Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 289356 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #75 : 24 Mayıs 2017, 13:58:51 »
Ben hâlâ 1 ve 2 numaranın yeterli derinliğe sahip olmadığını düşünüyorum.

Bogdan gidiyor ve yerine Wana geliyorsa ne değişti? Ayrıca Wana benim için 'bir Bogdan değil' statüsünde.

80 maçlık koskoca sezonu 1-2 için Sloukas, Dixon ve Wana ile geçmek demek yine sezon içinde sorunlar yaşayacağız demek.

Sloukas hem sakatlanıyor hem de Llull-Spanoulis seviyesinde değil.

Dixon önümüzdeki sezon 35 olacak.

Wana hem 1 hem de 2 oynayacak.

Nunnaly esasen 3 numara.

Hadi Serrod çok zor, şu rotasyona eli ayağı düzgün birini eklememiz lâzım mutlaka. Theodore'a bile razıyım yeter ki Wana ile birlikte birini daha alalım. Bıktım sezon içinde biri sakatlanacak diye diken üstünde maç seyretmekten.
sen de rahat rahat maç izle.
diken diken maç izleme
kendine boşuna eziyet etmene gerek yok
belki kadro derinliği koçun çok da umurunda değildir
misal diye söylüyorum :)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #76 : 24 Mayıs 2017, 14:06:11 »
çok net olarak isim belli kardeşim nasıl anlayamıyorsun :)
yukarıki tarif için konuştum tabi ki :)
Zaten 1ay önce jordan ismini cem ağrak duyurmuştu :) baska yerlerde üstü kapalı konuşmalar aklını karıştırıyo insanın :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : 24 Mayıs 2017, 14:10:15 »
Trinchieri sezon ortası bir röportajında aynen şöyle söylemişti '' Obradoviç neden savunma takımı kuruyor diye çok düşündüm , hep kendi içimde sorguladım durdum sezon devam ettikçe bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu anlamış oldum. Böyle bir takvimde her zaman üst düzey hücum edemezsiniz ama her zaman savunma yapabilirsiniz ', onun mutlaka top8 için planları vardır. ''

Trincieri'yi takdir ettim. koçu çok iyi tanımış ve onu çok iyi anlamış.
tabi ki ilk 4 her zaman önemli ama Fenerbahçe takımı tam kadro olduğu zaman herhangi seride onu kolay yenebilecek bir takım yok önemli olan bu formatta
ilk 8 içinde yer almak ve tabi ki olabilirse ilk 4 içinde yer almak. zaten tam kadro olabilsek ilk 4 içinde mutlaka yer alırdık

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : 24 Mayıs 2017, 14:13:32 »
şampiyon takım taraftarı >> kulağa güzel geliyor. seneyede bıletlerin yarısını alırız zaten belgrad ta :) seneye yıllık izinler mayısa alacaz artık :)

şu son 5 maçta oynadığımız oyunu eurolig allstarını kursalar boş. james anderson örneğine odaklanalım. bakarsan bağ (UDOH) bakmazsan dag olur (Anderson). anderson geçen sene en çok istediğimiz oyuncuydu. bu sene kalinic in standart performansını bile zor verdi. cska play of da stadı bile dolduramadı. geçen seneki sampiyonluğu teo gibi yıllardır kupayı alamayan oyuncular ve hakem aldı yoksa 45M dolarlık takım bile boş. bu iş istek meselesi. f4 da en cok isteyen oli ve fenerdi onlar final oynadı.

bende takım olabildiğince kalsın gerisi boş.

zaten bogdan kalsa kontratı yükselir. bide kaliteli 4 alsak 30M doları bulur bütceki gayet fazla.
dogus yarısını karşılasa. kalanıda sponsor ve kombine gibi klüp içi toplasak. bu bütçeler buralarda kalsın direk f4 adayıyız. gerisini de obra ve taraftarın isteğiyle tamamlarız.

kardeşim biz önümüzdeki sene de şampiyon olacağız . Merak etme sen isimlere takılma boşuna

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #79 : 24 Mayıs 2017, 14:18:50 »
Zaten 1ay önce jordan ismini cem ağrak duyurmuştu :) baska yerlerde üstü kapalı konuşmalar aklını karıştırıyo insanın :)

Jordan Thedore için sanırım söyleniyorsa, yanlış hatırlamıyorsam İsmail Şenol'du galiba Beşiktaş ile anlaştı gibi konuşmuştu,zamanını hatırlayamadım ama 15-20 gün oldu sanırım.Birde Sloukas 3 yıllık anlaşma yapmıştı, gitme durumu nereden çıktı.Mutsuz mu burada anlamadım.Gerçi kim gelse kim kalsa fark etmez koç kalsın yeter.
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2017, 14:19:55 Gönderen: Jason Bourne »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #80 : 24 Mayıs 2017, 14:24:34 »

ya ben duydum ama çok ihtimal vermiyorum kardeşim
ama senin tarif ettiğin oyuncu ve 3. guard mevzusu ise olabilir

