Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 288709 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #90 : 24 Mayıs 2017, 16:00:14 »
Bence, Brown da iyi bir oyuncu, bizde olsa, eğer sisteme uymaya razı gelirse 2 sınıf birden atlardı.
Ama benim 4. tercihim olur, Printezis, Melli, Singleton ve Brown diye sıralardım. Printezis için biraz geç belki ama genede olsun...

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #91 : 24 Mayıs 2017, 16:07:19 »
Bir arkadaş Melli'ye tereddütle yaklaştığımı söylememe istinaden "trol musun?" demiş, iletiyi bulup alıntılayamadım, hafif tebessümle okudum tabi.
Konuya dönersek, Obra olduğu sürece beni koysa takıma 3 dk, kendimi aşıp azami verimle oynarım. Basketbol bilgisi, el hassasiyeti ve her uzunda olmayan pas açısını görebilme, gerektiğinde yaratabilme özellikleri açısından gelişmiş olsa da, sanki Obradoviç atletizm anlamında daha iyiye gitmek ister gibime geliyor.  Bu nedenle hala emin olamıyorum gerçekten bize geleceğine.
Bir de, bence muhakkak düşünülmüştür, Zizic düşünüldüğünde Celtics'in kurası bize de çok yarayabilir. Nba formunda yazdığım gibi Celtics'in eli o kadar güçlendi ki, adamlar fazla rehavete kapılıp saçmalasalar diye beklemiyor değilim.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

bendim; kırıcı olduysam kusura bakma.. tam da cem'in söylediği sebeplerden kullanmıştım o sözü. tekrar özür.
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2017, 16:09:25 Gönderen: ozgurr »

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
« Yanıtla #92 : 24 Mayıs 2017, 16:11:09 »
Trol değilim ama bu Jordan Thedore'un bizim düzeyimizin bir oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. :) Hele Dixon ile karşılaştırmaları görünce de şaşırıyorum..Oyuncu kendini daha da geliştirebilirse özellikle şutunu ve savunmasını o zaman büyük takımlarda düşünülebilir.Ben Thedore geleceğine Solukas'ın kalmasını tercih ederim..Tabii karar verecek olan  efsane coach Obradoviç ama elinde Dixon varken Theodore'u almak isteyeceğini sanmıyorum..Wanamaker biraz daha farklı bir  oyuncu..Coach'un geçen sezondan kızgınlığı yoksa sanki kısa rotasyonuna Wanamaker, dört numaraya da Melli gelir gibi gözüküyor..

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #93 : 24 Mayıs 2017, 16:32:11 »
tahminim theodore'un wanamaker'ın alternatifi olduğu yönünde. udoh başlığında konuşulan ayon-udoh mevzusu gibi yani.
brooklyn istiyor tarzında haberler çıkmıştı wanamaker'ı. eğer nba'i tercih ederse theodore ile imzalanır. ikisinin de gelmesinin mantığı yok çükü wanamaker zaten theo'nun yaptığı her şeyi ondan daha iyi yapıyor.

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #94 : 24 Mayıs 2017, 16:47:30 »
bendim; kırıcı olduysam kusura bakma.. tam da cem'in söylediği sebeplerden kullanmıştım o sözü. tekrar özür.
Rica ederim, saygılar.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #95 : 24 Mayıs 2017, 16:50:33 »
Bogdan-Bennet-Baris gider diye düşünüyorum,

Wanamaker-Melli gelsin, Antic düşük ucretle 1 yıl daha kalsın.

Baris yerine Furkan gelsin.

Bir de kısa alalım atletizmi yüksek, Dixon-Sloukas çok yıpranıyorlar.

Yunan Guard gitmesin, sene içinde cokca delirtse de bizleri kıymetli oyuncu.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimiçi constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #96 : 24 Mayıs 2017, 16:52:30 »
wanna ve melli paketi candır.

Çevrimiçi constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #97 : 24 Mayıs 2017, 16:53:24 »
ayrıca seneye 2 yeni transferimiz daha olacak, egehan ve ahmet, dikkatle izleyin.

