Gönderen Konu: James Nunnally  (Okunma sayısı 117122 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: James Nunnally
« Yanıtla #75 : 18 Kasım 2016, 21:40:30 »
Dünkü maçtan sonra bir daha dikiş tutacağını zannetmiyorum.

Not: DeColo çok iyi oyuncu demiş miydim?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #76 : 18 Kasım 2016, 21:49:49 »
Dünkü maçtan sonra bir daha dikiş tutacağını zannetmiyorum.

Not: DeColo çok iyi oyuncu demiş miydim?
Sakatlanmış de colo söylemeye devam et sen hocam en iyisi:)

koç ne zaman james e süre vermez barış ahmet melih misali oturtur o zaman ümidimi keserim
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 21:51:19 Gönderen: tiyofencenk »
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #77 : 18 Kasım 2016, 22:17:43 »
Eleştirilmesin demedim ki benim de beklentimin altında kaldı zaten ama istatistiklerini vererek(takımdaki tek yeni oyuncu olmasına rağmen)bu kadar karamsar bir tablo çizilmesine anlam veremediğimi söyledim.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #78 : 19 Kasım 2016, 02:08:04 »
Eleştirilmesin demedim ki benim de beklentimin altında kaldı zaten ama istatistiklerini vererek(takımdaki tek yeni oyuncu olmasına rağmen)bu kadar karamsar bir tablo çizilmesine anlam veremediğimi söyledim.

Euroleague istatistikleri çok iyi değil açıkcası.  Fena yüzdeyle atmamış ama canlı gözle izleyince, basketbolu yeni öğrenmiş biri gibi oynuyor.  Sir Ferguson'ın istatistiklerle ilgili lafını yazmak isterdim ama Kutay yine yaşım yetmedi diyecek :)   

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #79 : 20 Kasım 2016, 10:56:08 »
Euroleague istatistikleri çok iyi değil açıkcası.  Fena yüzdeyle atmamış ama canlı gözle izleyince, basketbolu yeni öğrenmiş biri gibi oynuyor.  Sir Ferguson'ın istatistiklerle ilgili lafını yazmak isterdim ama Kutay yine yaşım yetmedi diyecek :)

ben yine eski deyimi hatirlatayim ... "ne kadar ekmek o kadar kofte"

Besim butce olsa Nunnaly ve Minchev olmazdi .... Sezona kadroyu koruyup Kuzminiskas ve Anderson ile baslamakti hedef ....

Butce yetmedi ... Once bizim oyunculara ciddi artislar verdik ... Sonra bu sene piyasa uctu ... Anderson ve Kuzmi nin aldigi paralar ortada .... Nunnaly bildigim kadari ile cok uygun bir fiyata geldi ....

Belki goze hos gelmiyor etkisi bir Bogi yada Datome kadar degil ama, hoca savunmada tercih ediyor... gecis savunmalarinda yer tutmayi bilmiyor ama  ogrenirse yedekten gelip kisalari savunan, rebound a giren, ceza atisi bekleyen oyuncu olacak ... oyle 20-30 sayilari atacagi maclari gorecegimizi sanmam ... rolu o kadar onde olmayacaktir.....

Vesely, Datome ve Sloukas toparlayinca o da gorev anlaminda daha rahat edecektir ... Bu oyuncularin yerini alamaz ancak dinlendirme ve rotasyon anlaminda katki verir... ve o katkiyi vermek icin de yeterli oldugunu dusunuyorum ....

Su anda cok siritmasinin nedeni hem yaratilan beklenti hem de bir anda bir kac oyuncunun hem sakatlikla hemde form olarak eksik olusu...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #80 : 20 Kasım 2016, 13:07:58 »
ben yine eski deyimi hatirlatayim ... "ne kadar ekmek o kadar kofte"

Besim butce olsa Nunnaly ve Minchev olmazdi .... Sezona kadroyu koruyup Kuzminiskas ve Anderson ile baslamakti hedef ....

Butce yetmedi ... Once bizim oyunculara ciddi artislar verdik ... Sonra bu sene piyasa uctu ... Anderson ve Kuzmi nin aldigi paralar ortada .... Nunnaly bildigim kadari ile cok uygun bir fiyata geldi ....

Belki goze hos gelmiyor etkisi bir Bogi yada Datome kadar degil ama, hoca savunmada tercih ediyor... gecis savunmalarinda yer tutmayi bilmiyor ama  ogrenirse yedekten gelip kisalari savunan, rebound a giren, ceza atisi bekleyen oyuncu olacak ... oyle 20-30 sayilari atacagi maclari gorecegimizi sanmam ... rolu o kadar onde olmayacaktir.....

Vesely, Datome ve Sloukas toparlayinca o da gorev anlaminda daha rahat edecektir ... Bu oyuncularin yerini alamaz ancak dinlendirme ve rotasyon anlaminda katki verir... ve o katkiyi vermek icin de yeterli oldugunu dusunuyorum ....

Su anda cok siritmasinin nedeni hem yaratilan beklenti hem de bir anda bir kac oyuncunun hem sakatlikla hemde form olarak eksik olusu...

Tek bir şey dışında katılıyorum.  Katıldıklarımla teorim arasında da paralellikler var: bütçe sıkıntısı herkesin malumu.  Bu noktada, maliyet olarak düşük birini seçmek gerekince, Hoca Nunnally'i adam edebileceğini düşündü.  Katılmadığım nokta ise, su anda çok sırıtmasının nedeni yaratılan beklenti değil.  Çok basit bir açıklama varken, zor olanı seçmemek lazım.  Adam bayağı bayağı kötü oynadığı için sırıtıyor. 

