Gönderen Konu: James Nunnally  (Okunma sayısı 117178 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: James Nunnally
« Yanıtla #150 : 07 Ocak 2017, 23:44:01 »
Yok, yav lafı neden degiştireyim?  Adam, muazzam oynadı da kötü mü dedik?  Bu ana kadar oynadığı oyuna iyi diyen bence basketbolun b'sinden anlamıyor.  Dikkat edersen, her zaman 'çok kötü oynuyor ama sabredip bekleyeceğiz dedik'.  Şu anda oynadığı oyun?  Sözüm meclisten dışarı ama nedense sezona rezalet başlayan adamlara biraz fazla kredi veriyoruz.  Goudelock örneğini veriyorum her zaman.  Adam resmen tek başına en az 10 tane maç aldı.  Hazırlık maçlarından sene sonuna kadar standart katkı verdi ama inan ki Nunnally'den çok eleştirildi.  O yüzden, Nunnally'nin daha yolun başında.  Belli bir standarta çıkmalı.  Özellikle, hücumda gelen pasla direkt şut atmayacağı zamanlarda takımı ciddi anlamda duraklatıyor (son maç haricinde konuşuyorum).  Yine top kaptığımızda hücuma çıkarken ciddi top kayıpları var.  Hoca'nın da farkında olduğunu düşünüyorum.  Hücumda salt şut yeteneğini ortaya koyacak şekilde bir kurgu yapacaktır. 
hocayı hiç tanıyamamışsın ...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #151 : 08 Ocak 2017, 01:08:45 »
hocayı hiç tanıyamamışsın ...

Fazlasi zor Cem...  Top eline geldiginde, aninda pas vermez veya sut atmazsa, cok ciddi anlamda tikiyor. 

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #152 : 08 Ocak 2017, 09:07:30 »
Fazlasi zor Cem...  Top eline geldiginde, aninda pas vermez veya sut atmazsa, cok ciddi anlamda tikiyor. 

Besim Katiliyorum ... bir Datome yada Bogdan degil .... Zaten olmasinda...

Ama ilk 5 dedigimde Sloukas-Bogdan-Datome-Udoh-Vesely (burada Dixon Sloukas macina gore degisir) geliyor aklima...

Sonrasinda Dixon Kalinic daha sonrasinda Antic ve Nunnaly geliyor .... yani 8. hatta 9 uncu oyuncu teoride...

Tikaniklik konusunu da bence cok azaltti nedeni ise setleri anlamaya baslamasi. Ilk zamanlarda macta 5-6 kere dedigin gibi tikanirken simdi 1-2 ye dusurdu, cunki artik yavas yavas anlamaya basladi kimin nerede olacagini. En azindan benim dusuncem bu.

Su anda yedekten giriyor. Sakat oyuncular varsa yerini dolduruyor, ceza atisi yapiyor, iceri guclu drive ediyor ve bir de savunmasini cidden gelistirdi....Bana eskilerden Tofas tan  Alper in oyununu hatirlatiyor ... (daha onun kadar savunma yapamiyor tabiki ama o yolda)

Bu anlamda takima verdigi katki ile benim beklentimi karsiliyor. Daha iyi si olur mu? olursa iyi olur, hem kendi hem bizim icin iyi olur .... ve olabilirmis gibi duruyor, cunki adam degisebildigini, gelisebildigini gosterdi bence....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #153 : 08 Ocak 2017, 12:13:46 »
Besim Katiliyorum ... bir Datome yada Bogdan degil .... Zaten olmasinda...

Ama ilk 5 dedigimde Sloukas-Bogdan-Datome-Udoh-Vesely (burada Dixon Sloukas macina gore degisir) geliyor aklima...

Sonrasinda Dixon Kalinic daha sonrasinda Antic ve Nunnaly geliyor .... yani 8. hatta 9 uncu oyuncu teoride...

Tikaniklik konusunu da bence cok azaltti nedeni ise setleri anlamaya baslamasi. Ilk zamanlarda macta 5-6 kere dedigin gibi tikanirken simdi 1-2 ye dusurdu, cunki artik yavas yavas anlamaya basladi kimin nerede olacagini. En azindan benim dusuncem bu.

Su anda yedekten giriyor. Sakat oyuncular varsa yerini dolduruyor, ceza atisi yapiyor, iceri guclu drive ediyor ve bir de savunmasini cidden gelistirdi....Bana eskilerden Tofas tan  Alper in oyununu hatirlatiyor ... (daha onun kadar savunma yapamiyor tabiki ama o yolda)

Bu anlamda takima verdigi katki ile benim beklentimi karsiliyor. Daha iyi si olur mu? olursa iyi olur, hem kendi hem bizim icin iyi olur .... ve olabilirmis gibi duruyor, cunki adam degisebildigini, gelisebildigini gosterdi bence....

