neyi analiz edelim. Perreira gitse hersey duzelir denildi duzelmedi aziz gitsede duzelmeyecek. takimi dagitip sezonu kapatalim ozaman ne yapalim?
Arkadaşlar yazmışlar zaten. Kim demiş pareira gidince herşeyin düzeleceğini ? Pareira, Advocaat vs meselesi değil bu. Biz yapmasakda takım sezonu kapattı zaten... 2002-2003 sezonundan beterini görüyorum. Aziz gitse nasıl düzelmeyecek ? Asıl sorunlu gidince herşey düzelir ama sorun bu gidişin ne kadar geç olacağı çünkü o kaldıkça daha fazla yara alıyoruz ve bu yaraların onarılması da o oranda uzayacak... Bugün gideceğini varsayarsak sadece bu seneyi kaybederiz, kaldığı her dakika gelecek seneleri de ipotek altına alıyor. bu takımın bugün ilk 5 e girmesi başarıdır bence.
Nasıl bir mantık ki ülkenin en iyi beklerini kaybedebiliyor ?
kapris uğruna, nasıl hastalıklı bir mantık ki tarihin en iyi topunu oynadığımız senelerde hocaları gönderebiliyor ?
kişisel takıntılar uğruna, nasıl bir hastalık ki efsane olmuş futbolcuları harcayarak imajımızı zedeliyor ?
nasıl bir mantık ki gırtlağa kadar boka batmışken fbtv de millet sanki real madrid, barcelonaymışız gibi program yapıp hiçbir sikime
yaramayacak hd yayına methiyeler düzüyor, düzmek zorunda kalıyor ?
nasıl bir mantıkla hazırlık maçında dünyanın parasına bilet satıyor, yaz günü millet tatildeyken sezonun en önemli maçlarından birinde dünyanın parasına bilet satabiliyor ?
nasıl bir zeka ki emenike, stoch, sow gibi ya işe yaramamış yada ahı gitmiş vahı kalmış adamları getirip başarı bekliyor ?
Not : bu arada twiter profilini gördüm, ne kadar çok ortak noktamız varmış (hobilerin değil tabiki
), meslek, küçükyalı (ilkokul, orta okul, lise), adana (3 sene orada yaşadım)...