Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1449380 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı direnovic

• Üye
  • Yer: izmir
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2115 : 26 Haziran 2016, 01:25:27 »
abi bunlar nasıl yorumlar, yok gherardini neden izliyor, oturmasın o kolukta falan. oyuncunun bizim listemizde olup olmadığını bile bilmiyoruz, nasıl bir halet-i ruhiyenin eseri bu anlamsız çıkışlar? sakin olun yahu. bütün eleştirilere varım ama saçma sapan konuşmayın rica ediyorum. geçen sene gibi bir tecrübe var elimizde, hala transfer konusunda atıp tutabilmek hakikaten cahil cesareti olsa gerek. listemizdeyse almak için uğraşırız, olmazsa canları sağolsun, ikamesini bulup getirirler, güvenim sonsuz. bu kadar basit yani.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2116 : 26 Haziran 2016, 02:04:18 »
Ahmet ercanlar birşeyler yumurtladi ama kim olacak ki nba den çıkacak vr bizi çıplak koşturacak pivot..
Yok ki bence öyle adam...var ama çok yaşlılar..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2117 : 26 Haziran 2016, 02:10:41 »
Ahmet ercanlar birşeyler yumurtladi ama kim olacak ki nba den çıkacak vr bizi çıplak koşturacak pivot..

Zamanlaması manidar :D Anderson-Daçka haberi gündeme düşünce mi aklına gelmiş.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2118 : 26 Haziran 2016, 02:11:27 »
Bence de gaz alıyor...başka amacı yok..gaz al denmiştir yönetimden belki...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2119 : 26 Haziran 2016, 02:22:03 »

Udoh gidecek herhalde, gaz alıyor şimdiden. Kulağına bir isim gelmiştir ona yalan demiyorum.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2120 : 26 Haziran 2016, 02:24:12 »

Gherardini neden izliyor? Neden izin veriyor James Anderson'ın Daçka'ya gitmesine??? Listedeki oyuncuları elinden kaçıracaksa oturmasın o koltukta. Biz teklif yapıp kaçırsın diye o kadar para vermiyoruz. Semih Özsoy da yapıyordu o işi. Acayip sinirlendim. Böyle saçmalık olmaz.

Ciddi olamazsınız. Belki Bogdan kaldıktan sonra biz vazgeçtik. Belki Anderson olmayacak paralar veya ilk 5 garantisi istedi. Bir sürü ihtimal var. Gherardini görüşme yaparken (yaptıysa) yanında mıydınız? Oturmasın o koltukta yazmışsınız, kim otursun?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2121 : 26 Haziran 2016, 02:26:16 »
ya ayon ya da marjanovic'dir muhtemelen..bu da udoh'un gidecegine isaret.

ben udoh'u hem ayon'a hem de boban'a tercih ederim..pivot transferi istemem , 1 combo, 1 de claver gelsin kapatalim transferi.

sunu da soyleyeyim icimde kalmasin, avrupada gordugum en temiz ribaund ceken adamlardan biri ayon, kemik gibi pivot.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 02:28:24 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2122 : 26 Haziran 2016, 02:31:08 »
bargnani de olabilir yalniz..boban, ayon, bargnani

