Öncelikle takımımızı kutluyorum.40-24'ten sonra skor 58-34.Ahmet Düverioğlu 20 dakika oynadı ve pota altında mükemmel bitirişler yaptı,hücum ribaundlarında çok etkiliydi.Melih Mahmutoğlu daha çok savunma kısmında iyiydi.Egehan Arna 02:45 sn süre aldı,1 asist yaptı.Berk Uğurlu 02:25 sn gibi kısıtlı sürede 2 asist yaptı ve dikkatimi çeken şey oyuna girer girmez forse etmeye çalıştı,keza Barış Hersek 02:25 sn süre almasına rağmen 2 sayı sıkıştırdı kısacık bölümde,demek istediğim yerli oyuncularımız kısacık sürede gayet istekliydi ve takıma katkı yapmaya çalıştılar,tahminimce taraftarımızın birçoğu mutlu olmuştur,ama beni asıl mutlu eden olay Gigi Datome.O beklediğimiz,özlediğimiz,geçen seneki Datome bugün parkedeydi.Hücumda müthişti,savunmada topu yere vuran geçmedi yanından,Jan Vesely biraz daha kıpırdandı.Nunnally her geçen gün takıma alışıyor ve Real maçından bu yana özellikle hücumda çok iyi katkı veriyor.Bobby yine kilitlenen maçı açtı,Sloukas takımı mükemmel yönetti.Antic son maçlarda gerek kenardan gelip gelip ilk 5 başladığında çok iyi katkı veriyor,bugün özellikle 2.yarı savunmada iyiydi.Hepimiz için iyi bir pazar oldu.Cem Ağrak abimin dediği gibi Cska maçında ölü toprağını üstümüzden attık,bugün gayet iyi oynadı.Benim kendi adıma söylemek istediğim son şey,gerek Datome gerek Vesely'i hem burada hem sosyal medyada eleştirme sebebim,bu oyuncuların yetenekleri ve yapacakları belli ve bunun altında bir şeyler yapınca bir taraftar olarak ister istemez üzülüyorum,yoksa sırf eleştiri olsun diye bir şeyler yazmıyorum.İyi akşamlar herkese.