Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 208938 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Datome muazzam, Olympiakos maçında da böyle oynar umarım.

---

Kaypak hakemler Datome'nin verilmeyen pozisyonun aynısında hemen verdi sayıyı.
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2016, 20:27:03 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
18'den 8'e indi fark 7 dakika kala.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ahmet al dwairi bey diyeceksiniz :) bu maç özelinde çok güzel katkı verdi keşke yerel maçlarda biraz daha istikrarlı katkı alabilsek. Nunnally nin son bikaç maçtır devam eden katkısı olumlu sekilde devam ediyo. Bu maç özelinde en guzel şey sanırım datome nin perrformansıydı. Darısı oly maçına, 2016 nın finalini güzel bir sekilde yapmaya

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2016, 20:48:29 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Nunanly ne guzel sut atiyor,kendine oyle guveni geldiki,dusunmuyor artik kacirirmiyim diye.son ceyrekte 2 si el ustu 4 sut soktu kacirmadan

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Başlardaki Cska rehaveti dışında çok iyiydik..datome umarım dönmüştür..nunnaly 4/5 üçlük attı:)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
nunnally garbage'de atti sayilari o yuzden degerlendirme disi bence ama yine de buyuk fark var 1-2 ay oncesiyle james'de.

ahmet ise iyi katki veriyor yetenegi cok az ama girdiginde eksi yazmadi hic , bu mac icin konusmuyorum geldiginden beri oyle.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Öncelikle takımımızı kutluyorum.40-24'ten sonra skor 58-34.Ahmet Düverioğlu 20 dakika oynadı ve pota altında mükemmel bitirişler yaptı,hücum ribaundlarında çok etkiliydi.Melih Mahmutoğlu daha çok savunma kısmında iyiydi.Egehan Arna 02:45 sn süre aldı,1 asist yaptı.Berk Uğurlu 02:25 sn gibi kısıtlı sürede 2 asist yaptı ve dikkatimi çeken şey oyuna girer girmez forse etmeye çalıştı,keza Barış Hersek 02:25 sn süre almasına rağmen 2 sayı sıkıştırdı kısacık bölümde,demek istediğim yerli oyuncularımız kısacık sürede gayet istekliydi ve takıma katkı yapmaya çalıştılar,tahminimce taraftarımızın birçoğu mutlu olmuştur,ama beni asıl mutlu eden olay Gigi Datome.O beklediğimiz,özlediğimiz,geçen seneki Datome bugün parkedeydi.Hücumda müthişti,savunmada topu yere vuran geçmedi yanından,Jan Vesely biraz daha kıpırdandı.Nunnally her geçen gün takıma alışıyor ve Real maçından bu yana özellikle hücumda çok iyi katkı veriyor.Bobby yine kilitlenen maçı açtı,Sloukas takımı mükemmel yönetti.Antic son maçlarda gerek kenardan gelip gelip ilk 5 başladığında çok iyi katkı veriyor,bugün özellikle 2.yarı savunmada iyiydi.Hepimiz için iyi bir pazar oldu.Cem Ağrak abimin dediği gibi Cska maçında ölü toprağını üstümüzden attık,bugün gayet iyi oynadı.Benim kendi adıma söylemek istediğim son şey,gerek Datome gerek Vesely'i hem burada hem sosyal medyada eleştirme sebebim,bu oyuncuların yetenekleri ve yapacakları belli ve bunun altında bir şeyler yapınca bir taraftar olarak ister istemez üzülüyorum,yoksa sırf eleştiri olsun diye bir şeyler yazmıyorum.İyi akşamlar herkese.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
İlk yarıdaki hakem kararları taraftarı ve takımı maça soktu. 16 sayıdan geri geldik ve ikinci yarı çok rahat geçti.

Datome'yi böyle izlemeyi özlemişim. Bu maçı formunu yükseltmek için kendine bir fırsat olarak görmüş olacak ki çok istekliydi. Ahmet'in yine katkı vermesi iyi oldu ki zaten sene başından beri en iyi verim aldığımız yerliydi. Bence Vesely ve Udoh'u dinlendirmek için daha sık kullanabiliriz. Hatta Euroleague'de bile 3-5 dakika uzunlarımızı nefeslendirebilir.

Nunnally maç kopana kadar pek süre alamadı. Attığı sayıları da garbage time'da attı. Bu yüzden bugünkü performansı benim için pek bir şey ifade etmiyor. Ama son zamanlardaki öz güveninden memnunum.
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2016, 21:07:48 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
nunnally garbage'de atti sayilari o yuzden degerlendirme disi bence ama yine de buyuk fark var 1-2 ay oncesiyle james'de.

ahmet ise iyi katki veriyor yetenegi cok az ama girdiginde eksi yazmadi hic , bu mac icin konusmuyorum geldiginden beri oyle.

Nunnally ile ilgili aynı şeyi yazmışız, mesajları okumadan yazdığım için fark etmedim. :)
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Takım olarak herkes katkı verdi neredeyse, en güzel sürprizler Ahmet ve Datome'den geldi. Ahmet sayı ve ribaund katkısına ek olarak ondan beklemeyeceğimiz şeyler de yapıyor, iki kişinin arasından driplingle geçip ters smaç vurması çok başarılıydı. Keşke Melih, Egehan, Berk, Barış... Bunlardan ikisi her lig maçında böyle katkı verse, güle oynaya kazanırız lig maçlarının yarısını.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bogdan gerçekten yok, ama Datome, Bobby, Vesely sadece bedenen varlar ama ruhları ortada yok malesef..
Dixon ile Datome'yi döndürdün ha gayret sıra Vesely'nin ;)

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Datome Vesely Nunnally ve Ahmet için özel maç ayarlasak bu kadar verimli olmazdı. Bu açıdan Trabzon bir teşekkürü hak etti  :)
Özellikle 26-40 tan sonra maç all-star lezzetine büründü. Hepimiz çok keyif aldık.
Oyuncularımızda kazanmanın yanında iyi oynadıklarının farkındalardı ki, sevinirken vücut dillerinden net olarak bunu belli ediyorlardı.     
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Datome Vesely Nunnally ve Ahmet için özel maç ayarlasak bu kadar verimli olmazdı. Bu açıdan Trabzon bir teşekkürü hak etti  :)
Özellikle 26-40 tan sonra maç all-star lezzetine büründü. Hepimiz çok keyif aldık.
Oyuncularımızda kazanmanın yanında iyi oynadıklarının farkındalardı ki, sevinirken vücut dillerinden net olarak bunu belli ediyorlardı.     

Valla aynen katiliyorum; hem trabzona tesekkur ediyorum hem de inanilmaz keyifli bir mac izledim ....
o 16 sayidan sonra verilen tepki savunma mucadele.... insan oyle izleyince takimi yenilse de umrunda olmaz ki zaten bu takim da bu ruhu gosterdigi hicbir maci kolay kolay kaybetmez ....
Birak oyunculari benim bile modum degisti izleyici olarak mac sirasinda ....

Umarim daha cok boyle mac izleriz ....

Bu arada Trabzon daki Kadji yi bayadir izliyorum .... Bazi oyuncularin genc yasta aldiklari egitim ne kadar etkiliyor geleceklerini ... artik 27 yasinda ve fundemental calismak icin gec sayilir...o yetenek ve fizige yazik olmus ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
Pazartesi günü ligde Anadolu Efes ile içeride oynuyoruz. Biz 10-2 ile üçüncü sıradayız, Anadolu Efes ise 11-1 ile lider durumda...

Lig TV 3'ten canlı yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2017, 21:02:02 Gönderen: Başar Bükücü »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Efes'le yaptığımız son 11 resmi maçın 9'unu kazanıp 2 kupa çıkarttık.
Efes'le sahamızda yaptığımız son 6 maçı kazandık.
BSL'de sahamızda 25 maçlık bir galibiyet serimiz var.