Forumu uzun süredir keyifle okuyordum ki artık yazmaya karar verdim, herkese merhabalar

Belki pana serisi öncesi transfer konusuna girmek yersiz olabilir ama söylemek istediğim birkaç konu var.
Benim gözümde bir basketbol takımı oyun kurucusu kadar vardır. Oyun kurucusu ne kadar kaliteliyse tepeye oynama şansı o kadar çoktur. Sloukas'a geldiği günden beri içim ısınmadı bi türlü. Maç içinde 39 dk harika oynasa da 40. dk'da öyle bir tercih yapıyor ki maç elden gidiyor. Yani böyle bir potansiyel var kendisinde. Gelecek sezon için ben Sloukas'a teşekkür edilip yolların ayrılması taraftarıyım. Bak Real'e, Llull var kaptan köşkünde. CSKA nın guard popülasyonu zaten çok korkutucu. Oly'de Spanoulis, Pana'da şutu yok diye eleştirdiğimiz ama bence harika olan Calathes var. Yani beklediğim takımı sahiplenen, harika tercihlerle oynatan, eline/bileğine her zaman güveneceğimiz, parkedeyken bizi rahatlatan bir oyun kurucu olmalı. Adını saydıklarımızın gelmesi imkansız evet, adamlar bırakmıyor yuvalarını. Zamanında Efes Spanoulis'e açık çek vermiş ve ''istediğin rakamı yaz'' demişti de adam gene gelmemişti. Bu yüzden Doğuş paraya adam gibi kıysın da nba den kalburüstü bir adam gelsin. Gönül tabi ki Sergio Rodriguez'i ister ama o namussuz da zayıf takımda iyi dakikalar aldı, bunu güzel de değerlendirdi. ''Gelmez'' diyip sallamamak lazım, üzerine gitmek gerekli iyi bir kontrat ile. ''Bak aslanım fener taraftarı seni çok istiyor, klüp olarak yatırım da artıyor, gel Avrupanın kralı ol kupayı kaldır'' minvalinde pohpohlayıp

şu adamı getirelim yahu. Olmuyorsa da aynı ayarda birini dürtelim. Az dakika alan, takımı oynatan, bireysel istatistik peşinde koşmayan ve parkeye çıktığında dosta güven veren, düşmana korku salan bir oyun kurucu. Avrupalı oyun kurucu havuzu dar, Goran Dragic'e falan teklif götüremeyeceğimize göre Sergio demek kupa demek.
Hiçbir bok yiyemezsek Sloukas ile devam ama yanına Theodore tek başına kesmez beni. Wanamaker kabulüm. Theodore'u Türk yapıp Dixon'ı yabancı statüsünde sadece Euroleague maçlarında 2 numarada kullanmak daha mantıklı geliyor.
Madem Doğuş geliyor, madem para bok o zaman şu oyun kurucu mevkisini kalın bir rotasyonla geçmeliyiz mutlaka.
Serrod-Wanamaker-Theodore(Türk)
En kötü şu şekil olmalı,
Wanamaker-Sloukas-Theodore(Türk)