Fazlasi zor Cem... Top eline geldiginde, aninda pas vermez veya sut atmazsa, cok ciddi anlamda tikiyor.
Besim Katiliyorum ... bir Datome yada Bogdan degil .... Zaten olmasinda...
Ama ilk 5 dedigimde Sloukas-Bogdan-Datome-Udoh-Vesely (burada Dixon Sloukas macina gore degisir) geliyor aklima...
Sonrasinda Dixon Kalinic daha sonrasinda Antic ve Nunnaly geliyor .... yani 8. hatta 9 uncu oyuncu teoride...
Tikaniklik konusunu da bence cok azaltti nedeni ise setleri anlamaya baslamasi. Ilk zamanlarda macta 5-6 kere dedigin gibi tikanirken simdi 1-2 ye dusurdu, cunki artik yavas yavas anlamaya basladi kimin nerede olacagini. En azindan benim dusuncem bu.
Su anda yedekten giriyor. Sakat oyuncular varsa yerini dolduruyor, ceza atisi yapiyor, iceri guclu drive ediyor ve bir de savunmasini cidden gelistirdi....Bana eskilerden Tofas tan Alper in oyununu hatirlatiyor ... (daha onun kadar savunma yapamiyor tabiki ama o yolda)
Bu anlamda takima verdigi katki ile benim beklentimi karsiliyor. Daha iyi si olur mu? olursa iyi olur, hem kendi hem bizim icin iyi olur .... ve olabilirmis gibi duruyor, cunki adam degisebildigini, gelisebildigini gosterdi bence....