Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 293274 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1365 : 10 Temmuz 2017, 14:52:56 »
Euroleague de kızılyıldız maçlarında denk geldiğim kadarıyla bogdan ve guduric tarz olarak çok farklı bana göre de. Benim gözlemlediğim yontulur ve eğitilirsee guduric çok iyi bi skorer olabilir. Kızılyıldızda çok fazla düzen dışı şut deniyodu, bu da istikrar ve yüzdelerini olumsuz etkiliyodu. Ama bizim gibi düzen takımında pozisyon ona gelince daha efektif olabilir. Gerektiğinde Kendi şutunu yaratabilen genelde dışarıdan oynamayı seven, arada potaya gitmeyi deneyen aslında gittiğinde de fiziği iyi olduğundan kuvvetli gidebilen biri benim gözlemlediğim. Tabi bogdan kadar asla olamaz ama asist özelliği de olan bi oyuncu. Tabi ki bogdan gibi al takımı yönet denecek biri değil bence de, ama potansiyelli bi skorer, wana+guduric paketi benim gözüme güzel gözüküyo

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 14:54:53 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1366 : 10 Temmuz 2017, 15:50:44 »
Koç istedikten sonra gelsin inşallah. Başarılı olur ve herkes zevkten dört köşe olur.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #1367 : 10 Temmuz 2017, 16:07:57 »
Şube enteresan bir havaya soktu. Herkes başarılı olacağımızdan emin. Herkes istiyor ki benim sevdiğim oyuncularla, benim gözüme hoş gelen tarzda adamlarla başarılı olalım. Normal sezonda zirve yapalım. Lüküs hayat  :) Bu arada Shved adamdır.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1368 : 10 Temmuz 2017, 16:40:17 »
Senaryo 1 : Minchevi kızılyıldıza kiralık veririz, Guduric bize gelir, Nunnaly kalır, eğer Wannamaker NBA yaparsa!...
Senaryo 2 : Wannamaker bize gelirse, Nunnaly daha da kısıtlı süreler için mutlu olamaz, küser gider. Yerine Guduric gelir, Minchev kızılyıldıza kiralık verilir.

Sonuç: Her şekilde Guduric bize gelebilir, Minchev Kiralık verilir, Wannamaker gelirse Nunnaly gider...
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 16:47:53 Gönderen: friendchip »
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1369 : 10 Temmuz 2017, 19:12:06 »
Forumun monoton giden temposuna renk katmak için Besim ibnelik yapıyor :)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #1370 : 10 Temmuz 2017, 19:33:51 »
vay arkadaş bu kadar vefasızlık olmaz ya, bogdan olmasa nah şampiyon olurduk bu sene.

adam antiç'in 1.5 milyon aldığı yerde 1.3'e oynadı ve euroleague'in bu sene en dominant oyuncusu oldu.

yine küfürlü konuşuyor diyeceksiniz ama guduric denen adam bogdan'ın taşşaklarına su dökemez.

ne guduriçi abi şaka mı bu guduriç kim Fener kim, şampiyon takımın taraftarısınız guduriç ne alaka

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1371 : 10 Temmuz 2017, 19:39:15 »
Başıma bir şey gelmeyecekse Guduric gelsin istemiyorum. Gelirse de eyvallah tabii de fikrim bu.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1372 : 10 Temmuz 2017, 19:55:39 »
Guduric transferi ciddi galiba. Beinsports'ta haber yapmış bunu. Ben menajer haberi falan diyordum ama ilgimiz var demek ki. Şahsen Guduric yerine Marinkovic'in alınmasını isterim. İstanbul'daki turnuvanın yıldızlarındandı.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1373 : 10 Temmuz 2017, 20:07:53 »
İsimlerden bağımsız basit bi matematik hesabıyla kısa rotasyonumuz için 80dakikalık bi dağılım olacak. Hali hazırda 3oyuncumuz şuan orda mevcut bobby-kostas-sinan. Bobby ve kostas 2yıldır oyun planımızda önemli rol alan ana oyuncular ve dakika ortalamaları 20dk civarıydı. Sinan da bence takım içinde ciddi roller alıp  o da 15-20dk civarı ortalama ile oynayacaktır. Benim anladığım transfer planımız bogdanın yerine bi ana oyuncu ve bir de genç yardımcı bi oyuncu. Zaten bogdanın yerine gelecek belki wanamaker belki rodriguez belki xxx kişi de dakika ortalaması yüksek bi oyuncu olacak. O yüzden alınacak son kısa oyuncu nunnally vari kısıtlı süreleri kısıtlı rolleri kabul etmeli. Çünkü yeri gelicek hiç oyuna dahi giremiycek, yada belki 3-5dk süre alacak. O yuzden oraya muhakkkakki düşük profilli bi oyuncu tercih edilecek. Bu belki genç bi yetenek olacak belki veteran olacak belki nunnally olacak belki de nunnally vari düşük profilli bi oyuncu olacak. O yuzden o gelecek yardımcı oyuncu bence euroleague de kısıtlı sureler alacaktır, yerel ligde daha cok süre bulacaktır gecen sene nunnally de oldugu gibi. Daha bu rotasyona melihi söylemedim bile. Melih bile yeri geliyo ligde yada euroleague de 10-15dk girip katkı veriyo. Bence guduric marinkovic ....ovic isimlerine çok takılmadan şu kıtlıkta wanamakerı buraya getirmeyi başaralım.
4-5gün önce tamamen istemsiz ornekleme olsun diye daha guduric ismi çıkmadan foruma da yazmıştım, aslında bogdan nunnally gidecek wana+guduric gelecek seklindr bi değişim fena olmaz demiştim.
Sonuç olarak bende başta olmak üzere bi çoklarımız bi çok transfer ve tercih için zamanında çok salladık ve koç hep bizi g.t etti. O yüzden ben artık koç oraya hakan demireli bile getirse niye demem :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 20:11:22 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1374 : 10 Temmuz 2017, 20:15:34 »
Guduric'i yetiştirmekle vakit harcayacağımıza takımda savunması ve şutu en iyi oyuncularımızdan olan, BSL'de Bogdan'dan sonra en skorer oyuncumuz olan, az süre almayı da sorun etmeyen Nunnally ile devam etmek daha mantıklı.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1375 : 10 Temmuz 2017, 20:23:48 »
Başıma bir iş gelmeyecekse Langford'u isterim.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #1376 : 10 Temmuz 2017, 20:37:35 »
Başıma bir iş gelmeyecekse Langford'u isterim.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Destekliyorum ben de abi, Obra onu adam da eder bireysel de oynayamaz bizim takımda. Hem de hücumda bizi çok ama çok rahatlatır.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1377 : 10 Temmuz 2017, 20:48:54 »
Langford ile Valencia ilgileniyor sanırım

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1378 : 10 Temmuz 2017, 21:01:25 »
Valla büyük konuşmayayım ama bence Langford'un bize gelmesinin imkanı yok. Daha doğrusu bizim istememizin.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #1379 : 10 Temmuz 2017, 21:26:43 »
Teo Nba yapmasa bize gelecekti.
Biz Teo'yu istediğimize göre Ser-Rod u istememe ihtimaliniz yok diye düşünüyorum.
Gerçi Cem(Maurizio)Abi istemiyoruz dio ama Teo isteyip Rodriguez'i istememek benim aklıma yatmıyor.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...