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #98 : 24 Mayıs 2017, 16:59:35 »
abi sana bu yorumları yakıştıramadım.. çok net söyleyim.
top sürebiliyor olması demek farklı bi şey o salak Bjelica'nın yereini nasıl doldursun abi adamda oyun aklı diye bi şey yok
görmedin mi dünkü maçı neler yaptı.
Melli ondan çok daha zeki oyuncu

Teodosic bile İtoudis ile bir yere kadar anca bir yere kadar gelebildi 10 sene sonunda. Efes'in hareketlendiği ivmelendiği anlarda, dönemlerde Brown'un üzerinden döndürüyorlar oyunu. Tabi yanındakilerin serseri mayın olması da etkiliyor. Kimin hangi görevde, Ne kadar sahada kalacağının belli olduğu bir düzende şu andaki özelliklerinin de üstüne koyar.

Adımları uzun olduğu için daha az yere vurarak gidiyor topla, Bu çok önemli bir özellik çünkü takip uzun sahayı geçerken o kadar yere yakın kayamaz. Ek olarak, sadece topu getirmesi değil bahsettiğim özelliği. Yarı sahada da yaratıp, bitirebilir.

« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2017, 17:11:59 Gönderen: dincerorc »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #99 : 24 Mayıs 2017, 17:15:49 »
Teodosic bile İtoudis ile bir yere kadar anca bir yere kadar gelebildi 10 sene sonunda. Efes'in hareketlendiği ivmelendiği anlarda, dönemlerde Brown'un üzerinden döndürüyorlar oyunu. Tabi yanındakilerin serseri mayın olması da etkiliyor. Kimin hangi görevde, Ne kadar sahada kalacağının belli olduğu bir düzende şu andaki özelliklerinin de üstüne koyar.

Adımları uzun olduğu için daha az yere vurarak gidiyor topla, Bu çok önemli bir özellik çünkü takip uzun sahayı geçerken o kadar yere yakın kayamaz. Ek olarak, sadece topu getirmesi değil bahsettiğim özelliği. Yarı sahada da yaratıp, bitirebilir.

abi zeka yok diyorum baba. adamda oyun aklı yok .

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #100 : 24 Mayıs 2017, 17:17:04 »
abi zeka yok diyorum baba. adamda oyun aklı yok .
Ben de o kısmına katılmıyorum zaten.

Çevrimdışı _kerem

• Üye
« Yanıtla #101 : 24 Mayıs 2017, 18:02:43 »
Bogdan'ın ayrılması olasılığında; Dixon-Sloukas-Theodore-Wanamaker dörtlüsünden hangi üçlüyü oluşturursak oluşturalım, arka alanda çok kısa kalacağımızı ve bunun özellikle savunmayı çok olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum. Kaldı ki diğer bütün değişkenlerden bağımsız olarak Dixon-Theodore ikilisine aynı anda sahip olmak için bir yabancı hakkından vazgeçmek, bana göre gerekliliği tartışılabilir bir hamle olur.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #102 : 24 Mayıs 2017, 19:23:37 »
Thedore yerine westerman ı tercih ederim. Olmadı Zizis i tercih ederim.
Wanamaker her türlü gelsin zaten.
Bogdan kalacaksa mehmet yağmur a bile fitim.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #103 : 24 Mayıs 2017, 19:37:00 »
alsa ne olur ?
cidden alsa ne olur
Teodosiç ve De colo vardı da ne oldu
kim oldu euroleague şampiyonu bu sene
bu sene Cska ile 2 maç yaptık sonuçları ne oldu

twitterda da yazdım artık taraftar olarak lütfen ve lütfen euroleague şampiyonu takımın taraftarı gibi davranalım
istirham ediyorum herkesten :)
Valla abi yinede rakibimizin güçlenmesini istemem ben. Ha çok ta büyük bir sorun değil evet alirsada ah vah yanacak değilim. Takıma ve koça saygimiz güvenimiz sonsuz. Herkesi her yerde yeneriz yine orası ayrı.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #104 : 24 Mayıs 2017, 20:17:06 »
Ligimizden Gill'i ve Vesely giderse Jefferson'u görmeyi isterim kadromuzda.