorum tabi ki bu aynı paraya oynacağı anlamına gelmez.
Valla ikisini de herkez ister, gecen seneki performanstan sonra istememek mumkun degil ....

ama kalacaklarina cani gonulden inaniyorum .... Jan icin NBA tehlikesi kesin var ama olsun, yine de kalacaktir....

Bu takimi sadece Aziz Yildirim bozabilir ... o da subeye karismaya kalkarsa ....

Bence Vesely, bu seneki Eurloeague performansı ile mutlaka NBA'e geri döner.  Vesely'nin yerini nasıl doldururuz yavas yavas bunu konuşmak lazım.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2016, 15:23:43 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1311 : 29 Mayıs 2016, 15:47:31 »
Bence Vesely, bu seneki Eurloeague performansı ile mutlaka NBA'e geri döner.  Vesely'nin yerini nasıl doldururuz yavas yavas bunu konuşmak lazım.

Yok be Besim burada devekusu taktigi yapasim var ... bu gercegi kabul etmek istemiyorum ...

5 pisikolojik adimin 1. sini yasiyorum hala (INKAR>Ofke>Pazarlık> Depresyon> Kabullenme...) sonra yine basa donucem...

Jan im Jigerim bizimle kalsin :D

(Bu arada ustteki yazi ile celisicem ama .... Giderse adayda aradigim ozellikler;
-Gherardi ve kocun getirmesi
-Mumkunse yedekte bile dogru durust sure alamayan ilk turda 6-7-8 . siralardan draft edilmis bir ex NBA
-Hidayet kotu referans versin... Sayi atamaz falan desin ...
-Birde forumda benim ve en az 10 kisinin hadi be bu mu alinir dedigi
biri olsun)
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2016, 16:03:38 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1312 : 29 Mayıs 2016, 16:04:55 »
Yok be Besim burada devekusu taktigi yapasim var ... bu gercegi kabul etmek istemiyorum ...

5 pisikolojik adimin 1. sini yasiyorum hala (INKAR>Ofke>Pazarlık> Depresyon> Kabullenme...) sonra yine basa donucem...

Jan im Jigerim bizimle kalsin :D

(Bu arada ustteki yazi ile celisicem ama .... Giderse adayda aradigim ozellikler;
-Gherardi ve kocun getirmesi
-Mumkunse yedekte bile dogru durust sure alamayan ilk turda 6-7-8 . siralardan draft edilmis bir ex NBA
-Hidayet kotu referans versin... Sayi atamaz falan desin ...
-Birde forumda benim ve en az 10 kisinin hadi be bu mu alinir dedigi
biri olsun)

O zaman Allah kolaylik versin diyelim.  Zor olacak :)

Çevrimdışı obradovic178

• Üye
« Yanıtla #1313 : 29 Mayıs 2016, 21:49:55 »
vesely udoh büyük ihtimal kalir bogdanovic de büyük ihtimal gider gibi gözüküyor peki james andersonu alirsak yanina causeur alicagimiza baska isimlere yönelirmiyiz sakatligindan dolayi ?

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1314 : 29 Mayıs 2016, 22:16:20 »
Jan ve Ekpe NBAe gider mi sorusundan ziyade gitmek isteyecekler mi demek gerekiyor. Artık Saric soytarısının bile kabul gördüğü o lige bizimkiler elbette gider. Ama oynamaları konusu karışık mevzudur. Zira Jan şut ve faul özrü ile atletik siyahilerin cirit attığı bir ligde vasıfsız konumuna düşüyor. Ekpe ise NBAde 5 oynamak için kısa, zayıf ve yavaş kalıyor. Dolayısıyla giderler mi giderler ama oynayamazlar. Burada 2-2.5 milyon usd gibi bir kontrat ile orada vergi sonrası ellerine geçecek rakam arasında fark olmayacaktır. Bakalım Amerikan Rüyasına kanacaklar mı...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1315 : 29 Mayıs 2016, 22:35:39 »
Casuer ile ilgimiz yok...  Belki sakatlığı kronik gibi onun işi zor bundan sonra

Çevrimdışı Saras

• Üye
« Yanıtla #1316 : 30 Mayıs 2016, 02:16:13 »
Onumuzdeki sezon butçe nasıl olacak acaba bir bilginiz var mı? Her sabah aziz yıldırım'ın "kuçulme" ile alaklı bir beyanını okuma korkusu ile uyanıyorum.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1317 : 30 Mayıs 2016, 09:42:13 »
seneye ayakları cabuk ve kolları uzun bir 4 numara acıgımızı mutlaka kapatmalıyız...gs serisinde de belli ediyor kendini...davis problem yaratıyor...bu adam aynı zamanda fizigiyle 5 numaraların da onunde duracak biri olmalı...gounul printezis istiyor ama...

claver o yuzden onemli...claver+kuzminskas'la daha da rahatlarız...

« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 09:43:31 Gönderen: Vanguards of FB »

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1318 : 30 Mayıs 2016, 11:44:21 »
Giorgos Printezis  1.3 m euro sözleşme bedeli ama %28 vergi orani var yani eline gecen para 936k gibi birşey. Olympiacos sözleşmelerinde bir tek V-Span için vergi hariç sözleşme imzaladı.

hatta 1.3 milyon euro değil usd 'İmiş.. vay arkadaş .. koskoca Printesiz Oğuz Savaş'tan 100 bin usd fazla para kazanıyor. inanılmaz
teşekkür ederim..
bilgi doğruymuş..
ben yanlış biliyormuşum..

« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 11:48:39 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Suarez1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • omerselman1907
« Yanıtla #1319 : 30 Mayıs 2016, 12:54:46 »
Adettendir ben de gelecek sezon için bizi şampiyonluğa götüreceğine inandığım kadroyu yazayım.

#1 Kostas Sloukas / Bobby Dixon
#2 Bogdan Bogdanovic / James Anderson / MM
#3 Gigi Datome / Mindaugas Kuzminskas
#4 Nemanja Bjelica or Victor Claver * / Pero Antic **
#5 Ekpe Udoh / Jan Vesely

* 4 numara için önceliğim tabii ki Nemanja Bjelica. Bu konuya duygusal baktığım için olur da geri dönmek ister diye önce onun ismini yazdım. Eğer olmazsa mutlaka Claver'i getirmeliyiz.
** Pero Antic ise sadece EL maçlarında görev yapacak. Ancak kontratında çok ciddi indirime gitmesi gerekiyor. Eğer indirime yanaşmaz ise onun sözleşmesinden çıkıp maaşı düşük olan Kalinic ile devam edebiliriz. Hem Kalicin hem de Kuzminskas 4 numara da oynayabildiği için Antic giderse 4 numara rotasyonunda sorun yaşamayız diye düşünüyorum.

Bu kadronun kurulması oldukça zor gözüküyor kabul ediyorum. Mevcut bütçenin üzerine çıkmamız gerekiyor. Ancak olur da bu kadroyu kurabilirsek her pozisyonda esneklik sahibi olacağız. Takımın başında da Obradovic varken en büyük favori olmak kaçınılmaz olacaktır.
" Ve Obradoviç'in canı, bugün kısa beşle oynamak istemiyor "