Çevrimdışı direnovic

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #2123 : 26 Haziran 2016, 02:33:59 »
bence bahsettiği isim Bourousis.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2124 : 26 Haziran 2016, 02:36:20 »
Ercanlar ya cogu zaman oldugu gibi asparagas bilgi veriyo yada udoh-vesely içinden gidicek olan var demektir bu eğer pivotsa bahsettiği gibi. Bu isim nba den olacak dediğine göre de avrupa piyasasındaki gözde uzunlardan degildir muhtemelen ayon-randolph-bourusis-hines gibi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  Not: ben chemedyada engelli oldugumdan (belhanda-messina-teodosic olaylarından) dolayı, kendi timeline ımda baska kişilerin yazılarında nba diye gördüm ama sn chemedya avrupa diye bilgi vermiş sonrasında. Heralde ayon olsa gerek o çıplak koşturacak kişi ki, vesely udoh u gördükten sonra o seviyeleri yaşadıktan sonra, avrupa içinde hiçbir pivot için oleeeyy geldi diye çorabımı bile çıkarmam :)
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 02:59:58 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #2125 : 26 Haziran 2016, 03:12:57 »
Blatt efesteyken hiç bir sistemi olmayan Obradovic kopyası bir adam deniyordu. Sanırım bu kopya işini abarttı.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2126 : 26 Haziran 2016, 04:08:55 »
Yazmayalı uzun süre oldu.Öncelikle hayırlı sahurlar,hayırlı sabahlar,gerçi çoğu yerde ezan okundu.Son günlerde gelişen olaylar ışığında transferlerle ilgili bir iki kelam edeyim.Öncelikle Dixon,Kostas,Bogi,Melih,Datome,Kalina,Antic,Vesely,Udoh gitmeden özellikle sosyal medyada adı geçen daha doğrusu adı bizle geçip Daçka'ya giden ve gitmesi muhtemel oyuncuları transfer edemezsin.Yazdığım mevcut 9 oyuncu zaten 200 dakikanın 180-190 dakikasında parkede kalan oyuncular.Erkan Veyseloğlu 200k ile gelecekse gayet iyi olur.Ayrıca Ksk şampiyon olduğu sezon takımına lig ortasında katılıp gayet olumlu katkı verdi.Özellikle euroleague dönüşu lig maçların hem süre hem oyun anlamında ciddi katkı verir,hem Bogi hem Datome dinlenme fırsatı yakalar.Yazdığım 9 oyuncudan  1 tanesi gitmeden ne yerli ne yabancı üst düzey oyuncu beklemeyin.Erkan gibi yan parçalar transfer edilir.Erkan ayarında 4-5 oynayan yerli bulursak lig için iyi olur.Benim adayım İlkan Karaman.Bu sezon Acıbadem Üniversitesi'nde forma giydi.Erkan Veyseloğlu transfer edilirse muhtemelen Egehan Arna kiralanacaktır.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 04:15:31 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #2127 : 26 Haziran 2016, 04:52:32 »
Bi pivot almamız demek Udoh'un gideceğini gösterir.Udoh'un gidip Ayon,Bargnani veya Boban'ın gelmesi halinde Fenerbahçe taraftarının çıplak koşacağını düşünen adamın beynini seveyim.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2128 : 26 Haziran 2016, 05:07:49 »
Yazmayalı uzun süre oldu.Öncelikle hayırlı sahurlar,hayırlı sabahlar,gerçi çoğu yerde ezan okundu.Son günlerde gelişen olaylar ışığında transferlerle ilgili bir iki kelam edeyim.Öncelikle Dixon,Kostas,Bogi,Melih,Datome,Kalina,Antic,Vesely,Udoh gitmeden özellikle sosyal medyada adı geçen daha doğrusu adı bizle geçip Daçka'ya giden ve gitmesi muhtemel oyuncuları transfer edemezsin.Yazdığım mevcut 9 oyuncu zaten 200 dakikanın 180-190 dakikasında parkede kalan oyuncular.Erkan Veyseloğlu 200k ile gelecekse gayet iyi olur.Ayrıca Ksk şampiyon olduğu sezon takımına lig ortasında katılıp gayet olumlu katkı verdi.Özellikle euroleague dönüşu lig maçların hem süre hem oyun anlamında ciddi katkı verir,hem Bogi hem Datome dinlenme fırsatı yakalar.Yazdığım 9 oyuncudan  1 tanesi gitmeden ne yerli ne yabancı üst düzey oyuncu beklemeyin.Erkan gibi yan parçalar transfer edilir.Erkan ayarında 4-5 oynayan yerli bulursak lig için iyi olur.Benim adayım İlkan Karaman.Bu sezon Acıbadem Üniversitesi'nde forma giydi.Erkan Veyseloğlu transfer edilirse muhtemelen Egehan Arna kiralanacaktır.
Aman abi söyleme ben İlkan demiştim diye makara konusu oldum burda :)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2129 : 26 Haziran 2016, 08:43:32 »
Deniz Kilicli-Semih-Ermal-Emircan

disinda adam yok... Emircan ileriye donuk olur digerleri en azindan savunmada yada ciddi anlamda antramanda katki verir ...

Ilkan konusunda;
Ilkan i sevmeyen yoktur aramizda ama, ama acikcasi acibadem de izlemedim ... Cok agir sakatliktan dondu, durumu nedir? nasil oynar izleyen varsa bende bilmek isterim....
http://www.tbf.org.tr/ligler/tbl/Oyuncular?name=OyuncuDetay&Code=521472&Sezon=156&KulupKodu=60600&Lig=7371]
[url]http://www.tbf.org.tr/ligler/tbl/Oyuncular?name=OyuncuDetay&Code=521472&Sezon=156&KulupKodu=60600&Lig=7371
[/url]

Istatistiklerine bakinca son 3-4 maci biraz toparlanmis gozukuyor... genel anlamda hala belli seviyede degil, ama son maclarda dedigim gibi biraz toparlamis... Sikinti su, maci izlemeden istatistik cok anlam ifade etmiyor onemli anlarda ya da kime karsi oynadi, sicramasi nasil, fizik temaslarindan kaciyor mu? vs vs vs

Ama umarim toparlar, cok inanmistim Ilkan a.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....