Dogru, dedigin sekli ile kesinlikle katiliyorum.  Oyun duzenini tikamadigi ve normal akisi bozmadigi surece, bir yedek olarak da algilarsak yaptigi katki cok buyuk. 

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #154 : 08 Ocak 2017, 22:57:03 »
Besim yazdıkça JAmes oynuyor da oynuyor
susma yaz Besim
bugün de yine muhteşem oynadı
15 4 3 yaptı .. yüzdeler yine çok başarılı konsantrasyon çok iyi
bozmadan devam diyoruz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #155 : 09 Ocak 2017, 08:43:33 »
James Nunnaly'nn Tbl rakamları
 çok acayip -( bu kadar tepkiye göre )
22 dak.
10.5 sayı 2 rib 1.6 asist
% 75 2 SA % 49 3 SA % 88 SA
Maşallah maşallah maşallah diyelim

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #156 : 09 Ocak 2017, 09:14:26 »
Son maçlarda maşallahı var.. Allah nazardan saklasın.. güvenli bir el haline geldi takımda. her departmanda katkı veriyor
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #157 : 09 Ocak 2017, 09:27:18 »
Takıma alıştı. İlk geldiğinde şut atmaktan bile çekiniyordu şimdi özgüveni de yerine geldi. Maç kazandıran şutları atacak kadar takım da kabul etti onu.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #158 : 09 Ocak 2017, 09:56:52 »
James Nunnaly'nn Tbl rakamları
 çok acayip -( bu kadar tepkiye göre )
22 dak.
10.5 sayı 2 rib 1.6 asist
% 75 2 SA % 49 3 SA % 88 SA
Maşallah maşallah maşallah diyelim

EL Rakamları da iyi
18.8 dakika
7.2 sayı, 2.3 rib, 1.9 asist
%53 ikilik, %51 üçlük, %91 faul

Sezon başı ligde ve Avrupa'da daha ilk 3 ayında şu istatistikleri yapacak, deselerdi kabul etmeyecek olan var mıydı?

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #159 : 09 Ocak 2017, 10:10:21 »
Bazen boş kalmasına rağmen de atmıyıp feyk sonrası içeri penetre ediyor

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #160 : 09 Ocak 2017, 11:23:09 »
Kaliniç le aynı sıkıntıyı çekiyordu. Sahaya enerjisi verdiğinde yorgun ellerlede şut yüzdesi baya düşmüştü. şimdi o gerginliği atıp enerjisini iyi kullanıp kendinide iyi hissettiğinde sadece sayı kullanıyor kaliniç gibi. içeri penetresi ve el üstünden 3lükleri arttırdığında bu azımle çok faydalı olur. Obra  bu takımda winner oyuncu istemiyor. takim halinde oynamak lazım. sen top kaybı yapma gerekli enerjiyide sahaya sür gerekirse sayı atma, çünkü seninde sıran gelecek. bu mantığı kavradı.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #161 : 09 Ocak 2017, 11:54:16 »
Bazen boş kalmasına rağmen de atmıyıp feyk sonrası içeri penetre ediyor

Besiktas macinda sol dipten bu penetre ile harika bir smac cikardi ... ve basket faul yapti ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #162 : 09 Ocak 2017, 12:13:39 »
Nunnaly konusunda kendisine haksızlık yapmışım, kendi adıma fırsatım olsa kendisinden özür dilemek isterdim.Adamın kellesini almışız.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #163 : 09 Ocak 2017, 13:47:52 »
Evet bu aralar sana tıkıyor ;)
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 13:51:06 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #164 : 09 Ocak 2017, 13:52:02 »
Kaliniç le aynı sıkıntıyı çekiyordu. Sahaya enerjisi verdiğinde yorgun ellerlede şut yüzdesi baya düşmüştü. şimdi o gerginliği atıp enerjisini iyi kullanıp kendinide iyi hissettiğinde sadece sayı kullanıyor kaliniç gibi. içeri penetresi ve el üstünden 3lükleri arttırdığında bu azımle çok faydalı olur. Obra  bu takımda winner oyuncu istemiyor. takim halinde oynamak lazım. sen top kaybı yapma gerekli enerjiyide sahaya sür gerekirse sayı atma, çünkü seninde sıran gelecek. bu mantığı kavradı.
Winner kelimesi bence yanlış olmuş 'bencil'  desen doğru olurmuş
Takım winner kaynıyor :)