maurizo, çalışma şekli olarak şunu yapıyor. örneğin, obra 4 istiyor. maurizo gidip printezis, melli, vs.. menejerler ile görüşüyor ve fiyat alıyor. verebileceği fiyatı söylüyor. sonra her şey bitince masaya koyuyor isimleri. bu, bu kadar, bu kadar, hangisini almaya değer, bize ne katar, yaşı, savunması, hücumu, ayaklarının yavaşlığı, hızlılığı, sertliği vs.. ondan sonra karar veriyorlar şunu alalım. ondan sonra oyuncu ile birebir görüşüyor obra, ona takımda düşündüğü rolü anlatıyor, mesela oyuncunun hoşuna gitmeyebilir,(örnek eric green le anlaşılmış, seni lig maçında oynatmayabilirim deyince, green olimpiakos a gitmiş)veya oyuncu bu arada daha yüksek teklif alabilir, hiç görüşmeden başka takıma da veya nba a gidebilir. o zaman anlaşılan diğer oyuncuya geçiliyor.
bu benim tahminim,
ayrıca benim şu ana kadar tanıdığım kadarı ile ( maurizo ve obrayı) şunları söyleyebilirim,
1, jordan thedore u almazlar,
2, kesinlikle antiç gider,
3, 4 no da ilk hedef mellidir,
4, sloukas ta kendi sorun çıkarmazsa kesinlikle göndermezler,
5, wanamakeri kesinlikle isterler,
ayrıca bogdan ve antiç dışında kimse gitmek istemez, sadece nunally, bogdan giderse gönderilip yerine yeni sisteme uygun 2-3 oynayabilen bir adam alabililer, çünkü bogdan giderse sistemimizde değişiklikler olur.
abim saygısızlık olarak algılamazsan bir kaç şey yazıcam . lütfen ukelalık olarak algılama. ( öyle algılarsan da özür dilerim )
şimdi sezon bitiyor.
Gherardini ve Zeljko oturup konuşuyorlar ( geçmiş senelerde Ömer Onan da oluyordu ) tabi ki bir de başkan ile genel bütçe konuşuyorlar.
gelelim oyuncu kısmını
her ikisi beraber karar veriyorlar
misal bennett gitti 4 numaraya oyuncu alacağız ..
Gher baba diyor ki
Printesiz
Melli
Shengleai
Singleton
Brown
bu adamlar boşta bizim sisteme hangisi uyar , ama oyuncular için zaten hazırlanmış bir dosya var. karakter analizlerine kadar
Zeljko diyor ki ben '' şu oyuncuyu istiyorum '' Gher tamam diyor ama tabi ki sıralama yapıyorlar.
misal Printezis olmazsa Melli olmazsa Singleton gibi gibi gibi ..
Eğer Zeljko'nun direkt istemediği bir oyuncu varsa ve açık pozisyonumuz varsa o zaman Gher devreye giriyor ve şu şu isimler var bunları alalım , kıta içindeki oyuncuları az çok Zeljko tanıyordur
kıta dışından gelecek bir isim olursa da o zaman gher babaya sonsuz güveniyor.
saygılarımı sunuyorum