"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir arkadaş Melli'ye tereddütle yaklaştığımı söylememe istinaden "trol musun?" demiş, iletiyi bulup alıntılayamadım, hafif tebessümle okudum tabi.Konuya dönersek, Obra olduğu sürece beni koysa takıma 3 dk, kendimi aşıp azami verimle oynarım. Basketbol bilgisi, el hassasiyeti ve her uzunda olmayan pas açısını görebilme, gerektiğinde yaratabilme özellikleri açısından gelişmiş olsa da, sanki Obradoviç atletizm anlamında daha iyiye gitmek ister gibime geliyor. Bu nedenle hala emin olamıyorum gerçekten bize geleceğine. Bir de, bence muhakkak düşünülmüştür, Zizic düşünüldüğünde Celtics'in kurası bize de çok yarayabilir. Nba formunda yazdığım gibi Celtics'in eli o kadar güçlendi ki, adamlar fazla rehavete kapılıp saçmalasalar diye beklemiyor değilim. Sent from my HTC 10 using Tapatalk
bendim; kırıcı olduysam kusura bakma.. tam da cem'in söylediği sebeplerden kullanmıştım o sözü. tekrar özür.
abi sana bu yorumları yakıştıramadım.. çok net söyleyim. top sürebiliyor olması demek farklı bi şey o salak Bjelica'nın yereini nasıl doldursun abi adamda oyun aklı diye bi şey yok görmedin mi dünkü maçı neler yaptı. Melli ondan çok daha zeki oyuncu
Teodosic bile İtoudis ile bir yere kadar anca bir yere kadar gelebildi 10 sene sonunda. Efes'in hareketlendiği ivmelendiği anlarda, dönemlerde Brown'un üzerinden döndürüyorlar oyunu. Tabi yanındakilerin serseri mayın olması da etkiliyor. Kimin hangi görevde, Ne kadar sahada kalacağının belli olduğu bir düzende şu andaki özelliklerinin de üstüne koyar. Adımları uzun olduğu için daha az yere vurarak gidiyor topla, Bu çok önemli bir özellik çünkü takip uzun sahayı geçerken o kadar yere yakın kayamaz. Ek olarak, sadece topu getirmesi değil bahsettiğim özelliği. Yarı sahada da yaratıp, bitirebilir. Sent from my HTC 10 using Tapatalk
abi zeka yok diyorum baba. adamda oyun aklı yok .
alsa ne olur ? cidden alsa ne olur Teodosiç ve De colo vardı da ne oldu kim oldu euroleague şampiyonu bu sene bu sene Cska ile 2 maç yaptık sonuçları ne oldu twitterda da yazdım artık taraftar olarak lütfen ve lütfen euroleague şampiyonu takımın taraftarı gibi davranalım istirham ediyorum herkesten