Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 293549 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1410 : 11 Temmuz 2017, 17:56:23 »
Yalnız bizim basın basket takımından hiç haber alamıyor. Kim bilir kaç topçu ile görüştük görüşüyoruz pick ve varlas dışında bir tane adam akıllı güvenilir gazetecilik yok. Hepsi oyuncuları bizle beraber öğreniyorlar. Kötü gazetecilik  bizi vuruyor. Vallahi şu an yalan bir habere bile tavım kısa rotasyonuna kim gelecek adaylar kim kimse bişey bilmiyor bilende tahmin üzerinden ilerliyor. Gherardini reis yap bişeyler daralıyorum geceleri.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1411 : 11 Temmuz 2017, 18:01:02 »
Yalnız bizim basın basket takımından hiç haber alamıyor. Kim bilir kaç topçu ile görüştük görüşüyoruz pick ve varlas dışında bir tane adam akıllı güvenilir gazetecilik yok. Hepsi oyuncuları bizle beraber öğreniyorlar. Kötü gazetecilik  bizi vuruyor. Vallahi şu an yalan bir habere bile tavım kısa rotasyonuna kim gelecek adaylar kim kimse bişey bilmiyor bilende tahmin üzerinden ilerliyor. Gherardini reis yap bişeyler daralıyorum geceleri.

Nedeni basit aslında. Kulüpten transferle ilgili ser verip sır verilmiyor. O yüzden yerel gazeteciler duyum almakta çok zorlanıyorlar. Gherardini reis sağolsun. Bu konuda tavizi yok valla. Yabancı kaynaklar ise menajerlik şirketleri aracılığıyla transferlerden çok daha kolay haberdar oluyorlar. Menajer ilişkileri kuvvetli. O yüzden onlar duyumu menajerden alırken bizimkiler kulüpten bilgi sızmasını bekliyor :)
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1412 : 11 Temmuz 2017, 18:27:22 »
Bu arada Bogdan'ın da gidişi açıklanmadı, Ekpe ve Vesely gibi onun da son gün 15 Temmuz değil mi?

Bogdanovic zaten draft edilmiş bir oyuncu olduğu için istediği zaman gidebilir. Hâlâ resmileşmemesi de ilginç, artık açıklansın da netleşsin şu iş

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1413 : 11 Temmuz 2017, 20:45:36 »
para için dönüyor demek istemedim. bir daha nba e gitmek istiyorum bunun içinde hangi takıma gitmeliyim düşüncesinde olduğunu sanmıyorum. sonuç olarakta para tek planı değil ama bu kısırlıkta ederininitahmin ediyor sonuçta. ben 3M dolarlık bir katkı vermedi şuan euroligde bunu söylüyorum. Yetenekle winner özelliği olan veya takıma liderlik yapıp takım kötüde olsa f4 a sokabilcek oyuncu bence farklı şeyler. Serrod bence çok iyi bir oyuncu ama bi takımı alıp götürcek bir oyuncu değil şuanlık. obrayla bunuda yapabilir ama euroliig tarıhının en pahalı kontratını alacak birşey yaptığını düşünmüyorum.
Fizik açıdan çok yeterli değil maalesef ama oyun zekası müthiş bir adam. Çok yüksek bir ücret ödemeye bende karşıyım açıkçası her ne kadar sponsor bulsakta.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1414 : 11 Temmuz 2017, 22:38:54 »
Fizik açıdan çok yeterli değil maalesef ama oyun zekası müthiş bir adam. Çok yüksek bir ücret ödemeye bende karşıyım açıkçası her ne kadar sponsor bulsakta.
Fiziki açıdan ziyade savunması zayıf. Yoksa hücum yönü Lull'den çok daha üstte bir oyuncu, özellikle yarı saha hücumunda bu kıtada kendiyle aynı seviyede 1 veya 2 isim sayabilirsiniz.
Philadelphia forumlarında duran bir sandalyeyi bile savunamaz tarzı yorumlar dönüyor kurtulduklarına şükrediyorlar ama dediğim gibi bu savunma yönü için geçerli.
Karekter olarak bizim soyunma odasına uyar mı bilmem ama dışarıdan hafif şımarık bir tarzı var gibi duruyor.
Eğer olursa Wanamaker bizim oyun sistemimize daha uygun bir oyuncu.
Wanamaker - Sinan - Kalinic - Vesely - Udoh beşini düşünsenize avrupada bu beşe 70 sayıyı görebilecek takım çok azdır ürkütücü bir savunma 5 i
Ayrıyetten şuan sinan dışında içeri drive edecek oyuncumuz yok, Wanamaker bu anlamda da çok önemli bir silah.

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1415 : 11 Temmuz 2017, 23:39:54 »
Fiziki açıdan ziyade savunması zayıf. Yoksa hücum yönü Lull'den çok daha üstte bir oyuncu, özellikle yarı saha hücumunda bu kıtada kendiyle aynı seviyede 1 veya 2 isim sayabilirsiniz.
Philadelphia forumlarında duran bir sandalyeyi bile savunamaz tarzı yorumlar dönüyor kurtulduklarına şükrediyorlar ama dediğim gibi bu savunma yönü için geçerli.
Karekter olarak bizim soyunma odasına uyar mı bilmem ama dışarıdan hafif şımarık bir tarzı var gibi duruyor.
Eğer olursa Wanamaker bizim oyun sistemimize daha uygun bir oyuncu.
Wanamaker - Sinan - Kalinic - Vesely - Udoh beşini düşünsenize avrupada bu beşe 70 sayıyı görebilecek takım çok azdır ürkütücü bir savunma 5 i
Ayrıyetten şuan sinan dışında içeri drive edecek oyuncumuz yok, Wanamaker bu anlamda da çok önemli bir silah.
+1
Maalesef savunması kötü ama oda yapmasın savunma. 😅 O işi yapan adam çok. Şaka bir yana
takımda Sloukas'ta var üstelik. Bende bu yüzden Wanamaker'ın bizim takıma kadro yapısı itibari ile daha uyugun olduğunu düşünüyorum. Yinede biri dese Serrod ile imzaladik Wanamaker'dan daha çok sevinirim  orası kesin.😊 Çubuklu ile görmeyi en çok istediğim oyunculardan
~ Zeljko's Soldiers ~

