Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi (2016/17 Sezonu)  (Okunma sayısı 80038 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Abi Sarıyer demen abartı olmuş :) şöyle söyliyim Natalia elit değil kaliteli oyuncu seviyesinde olan ama bizde bu yıl elit düzeye yakın katkı veren bir brezilyalı hatundur 😂
Bizim için iyi bir rotasyon oyuncu(şu haliyle daha iyisini bulana dek Ana rotasyon oyuncusu olmasında bi problem yok) , Galatasaray gibi takımlar için anahtar teslim edilecek oyuncu ve Sarıyer için ise sadece bir rüyadır.
Bunu ilk geldiğini öğrendiğimde hoş karşılamayan biri olarak söylüyorum.

Natalia, rotasyon oyuncusu degil su anda.  Gerekli tipte oyuncuyu alip, yabanci oyuncu hususundaki sinirlamalari da cozebilirsen dedigin belki olabilir. 

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Natalia, rotasyon oyuncusu degil su anda.  Gerekli tipte oyuncuyu alip, yabanci oyuncu hususundaki sinirlamalari da cozebilirsen dedigin belki olabilir.
Yok abi şu anda rotasyon oyuncusu değil zaten öyle demedim parantez içinde belirttim daha iyisini bulana dek ana rotasyon oyuncusu olmasında bi problem yok diye yani şu an öyle olduğunu söyledim.. He bana kalırsa da tabi olay şudur Herhangi bir libero(aklıma isim gelmiyor) Kim Eda İyi bir pasör Larson(Koshe yada o kaliteye yakın biri) ve iyi bir manşetli çarpraz olsun Natalia da Maret gibi yardımcı smaçör olarak takımda bulunsun isterim ama çok mümkün değil direk isim veren bir sponsor olmadan

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Yok abi şu anda rotasyon oyuncusu değil zaten öyle demedim parantez içinde belirttim daha iyisini bulana dek ana rotasyon oyuncusu olmasında bi problem yok diye yani şu an öyle olduğunu söyledim.. He bana kalırsa da tabi olay şudur Herhangi bir libero(aklıma isim gelmiyor) Kim Eda İyi bir pasör Larson(Koshe yada o kaliteye yakın biri) ve iyi bir manşetli çarpraz olsun Natalia da Maret gibi yardımcı smaçör olarak takımda bulunsun isterim ama çok mümkün değil direk isim veren bir sponsor olmadan

Evet, Meliha'nin yerine tabii ki tercih edilebilir. Haklisin.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Evet, Meliha'nin yerine tabii ki tercih edilebilir. Haklisin.
Eğer bizde Eczacı'nın bu yılki bütçesi kadar bütçe olursa Meliha yerine olabilir ben razıyım
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2017, 23:40:07 Gönderen: smith jr »

hmetin

• Ziyaretçi
Hapci İlaccı Bay Bay Ecz dedikten sonra her bransta bukalemun gibi renk degistiren taraftarı olan takımı parkeye yapıstırmalıyız.3 0 olmadı 3 1 alalım.

hmetin

• Ziyaretçi
15m USD/Avro dan bahsediyordu Yonetim dolayısı ile bizde oyle bir butce asla olmaz.

Çevrimdışı truant

• Üye
  • Yer: İstanbul/Antalya
    • Truant10
Maç biletleri nasıl olacak bir bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Aynen biletlerle ilgili net bilgisi olan var mı? Ben de ailemle gidicen her iki maça dımdızlak ortada kalıp mahcup olmak istemiyorum

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
mayısın 2 sinde kupayı kaldırırız...en kotu ihtimal 4 undeki  o gune kalacagını sanmıyorum...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
eczacıdan sonra en pahalı takım biziz ama transferi yapanların çağdışı olmaları parayı doğru kullanmamızı engelledi. Şu Conegliano'nun pasör çaprazı sezon ortasına kadar Sarıyer'deydi ya..Keza onlar sezon ortası Kelsey Robinson'u alırken biz Maret'i getirdik.. Ha Robinson'u bildiklerinden de şüpheliyim ya...

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
bizim bütçemiz vakıftan fazla olması biraz zor bence Zhu, Hill ve Rasic sayılı oyuncular, keza yerlilerden Gözde, Naz başta Kübra, Örge ve Çağla gibi oyuncuları eczacı ve bize kaptırmamak için ciddi ücretler ödüyorlardır, aynı şey Guidetti için de geçerli. Yaptıkları salonu vs karşılaştırmıyoruz

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bizim bütçemizin vakıftan fazla olması mümkün değil

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
naz-gozde-rasic-zhu-hill gibi yıldızların oldugu takımın butcesi bizden fazladır...
ayrıca guidetti'de abbo dan cok daha fazla alıyordur...

bizde bir tek kim ve eda var belli bir rakamın uzerinde oynayabilecek kapasitede..

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Haber var mı bilet uygulamasından

Çevrimdışı Murat

• Üye
mayısın 2 sinde kupayı kaldırırız...en kotu ihtimal 4 undeki  o gune kalacagını sanmıyorum...

inşallah