Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 289321 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #120 : 25 Mayıs 2017, 12:44:33 »
Arkadaşlar bu sezon tofaşdan yiğit arslanı takip eden oldu mu? Dün maçta bazı anlarda güzel görüntü verdi attığı sayıdan ziyade agresif oyun yapısı, perde çıkışı kararlı potaya gidişi ya da şuta kalkışı falan kaliteli bir kumaşı var.

Bizim gençlerimizde her oyuna girişlerinde görmek istediğim mücadeleci, kararlı ve agresif oyun yapısını görünce dikkatimi çekti. Sizler ne düşünüyorsunuz?
2 sene önce falan ilk izlediğimde, tam iyi bir takımda rol oyuncusu olacak yetenekleri var diye düşünmüştüm. Savunması fena değil, sert, şutu zaten en kuvvetli noktası. Bizde Egehan varken düşünülmez ama Yiğit fena oyuncu değil, ben yıldız olacağım kafasına girip kaybolanlardan değil en azından.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #121 : 25 Mayıs 2017, 13:46:00 »
Sporx korkup hemen Llull'un ağzından "Real'de uzun süre kalacağım!" haberi yapmış.
Nasıl korktularsa artık!

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #122 : 25 Mayıs 2017, 14:18:52 »
Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. Lull'un gelme ihtimali zaten yok.
Bugün de Lebron'un Fenebahçe'ye sempatisi varmış diyip, yarın kariyerini NBA'de noktalamak istediğini söyledi diye bir haber yapsınlar. Atış serbest :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #123 : 25 Mayıs 2017, 15:47:43 »
eurohoops'un haberine gore;

pero nun 2+1 lik sozlesmesinin +1 ının sartı ilk 2 yılda el sampiyonlugu kazanılmasıymıs...
galiba otomatik kaldı... :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #124 : 25 Mayıs 2017, 15:50:51 »
Zaten bana göre en iyi senaryo takım aynen kalsın, Melli gelsin şeklindeydi, doğruysa iyi olmuş.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #125 : 25 Mayıs 2017, 16:11:31 »
Sadece Sezonun son 3ayı için kalabilir belki ama yaşı ve fiziksel durumu da düşünülünce bence sanki öyle bi +1 maddesi varsa bile karşılıklı bi anlaşma yoluna gidilebilir. 35-36 yasında üst düzey basketbol oynayan cok basketbolcu var ama anticin hantal fiziği ve ağır ayakları bi dezavantaj unsuru olabiliyo çoğu zaman...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2017, 16:47:59 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #126 : 25 Mayıs 2017, 16:12:43 »
Zaten bana göre en iyi senaryo takım aynen kalsın, Melli gelsin şeklindeydi, doğruysa iyi olmuş.

bende katılıyorum...esasınd akalabilir ama ucreti bu seviyede olmamak sartıyla...her zaman bench'te durması bile onemli bu tkaım icin...
yanına da melli geldi mi misss...

