Euroleague istatistikleri çok iyi değil açıkcası. Fena yüzdeyle atmamış ama canlı gözle izleyince, basketbolu yeni öğrenmiş biri gibi oynuyor. Sir Ferguson'ın istatistiklerle ilgili lafını yazmak isterdim ama Kutay yine yaşım yetmedi diyecek
ben yine eski deyimi hatirlatayim ... "ne kadar ekmek o kadar kofte"
Besim butce olsa Nunnaly ve Minchev olmazdi .... Sezona kadroyu koruyup Kuzminiskas ve Anderson ile baslamakti hedef ....
Butce yetmedi ... Once bizim oyunculara ciddi artislar verdik ... Sonra bu sene piyasa uctu ... Anderson ve Kuzmi nin aldigi paralar ortada .... Nunnaly bildigim kadari ile cok uygun bir fiyata geldi ....
Belki goze hos gelmiyor etkisi bir Bogi yada Datome kadar degil ama, hoca savunmada tercih ediyor... gecis savunmalarinda yer tutmayi bilmiyor ama ogrenirse yedekten gelip kisalari savunan, rebound a giren, ceza atisi bekleyen oyuncu olacak ... oyle 20-30 sayilari atacagi maclari gorecegimizi sanmam ... rolu o kadar onde olmayacaktir.....
Vesely, Datome ve Sloukas toparlayinca o da gorev anlaminda daha rahat edecektir ... Bu oyuncularin yerini alamaz ancak dinlendirme ve rotasyon anlaminda katki verir... ve o katkiyi vermek icin de yeterli oldugunu dusunuyorum ....
Su anda cok siritmasinin nedeni hem yaratilan beklenti hem de bir anda bir kac oyuncunun hem sakatlikla hemde form olarak eksik olusu...