Futbol takımımız için kısa vadeli umudumu isteğimi söylemek istiyorum.. Bu sezon için söylediklerim çıktı ancak sadece Bursa Alanya ve Kayseri maçındaki saçma puan kayıplarından ötürü beklediğimden en az 4 5 puan gerideyiz ancak önemli değil, Beşiktaş maçını kazanmamız halinde(ki kazanacağımızı düşünüyorum) tekrar en büyük favorilerden olacağız. Umuduma isteğime gelecek olursak ta eğer, bu sezonu şampiyon ve Avrupa Ligi'nde en az çeyrek finalist olarak bitirsek, Advocaat ile yola devam etsek, Fabiano'yu ilk 11 kalitesinde bir kaleci ile upgrade etsek, en azından sağ beke iyi bir yabancı transfer etsek(Wiel'i 3e 5e Çin'e biyere okutsak) , stoperleri Neustadter dahil hiç bozmasak, orta sahaya Emre,Banega tarzı birini alsak , önlerinde formda RvP devam etse , sağda Lens solda Depay olsa yedekleri Alper ve Volkan olsa , forvete Sow ve yanına bir oyuncu transfer etsek(Fernandao ve Emenike'yi toplamda 10'a falan biyere okutsak) ve tekrar şampiyon olsak ŞL'de çeyrek final oynasak falan çok mu şey istiyorum?😊
X-Volkan
X-Şener
Kjaer-Skrtel-Neustadter-Yerli
Hasan Ali-İsmail( Razıyım
)
Topal Souza
X-Ozan-Salih
Lens-Alper
X-Volkan
RvP-Chacehoue(yanlış yazmış olabilirim )
Sow-X
Ne güzel kadro olur be X yerine doğru transferlerle