Değinmek istediğim başka bir konu ise şu.
Geçen sene bu kadar başarılı sezon gecirmemizin tek faktörü Obradovic tir.
Obra Efes in başına geçse Efes e de F4 oynatirdi o kadrosuyla.
Antic Dixon u getirmek bir menejer başarısı değildir.
Hala Gherardini 1 kaç isim hariç büyük ismini konusturabilmis değil.
Gherardini Avrupa yerine Nba de süre bulamayan Udoh Datome gibi isimler bulmali bize.
Kuzminkas çok iyi oyuncu ama Kuzminkas i almak menejer başarısı değil. Ömer Onan da alır. Para verdikten sonra.
Gherardini nin yapması gereken nba den Udoh gibi oyuncu bulup getirmek. Bana göre.
Joker neyine yorum yapayim sasirdim .... gercekten ...
Mesele oyuncu getirmek yada para harcamak degil oyle olsa GS ligi supururdu ...
Adamlar 3 senede 5 kere takim degistirdi ... her giden full parasini alip gitti bazilarinin davasi devam ediyor ...
3 sene de harcadiklari para bizimle ayni ... sonuc ortada ...
Efes diyorsun; Ivkovic in gitmesine neden olan mesaji hatirla... Sonunda yari butcendeki takima yenilmeyi basardin diyor ... Adam yari butceyle daha iyi takim kuruldugunu gorebiliyor .... ki altyapiya senelerce harcadigi para da cabasi ...
Sen cidden takip ediyor musun basketbolu? Udoh un oynadigi paradan... Kalinic in 3 sene icin kac paraya anlastigindan haberin var mi?
Menajer ne is yapar, kocun gorevi nedir haberin var mi?
-Sene icinde bu sene gelen giden olmadiysa...
-takim oyunu varsa ...
-euroleague finali oynandiysa ...
-Sampiyon takim sa
sen neden bahsediyorsun???
Bak daha once yazdim devamli ortaya atliyorsun sirf polemik yapmak icin .... bu iki yorum da polemik icin yazilmis yorumlar. Burada guzel bir ortam var neden bozmaya calisiyorsun ... Ozur dileyerek soyluyorum aklima gelen tek sey GS torulu olman, baska mantikli aciklama gelmiyor...