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1416 : 12 Temmuz 2017, 00:18:25 »
Sıcak mı geçiyor başınıza arkadaşlar kardeşler 3 sene ne öncesinin sezon MVP'si olmuş Sergio Rodriguez hakkında konuşurken sanki Stefan Markoviç anlatıyor gibisiniz
Avrupa basketbolu oyuncusuzluktan kırılırken Ser-Rod gibi adama bok atacak ne yaşadınız
Yapmayın gözünüzü seveyim kurban olayım
Biz almayız istemeyiz o tamamen teknik ekibin takdiridir, Ser-Rod Avrupa'nın en değerli 3/4 oyun kurucusundan birisidir

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1417 : 12 Temmuz 2017, 00:20:38 »
Sıcak mı geçiyor başınıza arkadaşlar kardeşler 3 sene ne öncesinin sezon MVP'si olmuş Sergio Rodriguez hakkında konuşurken sanki Stefan Markoviç anlatıyor gibisiniz
Avrupa basketbolu oyuncusuzluktan kırılırken Ser-Rod gibi adama bok atacak ne yaşadınız
Biz almayız istemeyiz o tamamen teknik ekibin takdiridir, Ser-Rod Avrupa'nın en değerli 3/4 oyun kurucusundan birisidir

Avrupa şampiyonu olmak biraz bir tarafımızı kaldırdı  ;D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1418 : 12 Temmuz 2017, 00:22:23 »
Avrupa şampiyonu olmak biraz bir tarafımızı kaldırdı  ;D
Abi götümüz kalkacak bu çok doğal, birçok oyuncuya bok da atacağız ama biz zahmet Ser-Rod'a bok atılmasın yahu

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1419 : 12 Temmuz 2017, 00:27:08 »
Abi götümüz kalkacak bu çok doğal, birçok oyuncuya bok da atacağız ama biz zahmet Ser-Rod'a bok atılmasın yahu

Ben de demiştim aynısını. Zaten avrupada oyun kurucu bolluğu yok. En değerli 4 oyuncudan birisi Rorriguez. Teo NBA yaptı, Spa da yaşlandı ve benim fikrim Lull'dan da daha iyi oyuncu Rodriguez.

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1420 : 12 Temmuz 2017, 00:45:14 »
Beğenmemek gibi bir durum olması zaten imkansız adam bariz şekilde mevcut şartlarda Euroleague'de oynayabilecek en iyi bir kaç oyuncudan biri ve gittiği takımı da şampiyonluğun önemli adaylarından yapacağı kesin.
Bizim bahsettiğimiz takım yapısı ve kimyası açısından kimin daha uygun olacağıdır, zaten teknik heyetin ilk tercihinin Wanamaker olması da bahsettiğimiz konuyu doğrular nitelikte.
Yoksa oynayacakları takımdan bağımsız,salt yetenek oyuna etki vs bakımından teraziye Wanamaker ile S.Rodriguezi koysan, Rodriguez daha ağır basması muhtemeldir.
Eyyorlamam bu kadar

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1421 : 12 Temmuz 2017, 00:57:47 »
Malesef Serrod için bizimle ilgili tek haber yok.

Wana için de bizim dışımızda başka takimlarla ilgili haber yok. Sanırım kendisine yanaşan diğer takımlara ''ya nba ya fener'' diyip geçiyor.

Larkin için kavga çıktığı, Diot'un adam yerine konulduğu bir ortamda Wana için sadece bizim adımızın geçmesi onunla anlaştığımızın göstergesi gibi. Manzara bu.

Serrod'u CSKA'da görmek üzücü olacak ama Wana'dan sonra Guduric'i de alıp sadece Antic'i yollarsak harika olacak.

Obra Wana isminden fazlasıyla memnun demek ki.
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2017, 00:59:33 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1422 : 12 Temmuz 2017, 01:06:14 »
Rodriguez haberi çıkmıyor çünkü Llull gelecek.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #1423 : 12 Temmuz 2017, 01:16:39 »
Ben hala james anderson gelecek diye bekliyorum... obra reisin eli değince neler olacağını düşünüyorumda kesinlikle gelmeli diyorum... serrod gelmeyecek çünkü bir tık diye ses bile YÖK...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1424 : 12 Temmuz 2017, 04:56:13 »
Serrod bize şu an gelmemeli esasen zaten,sloukas la sözleşme yeniliyorsan eğer serrod olmamalı çünkü kostas a resmen ayip edilir...bize 1 numarada oynayabilen combo guard lazım orijini 2 olan ..o da tam öyle olmasada wannamaker olabilir esasında...o daha çok 2 de oynayabilen 1...bize 1 de oynayabilen 2 daha çok yarardi...ama wannamaker mevcutların içinde en iyisi belki de böyle combolar arasında.
Guduric alınacaksa antic yada nunnally den birinden fedakarlık yapıp alacağız...10.yabanciyi alamayiz bence...ya antic ya nunnally gider...
Bence giderse antic baba gider...ama şahsen wannamaker gelirse bence guduric gelmeyecek.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2017, 08:25:46 Gönderen: Vanguards of FB »