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #81 : 24 Mayıs 2017, 15:02:51 »
Bir arkadaş Melli'ye tereddütle yaklaştığımı söylememe istinaden "trol musun?" demiş, iletiyi bulup alıntılayamadım, hafif tebessümle okudum tabi.
Konuya dönersek, Obra olduğu sürece beni koysa takıma 3 dk, kendimi aşıp azami verimle oynarım. Basketbol bilgisi, el hassasiyeti ve her uzunda olmayan pas açısını görebilme, gerektiğinde yaratabilme özellikleri açısından gelişmiş olsa da, sanki Obradoviç atletizm anlamında daha iyiye gitmek ister gibime geliyor.  Bu nedenle hala emin olamıyorum gerçekten bize geleceğine.
Bir de, bence muhakkak düşünülmüştür, Zizic düşünüldüğünde Celtics'in kurası bize de çok yarayabilir. Nba formunda yazdığım gibi Celtics'in eli o kadar güçlendi ki, adamlar fazla rehavete kapılıp saçmalasalar diye beklemiyor değilim.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2017, 15:04:05 Gönderen: dincerorc »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #82 : 24 Mayıs 2017, 15:05:07 »
ya ben duydum ama çok ihtimal vermiyorum kardeşim
ama senin tarif ettiğin oyuncu ve 3. guard mevzusu ise olabilir
Zaten şurda 1ay sonra az çok yeni sezon planlamaları netleşir, artık bizim derdimiz biz 1lira verdik diğer takım 1.4 vermiş onlara gider mi olmaz zaten, avrupanın en büyük en iyi takımında en iyi koçla çalışmak isteyen buyursun gelsin :)

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : 24 Mayıs 2017, 15:11:41 »
Bir arkadaş Melli'ye tereddütle yaklaştığımı söylememe istinaden "trol musun?" demiş, iletiyi bulup alıntılayamadım, hafif tebessümle okudum tabi.
Konuya dönersek, Obra olduğu sürece beni koysa takıma 3 dk, kendimi aşıp azami verimle oynarım. Basketbol bilgisi, el hassasiyeti ve her uzunda olmayan pas açısını görebilme, gerektiğinde yaratabilme özellikleri açısından gelişmiş olsa da, sanki Obradoviç atletizm anlamında daha iyiye gitmek ister gibime geliyor.  Bu nedenle hala emin olamıyorum gerçekten bize geleceğine.
Bir de, bence muhakkak düşünülmüştür, Zizic düşünüldüğünde Celtics'in kurası bize de çok yarayabilir. Nba formunda yazdığım gibi Celtics'in eli o kadar güçlendi ki, adamlar fazla rehavete kapılıp saçmalasalar diye beklemiyor değilim.

DİNÇER onu demesinin sebebiy
sen Olympaisko bizi yer bitirir gibi laflar etmiştin, umudum yok bize ters geliyor. ( sanırım totem yapıyordun ) onun üzerine Melli için de tereddütlerim var diyince
ben de taşşak geçtiğini zannetim
Antiç yerine alabileceğin Melli'den daha iyi Avrupa 1 tane oyuncu var o da Printezis. onun da gelmesi zor
başka da bir oyuncu aklıma gelmiyor benim

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #84 : 24 Mayıs 2017, 15:39:03 »
Ben bir tek Panathinaikos serisinde samimi olarak rakibi favori görmüştüm, diğerlerinde hep işine yaradığını gördüğüm şekilde konuştum :)
Melli konusunda ise kısmen katılıyorum. Burnumuzun dibinde Derrick Brown var, iki adayım daha vardı ama şimdi aklıma gelmedi 🤔

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : 24 Mayıs 2017, 15:41:11 »
Ben bir tek Panathinaikos serisinde samimi olarak rakibi favori görmüştüm, diğerlerinde hep işine yaradığını gördüğüm şekilde konuştum :)
Melli konusunda ise kısmen katılıyorum. Burnumuzun dibinde Derrick Brown var, iki adayım daha vardı ama şimdi aklıma gelmedi 🤔

abi Melli en az 2 gömlek daha iyi oyuncu Brown'dan .. Brown kadar yetenekli ama bir o kadar da gerizekali oyuncu az gördüm .
Brown alınırsa koç çok uğraşır onunla. oyun aklı yok , takım savunması yok , savunma bilgisi hiç yok .
izlemesi keyifli oyuncu ama ona laf yok

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #86 : 24 Mayıs 2017, 15:43:57 »
Melli'nin potansiyel olarak Bjelica'dan bile fazla katkı vermesi muhtemel. Zira Bjelica savunma kısmını koçla geliştirdi ama Melli öyle değil. Gayet sert ve savunmayı bilerek yapan bir oyuncu. Printezis'e saygım sonsuz ama yaş olayı da düşünülürse Melli'yi daha çok isterim. Umarım olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #87 : 24 Mayıs 2017, 15:53:50 »
 Sayın Cem ve Umut beyler, demek istediğim şudur ki, hücumda Derrick Brown birebir kaldığında kısa oyuncu gibi/kadar yaratabiliyor. Melli'yi kötülüyor değilim ancak Umut'un aksine Brown'un Bjelica'nın yerini doldurabileceğini düşünüyorum. Top bile getirir yani, hele ki Obra ile olduğu sürece.

Saygılar efenim.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #88 : 24 Mayıs 2017, 15:56:49 »
Birde Singleton olabilir o bölge için...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #89 : 24 Mayıs 2017, 15:57:12 »
Sayın Cem ve Umut beyler, demek istediğim şudur ki, hücumda Derrick Brown birebir kaldığında kısa oyuncu gibi/kadar yaratabiliyor. Melli'yi kötülüyor değilim ancak Umut'un aksine Brown'un Bjelica'nın yerini doldurabileceğini düşünüyorum. Top bile getirir yani, hele ki Obra ile olduğu sürece.

Saygılar efenim.

abi sana bu yorumları yakıştıramadım.. çok net söyleyim.
top sürebiliyor olması demek farklı bi şey o salak Bjelica'nın yereini nasıl doldursun abi adamda oyun aklı diye bi şey yok
görmedin mi dünkü maçı neler yaptı.
Melli ondan çok daha zeki oyuncu