"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başıma bir iş gelmeyecekse Langford'u isterim. Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Forumun monoton giden temposuna renk katmak için Besim ibnelik yapıyor
Keith Langford yakında serbest kalacak talipleride Panathinaikos, Valencia ve eski takımı Maccabi Tel Aviv’in radarındaNunnally,sloukas isimleri yerine Langford düşünelim dediğimde burda çok tepki almıştım.Yaşı 33 kendi başına buyruk bizim takımda oynıyamaz devamlı aynı verimde oynamaz, ona gelene kadar elimizdekiler daha iyi dendi.Şimdi ne değişti merak ettim gerçekten.Teodosic NBA Gittiğine göre Llull gelirmi bize? Serrod ismi geçiyor Sergio Rodriguez'mi?
Euroleague Sampiyonlugu'ndan sonra forumu rehavet kaplamis. Sansasyon icin Birinin insiyatifi ele almasi lazimdi.
burayı anlayamadım. aynı şehrin takımları ama elinin rahatlamasıyla nasıl bir bağlantı var.
Nunnally ismi uzerinden keskin nişancıların adlari gecmişken soylemeden gecemeyecegim; (Milano ile anlaşan) Dairis Bertans gibi bir kaliteli bir şutör bu kadroya yakışırdı bence. Yanlış hatırlamıyorsam iki kulüp dogrudan birbiriyle (sahibi uzerinden sanırım) bağlantılı ve Alaves'in bütçesinden Baskonia'ya para aktarılması gibi bir durum var.