Takımdaki yükselişle birlikte, onda da düzelme olmasını umut ediyorum.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #81 : 25 Kasım 2016, 15:52:03 »
Forum nereye gidiyor?  Su macin ardindan tek bir tane adam bile cikip yorum yapmaz mi bu basliga?  Kaygiliyiz, usuyoruz...

Çevrimdışı uozker

• Üye
    • karinca_ezer
« Yanıtla #82 : 25 Kasım 2016, 15:58:01 »
Geçen yıl başında benim de dahil olduğum birçok kişi Kalinic'in performansından şikayetçiydi, neden bu kadar buyout verdik diye sızlanıyorduk. Ancak Mart ayından itibaren takım içinde rolü oturdu, ciddi katkı vermeye başladı. Nunnally de sezona cidden kötü başladı. Takım içinde henüz rolü oturmadı, ancak sabredip çalışırsa Koç ondan da bir şekilde verim alacaktır. Biraz biz de sabredelim, sabrın sonu selamet.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #83 : 25 Kasım 2016, 16:13:26 »
Forum nereye gidiyor?  Su macin ardindan tek bir tane adam bile cikip yorum yapmaz mi bu basliga?  Kaygiliyiz, usuyoruz...

:D Herkes alıştı galiba artık. Maç topic'inde, derhal gönderilmesi lazım yazan bir mesajı alıntılayıp katıldığımı belirttim.

Bu arada sürekli Kalinic'in geç açılması -hatta Euroleague biterken açılması- örneği veriliyor; sanki her sene ev sahibi avantajıyla play-off oynayacağımız garantiymiş gibi her aldığımız adam play-off'larda açılır diye bekleyeceksek işimiz iş vallahi... İlk 4'e girip ev sahibi avantajı almanın kıymetini en iyi bizim bilmemiz lazım. Dolayısıyla, bu adamın kötü oynadığı her maç bu hedefe zarar vermekte ve ayrıca diğer oyuncuların üstüne fazla yük binmesi demektir.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #84 : 25 Kasım 2016, 18:54:12 »
Nunnally ve Kalinic'in durumunda farklılık var. Kalinic görev adamı olarak alındı, yapabileceklerinin sınırlı olduğu baştan biliniyordu ve ona göre plan yapıldı. Nunnally ise geçen seneki sistemi mükemmelleştirmek için Hickman'ın yerine skorer olarak alındı. Yaratıcı oyuncularımızın kötü oynadığı anlarda, oyun sıkıştığında güvenecek +1 el daha olsun diye alındı. Örneğin Datome şu an çok formsuz. Normalde ikili oyun oynadığımızda top terse döndüğünde Datome gibi bir şutör savunmanın yardımını çok iyi cezalandırır. O bunu yapamayınca set tıkanıyor. Nunnally bu sıkıntıyı çok rahat giderebilirdi ama o da yapamıyor. Bu sadece bir örnek.

Büyük ihtimalle delici kısa ile fizikli şutör arasında tercih yapıldı ve Sloukas-Bogdan'ın potaya gidişlerine güvenip ikincisi seçildi. Yanlış anlaşılmasın ben bu tercihe yanlış demiyorum. Her iki tercih de kendi içinde mantıklı sebepler barındırıyor. Bir başka örnek de savunmada adam değişiminden sonra fiziği müsait olmasına rağmen uzunla eşleşemiyor. Ne temas yaratabiliyor ne de uzunu önden savunabiliyor. Hem uzunla eşleşemeyip hem de savunmayı cezalandıramıyorsa bu tercih taca çıkıyor maalesef. :(

Bence yol yakınken gönderilmeli ama şubeye her zaman olduğu güvenim tam. Verecekleri her karara saygı duyuyorum.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #85 : 26 Kasım 2016, 18:54:44 »
Bogdan yok, Datome aşırı formsuz, onun öne çıkmasını bekliyorduk ama şu an beklentilerin altında kaldı. Savunmada aksamasa sahada daha fazla kalabilecek, sonuçta hücumda savunma onu en azından riske edemez, hiçbir şey yapamasa geçer köşede bekler.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #86 : 26 Kasım 2016, 19:30:42 »
Milano ile takas etmiyor muyuz şimdi  :)

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #87 : 26 Kasım 2016, 23:38:12 »
Milano ile takas etmiyor muyuz şimdi  :)
Digbeu geri almış dedikodusunu diye duydum. Menajer işi herhalde
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #88 : 27 Kasım 2016, 14:57:35 »
Bogdan yok, Datome aşırı formsuz, onun öne çıkmasını bekliyorduk ama şu an beklentilerin altında kaldı. Savunmada aksamasa sahada daha fazla kalabilecek, sonuçta hücumda savunma onu en azından riske edemez, hiçbir şey yapamasa geçer köşede bekler.
Kutay güzel söylemişsin ama biz Goudelock'ı üst düzey hücum katkısı almamıza rağmen savunmada yapmadıkları yüzünden gönderdik. Nunnally şu süreçte ne hücumda ne de savunmada hiçbir şey yapmıyor. Herkes geçen seneki Kaliniç örneğini veriyor ama kaçırılan bir nokta var.. Kaliniç geçen sezon hücumda pota döverken bile savunmada yadsınamayacak bir katkı veriyordu. Nunnally'de şu an için hiçbir elle tutulur fayda yok. Hücumda ceza şutlarını yüzdeli soksa dediğin gibi belki sahada olması rakibin onu riske etmemesine neden olur. Ama geçen sene patır patır soktuğu atışları bu sene atamıyor. Hücumunu düzeltip öz güvenini kazanmadıkça savunmada yol katedebileceğini düşünmüyorum. Şu an için sahada kalması takıma eksi yazıyor ne yazık ki.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #89 : 27 Kasım 2016, 15:03:16 »
balıkesir maçında da bekleneni veremedi uzunca süre kenarda oturdu.