Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 293552 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1395 : 11 Temmuz 2017, 09:39:52 »
milano gene savunma yapmayan bir takım olacak...
goudelock-micov lu bir ilk 5 dusunemiyorum...diplerden yagmur gibi ucluk yerler....haha...

bir tek theodore islerine yara..biraz da bertans..young ı geciniz..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1396 : 11 Temmuz 2017, 10:39:38 »
milano gene savunma yapmayan bir takım olacak...
goudelock-micov lu bir ilk 5 dusunemiyorum...diplerden yagmur gibi ucluk yerler....haha...

bir tek theodore islerine yara..biraz da bertans..young ı geciniz..

Guedelock icin katiliyorum ama Micov cincon a geldikten sonra bozdu ... CSKA ve oncesinde fena savunma yapmiyordu.... Birebir savunmasi cok ahim sahim olmayabilir, ama oyun akli ve pozisyon alma ile yurutuyordu hic olmazsa ... cincon da ozellikle son senesinde onu da birakti ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1397 : 11 Temmuz 2017, 11:14:55 »
nunnally gider; wanamaker ve guduric toptan gelirse sasırmam...
ser-rod gelecegini ben de sanmıyorum...
.........

valla gidisata gore bende yazdiklarina yakin bir bes bekliyorum
Herseyden onemlisi Udoh un kaldigi haberinin de artik yayinlanmasi ....
Antic sanirim kalir ... para verip gondereceklerini sanmam .....

Eger sonuc bu olursa 3 ihtimal var;

1-Guduric Wana bir arada gelir, Nunnaly gider
2-yaz liginden bir supriz isim gelir, Nunnaly kalir.
3-Sinan ve Melli den katki almak uzerine konsantre oldu ise koc ve Sloukas'in gecen senenin uzerine biraz koyabilecegini dusunuyorsa... Belki yildiz bir 2 numara gelmez alternatif olarak az sure alacak bir nunnaly ve 5-10 dakika alacak guduric ile bile gecirebiliriz ....

Ama dedigim gibi Udoh kalsin ...  gerisini Obra kadabra cozer...Udoh'un da kalmasiyla avrupanin en dominant ve en fazla hucum cesitliligi olan pota alti bizim takim olur ....

Gecen sene 4 kisa izledik bu sene;

Sloukas-Kalinic-Melli-Udoh-Vesely besi izlersek sasirmam.... Sonucta; in Obra we trust....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
« Yanıtla #1398 : 11 Temmuz 2017, 11:26:56 »
Bu arada Bogdan'ın da gidişi açıklanmadı, Ekpe ve Vesely gibi onun da son gün 15 Temmuz değil mi?

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1399 : 11 Temmuz 2017, 12:59:00 »
Bende  Cem abiye katılıyorum. Serrord bizim için imkansız gibi. Bunu maliyetini karşılayamayacağımızdan söylemiyorum.

bizim için çok güzel bir parça olur. Fakat Serrod şuanki hali gittiği takımı direk f4 potasına sokacak teodosic , bogdan , lull veya eski spano gibi bir oyuncu değil. Kısaca milano yu bile Teodosic veya lull gitse onu f4 a sokabilir ama serrod şuan o potansiyelde değil. Ama obrayla olabilir diye düşünüyorum.

Teodosic e lulle  yada decolo ya 4 milyon verseniz takımdan gık çıkmaz. Ama suloukas dan 1 er 2 ser fazla istatistik yapcak oyuncuya suloukasın 3 4 katı maaş verirseniz sorun olur. Ha diceksiniz bogdana verdik ona niye vermiyoruz.

Bogdanla durumları o kadar farklı ki. Bogdan sezonu MVP seviyesinde bitirmiş genç oyuncu. NBA e gitmeye çabalıyor. Gösterdiği bu ivmeyle daha nerelere çıkabileceği belli değil. . Serrod ise nba hedefini kaybetmiş sadece parayı seçme ihtimali yüksek. sırf oyuncu pazarının kıtlığından dolayı ederinden çok fazla parayıda gerra reis verip takımı sıkıntıya sokmaz.

ben bizim takim için en iyisinin Wanna + guduric olacağını düşünüyorum.
Valla hocam Serrod'un şu saydiklarinizdan hiç bir eksiği yok kalite olarak. Seviye olarak tamda o seviyede bir oyuncu. Hatta Teo dışında hepsinden daha iyi saha görüşü olduğunu düşünüyorum. Şu anki halide kötü değil bence NBA'de elinden geleni yapıyor ve Avrupa'ya dönersede sırf para için oynayacak karakterde birisi olduğunuda düşünmüyorum ben.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1400 : 11 Temmuz 2017, 14:19:57 »
Bu arada Bogdan'ın da gidişi açıklanmadı, Ekpe ve Vesely gibi onun da son gün 15 Temmuz değil mi?

kanımızın son damlasına kadar heyecanlanalım istiyorlar.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #1401 : 11 Temmuz 2017, 14:44:58 »
Valla hocam Serrod'un şu saydiklarinizdan hiç bir eksiği yok kalite olarak. Seviye olarak tamda o seviyede bir oyuncu. Hatta Teo dışında hepsinden daha iyi saha görüşü olduğunu düşünüyorum. Şu anki halide kötü değil bence NBA'de elinden geleni yapıyor ve Avrupa'ya dönersede sırf para için oynayacak karakterde birisi olduğunuda düşünmüyorum ben.