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #127 : 25 Mayıs 2017, 16:54:24 »
bende katılıyorum...esasınd akalabilir ama ucreti bu seviyede olmamak sartıyla...her zaman bench'te durması bile onemli bu tkaım icin...
yanına da melli geldi mi misss...
Bende çok seviyorum ama az para almıyor Antiç.Birde geçen yıl 4 numarada oldukça sıkıntı çekilmiş ve fisktür çok zorlamıştı.Oturmasından çok  oynaması gereken biri daha iyi olur.Onun kattığı ruh çok değerli ama şubenin bence  o kadar lüksü yok.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #128 : 25 Mayıs 2017, 18:02:17 »
maurizo, çalışma şekli olarak şunu yapıyor. örneğin, obra 4 istiyor. maurizo gidip printezis, melli, vs.. menejerler ile görüşüyor ve fiyat alıyor. verebileceği fiyatı söylüyor. sonra her şey bitince masaya koyuyor isimleri. bu, bu kadar, bu kadar, hangisini almaya değer, bize ne katar, yaşı, savunması, hücumu, ayaklarının yavaşlığı, hızlılığı, sertliği vs.. ondan sonra karar veriyorlar şunu alalım. ondan sonra oyuncu ile birebir görüşüyor obra, ona takımda düşündüğü rolü anlatıyor, mesela oyuncunun hoşuna gitmeyebilir,(örnek eric green le anlaşılmış, seni lig maçında oynatmayabilirim deyince, green olimpiakos a gitmiş)veya oyuncu bu arada daha yüksek teklif alabilir, hiç görüşmeden başka takıma da veya nba a gidebilir. o zaman anlaşılan diğer oyuncuya geçiliyor.
bu benim tahminim,
ayrıca benim şu ana kadar tanıdığım kadarı ile ( maurizo ve obrayı) şunları söyleyebilirim,
1, jordan thedore u almazlar,
2, kesinlikle antiç gider,
3, 4 no da ilk hedef mellidir,
4, sloukas ta kendi sorun çıkarmazsa kesinlikle göndermezler,
5, wanamakeri kesinlikle isterler,
ayrıca bogdan ve antiç dışında kimse gitmek istemez, sadece nunally, bogdan giderse gönderilip yerine yeni sisteme uygun 2-3 oynayabilen bir adam alabililer, çünkü bogdan giderse sistemimizde değişiklikler olur.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #129 : 25 Mayıs 2017, 18:08:43 »
ayrıca bogdan la beraber partizanda oynayan milosavliyeviç vardı, gelecek vadeden, yetenekli bir oyuncuydu. dizden sakatlık yaşadı. sonra tam toparlayabildi mi? bilmiyorum. durumunu takip eden oldu mu?

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #130 : 25 Mayıs 2017, 19:03:14 »
Bennet ile yollar ayrılmış

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #131 : 25 Mayıs 2017, 20:25:39 »
Bugün umarım Cem Ağrak'a bir gösteri sunacaktır Brown. 

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
« Yanıtla #132 : 26 Mayıs 2017, 10:16:08 »
2017-18 Fenerbahçe kadro hayalim:

Sloukas-Dixon-Berk
Bogdan-Wanamaker-Melih
Datome-Nunnally-Egehan
Melli-Kalinic-Antic-Yerli 4
Udoh-Vesely-Ahmet

Sonuç olarak, kadroyu koruyup Wanamaker-Melli takviyesi yaparsak, Belgrad İstanbul'dan bile rahat geçecektir.

Saygılar,

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #133 : 26 Mayıs 2017, 11:16:27 »
Bu da benim uçuk 2017-18 Fenerbahçe kadro hayalim:

Rodriguez-Dixon-Berk
Bogdan-Wanamaker-Melih
Kalinic-Datome-Birkan
Melli-Singleton-Cedi
Udoh-Vesely-Ahmet

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #134 : 26 Mayıs 2017, 11:39:07 »
2017-18 Fenerbahçe kadro hayalim:

Sloukas-Dixon-Berk
Bogdan-Wanamaker-Melih
Datome-Nunnally-Egehan
Melli-Kalinic-Antic-Yerli 4
Udoh-Vesely-Ahmet

Sonuç olarak, kadroyu koruyup Wanamaker-Melli takviyesi yaparsak, Belgrad İstanbul'dan bile rahat geçecektir.

Saygılar,
Benimde hep kafamdan keşke dediğim kadro bu(tabi fantezi yapıp s.rodriguez,teodosic, shved,printezis vs yazmadan :) ).

nunnally den çok haz etmesemde 9.yabancı olarak kalmayı kabul ederse euroleague rotasyonumuzda bize bi genişlik saglar. Hatta ben anticinde olmadığını sayarak birebir kafamda bu kadroyu yazıyorum.
Şuan piyasadaki Yerli 4lerin hiç birinin barıştan iyi olmaması da çok acı( berkay,metin,metecan,samet aklıma ilk gelenler)
acaba tolga geçim 4numaraya evrilebilir mi? Fiziği boyu falan aslında elverişli tabi ama ciddi olarak güçlenmesi gerek

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2017, 11:40:12 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...