"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Takıma alıştı. İlk geldiğinde şut atmaktan bile çekiniyordu şimdi özgüveni de yerine geldi. Maç kazandıran şutları atacak kadar takım da kabul etti onu.
EL Rakamları da iyi 18.8 dakika7.2 sayı, 2.3 rib, 1.9 asist%53 ikilik, %51 üçlük, %91 faulSezon başı ligde ve Avrupa'da daha ilk 3 ayında şu istatistikleri yapacak, deselerdi kabul etmeyecek olan var mıydı?
Cem, işyerinde iken alıntı yapamıyorum nedenseŞimdi ligde önemli maçlarda 1 yabancı tribüne çıkacak. Kim olacak merak ediyorumVesely, Udoh, Datome ve Sloukas banko bence.Nunanly, Bogdan, Kalinic'ten kim olur?
Evet bu aralar sana tıkıyor
Cem Agrak, popülizmi bırakalım lütfen. Bu ana kadar yanlış bir yazdığımı iddia eden varsa buyursun çıksın, kozlarımızı paylaşalım Bu arada, ek bir not: bu ana kadar senin Nunnally hakkında yazdıklarınla benimkiler arasında tek bir fark bile yok. İki gözü, biraz da basketbol bilgisine sahip herkesin yazabileceği şeyleri yazdık. İyi oynayana iyi, kötü oynayana da kötü dedik.
Cem Agrak, oncesinde şu yukarıda mahvettiğim yerleri düzeltir misin lütfen?
Yine Amerikan hayranlığı yapayım mı? Heriflerin döküntüleri bile böyle diye başlayıp...
Hani Amerikalıların 'steal' diye bir kavramı var ya. Senenin 'steal'i olabilir bu kardeşimiz, bu şekilde devam ederse. İnanılmaz temiz bir bileği var ve işin savunma ve asist kısmında da hiç fena iş çıkarmıyor. Beğenerek izliyoruz.Not: Besim sen boşuna sıvacılarla uğraşma, ben dahil. Yeri gelmiş, Pierre Jackson'u bile sıvamış adamlarız, ötesini sen düşün.
Besim'in en büyük sorunu her amerikalıyı Gou ile kıyaslamak , amk ne sevgisi varmış herife de bilmiyor muşuz