para için dönüyor demek istemedim. bir daha nba e gitmek istiyorum bunun içinde hangi takıma gitmeliyim düşüncesinde olduğunu sanmıyorum. sonuç olarakta para tek planı değil ama bu kısırlıkta ederininitahmin ediyor sonuçta. ben 3M dolarlık bir katkı vermedi şuan euroligde bunu söylüyorum. Yetenekle winner özelliği olan veya takıma liderlik yapıp takım kötüde olsa f4 a sokabilcek oyuncu bence farklı şeyler. Serrod bence çok iyi bir oyuncu ama bi takımı alıp götürcek bir oyuncu değil şuanlık. obrayla bunuda yapabilir ama euroliig tarıhının en pahalı kontratını alacak birşey yaptığını düşünmüyorum.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1402 : 11 Temmuz 2017, 15:01:31 »
Marinkovic'i alalım. Eleman 20 yaşında ve şu anki istatistikleri gayet sağlam. NBA yapacak diye bir şart yok ama yapacaksa bile Bogdan gibi yaparsa bize uyar. Görebildiğim kadarıyla Bogdan'ın 20 yaşındaki halinden daha iyi.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #1403 : 11 Temmuz 2017, 15:22:18 »
marinkovic'i simdiden alıp partizan'da bırakmak lazım 1 veya 2 sene daha..

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
« Yanıtla #1404 : 11 Temmuz 2017, 16:42:57 »
kanımızın son damlasına kadar heyecanlanalım istiyorlar.

Peki Wanamaker için de mi son tarih 15 Temmuz? Biri 15 Temmuz / NBA olayını aydınlatırsa çok sevinirim.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #1405 : 11 Temmuz 2017, 16:45:32 »
Peki Wanamaker için de mi son tarih 15 Temmuz? Biri 15 Temmuz / NBA olayını aydınlatırsa çok sevinirim.

normalde ekpe ve vesely'nin sözleşmesinde 15 temmuz tarihine kadar nba ile sözleşme yapabilir maddesi var. bizim kulup olarak belirlediğimiz bir şey bu tarih.
Fenerbahçe!

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1406 : 11 Temmuz 2017, 16:58:28 »
Basketfaul'ün transfer hareketleri kalanlar listesinde Berk ve Bogdan hariç herkes var fakat Antic ve Udoh'un yanına "?" konmuş.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1407 : 11 Temmuz 2017, 17:05:03 »
Transferi Wana+Guduric ikilisiyle kapatırsak gidecek oyuncu kesinlikle Nunnaly olmamalı. Kenardan gelen keskin şutörümüz mutlaka olmalı kadroda.

Antic'ı yollayalım, verecek bir şeyi kalmadı bence bize. 4 numarayı Kalinic ile destekleriz. Melli-Kalinic ve bu ikiliyi Udoh Vesely ile destekleyeceğimiz için Antic'in dış şutları asla aranmaz.

Sloukas-Dixon-Sinan
Wana-Guduric-Melih
Datome-Nunnaly-Egehan
Melli-Kalinic-Barış
Udoh-Vesely-Ahmet

Nunnaly;

Nunnaly şu kadroda yapması gereken en iyi işi yapar yani şutunu atar. Topu yere vurmasına, kendisine pozisyon hazırlamasına ya da oyunu kurgulamasına gerek kalmaz, onun kalemi işler değil zaten. Maç içinde perdeden çıkıp 2-3 tane üçlük sallasın bize yeter.

Guduric;

Öyle bir basketbol kültüründen geliyor ki zaten kendini geliştirmemesi imkansız. Ülkesi sayısız basketbol efsanesi çıkardı ve son efsanede Bogdan. Önünde böyle bir örnek var ve çalıştığı sürece Bogdan'a yakın bir seviyeye çıkması için her şey uygun. Obra gibi son 25 yılın en büyük coach'un öğrencisi olacak ve Reis ne derse uygulayacak. Güçlü fiziğiyle potaya cesurca gidişleri, solak olmasına rağmen en az Sloukas kadar sağına gidişlerini geliştirmiş olması ve istikrarlı dış şutlarıyla yeteneği ortada. Saha görüşünü ve savunmasını da Obra ile yükseltip yıldız oyuncu statüsüne geleceğine eminim.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #1408 : 11 Temmuz 2017, 17:23:07 »
Sixers takip ettiğim bir takım bence geçtiğimiz sezon fena değildi. Bu sezon Eurolig'i Sloulas'ın, De Colo'nun, Lull'un veya Serrod'un olduğu takımlardan biri kazanacak. Bu isimlerden birine sahip olmayan takımın kazanmasına ihtimal vermiyorum. Bu yüzden Serrod'a sahip olmak büyük bir avantaj ayrıca Teo-De Colo ikilisinden daha iyi olacağını düşünüyorum Serrod-De Colo'nun ama gene de uzunlara ve Obra'ya sahip olduğumuz sürece CSKA'dan üstün takımız.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1409 : 11 Temmuz 2017, 17:45:26 »

Bildiğim kadarıyla Wana konusunda böyle bir tarih yok. Oyuncunun NBA takımlarıyla yaptığı görüşmelerin sonlanmasını bekliyoruz. Bu tarih ucu açık. 15 Temmuz mevzusu bizim kadrodaki oyuncuların son NBA çıkış tarihi olması lazım. O tarihe kadar ben NBA'e gideceğim derlerse çıkış hakları var. 15 Temmuz itibariyle bizle olan sözleşmelerine tâbi olacaklar.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2017, 17:47:16 Gönderen: Tolga Gümüş »
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic