Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 289722 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #180 : 29 Mayıs 2017, 01:47:55 »
Zizis-kenan rotasyonu ile f4 yaptık daha üç sene önce. Bogdan giderse wanamaker, Zizis ikilisi yeter bence. Wanamaker skorerliği ile Zizis ise oyun aklı ve savunmasıyla yeterli olur

Zizis-sloukas-booby-wanamaker-melih
Datome -nanıli-egehan
Melli-Antiç-Kaliniç
Vesely-Udoh-Ahmet
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #181 : 29 Mayıs 2017, 11:09:18 »
iyi haftalar, Birkaç gün girememiştim şimdi gördüm,  ukalalık olarak anlamadım, bilakis düzeltme için sevindim, Cem bey teşekkürler, elit gard konusunda tuğberk beye katılıyorum daha doğrusu yazısının tamamına katlıyorum. bizim sistemde elit gard dan ziyade elit koç var, ha serrod geliyorum dese yok hayır demeyiz, belkide ne bileyim, datome ve antiçin gönderilme dedikoduları serroda bütçe açmak içindir, olur mu olur. ben dixon ve sloukası çok beğeniyorum, koçun onlara biçtiği rolün yıldızı durumundalar, bogdan giderse wanna, antiç yerinde de melli gelsin. datome yerine miller i düşünüyorlar diye anlıyorum dedikodulardan, ama köprünün altından daha çok su akar.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #182 : 29 Mayıs 2017, 11:17:39 »
Vallahi şampiyon olamasaydık giden kişilere çok üzülürdüm. Çünkü takım olmak zor iş. sıfırdan kadro ile başarı zor olurdu. Ama biz alacağımızı aldık.

bu sene bogdanda suluda gitse F4 luk bir kadro kurulur. Hatta şampiyonluğa aç başka oyuncuların gelmesi daha bile iyi olur. Çünkü genelde sampiyonluk sonrası sezonlar hayal kırıklığı olur.

ben açıkçası kafayı yormuyorum. heleki doğus olayından sonra hiç dert edilcek birşey kalmadı. Avrupanın en iyi koçu , avrupanın en iyi organizasyonu ve standart üstü bütcemız var. Gerradini gibi ceo muz var. Biz oyuncu bulamazsak avrupadakilerin vay haline :)

Şuan çoğu oyuncunun 1. tercihiyiz. Cska ayarında bütçemiz, olimpiakos ayarında basketimiz, paok ayarında taraftarımız, ve eşi benzeri olmayan bi koçumuz ve ceo muz var. bizi tercih etmeyip başka takıma gidenin de allah belasını versin nediyim :)

ben bogdan haricinde giden olacağını düşünmüyorum. Bogdan da da %50 ihtimal veriyorum. Gönlümde yatan 4 printezis ama mellide gayet olur. bide wannamaker da geldimi tamamdır. bu arada bu ay çıkan haberlere pek inanmayin. %90 ı menejer oyunu. yok onu cska istiyor yok bunu fener , yok su oyuncu nba e gitcek. yemes gerro abimiz bu numaraları. sizde yemeyın.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #183 : 29 Mayıs 2017, 12:29:33 »

Elit guard muhabbetine Sacramento bee'den katkıda bulunayım...bogdan ile ilgili yaptıkları haberden bir pasaj:

But Bogdan’s grasp of the fundamentals is acutely obvious. Wiry but deceptively strong, he has excellent size, a 7-foot wingspan, the athleticism and creativity to penetrate and score or find open teammates, a lefty-righty handle and quick release on his jumper. He doesn’t shoot with Peja’s depth or accuracy – who does? – but he moves without the ball like a young Peja or Jim Paxson and is an above-average defender. Yes, he is a rarity, a Euro prospect who defends.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #184 : 29 Mayıs 2017, 12:34:08 »
Dominant point guard olayı bana Chicago Bulls ile bitti. Jordan-pippen ikilisinden sonra ki o takımın guardları Paxon ve şimdi bi cey armstrong bilmem neydi..Oyunu artık pg'den kurma modası çoktan geçti. Ha elinizde sarunas marculianis, Drazen Petrovic falan olur tamam ama öylesi de yok zaten...
o yüzden Sloukas bence şu an avrupa'da alınacak en iyi oyuncudur...Mantzaris de var ama Kostas'ın ondan artısı penetresi ve asistleri..o yüzden Kostas elinizdeylken ve Bogdan gibi bir de swingman varken elit guarda da çok ihtiyaç yok..Tabi Boby Dixon da var...
Llull ve teo olayı karmaşık ama ben de Llull diyorum. 

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #185 : 29 Mayıs 2017, 13:28:28 »
Galatasaray'da Sinan Guler in takimdan ayrilmasi bekleniyormus... sonucta 4M olunca butce, cogu oyuncuyu elde tutamayacaklar....

O takimdan is yapacak 3 oyuncu var ... Tibor Sinan ve Mc Column...

Tibor cok da gerekmez sanirim (Melli gibi bir oyuncu listede oldugu icin)

Sinan her turlu is yapar ama onun da Efes le anlasmasi daha muhtamel ... Gelse katki alinan bir turk oyuncu daha olurdu ....

Mc Column olabilir ama; gecen seneki haliyle. Bu maclarda izledigim Mc Column ciddi anlamda formsuz. Sanirim Cin liginden sonra tatil yapmamamis olmasi ve gec katilmasinin etkisi.

Ama su da gercek Mc Column (Wannamaker)-Sloukas-Dixon .... tartismasiz euroleague in en iyi 1 numara rotasyonu olurdu ....

Mc Column (Wannamaker)-Sloukas-Dixon
Bogi-Nunnaly-Melih-Sinan
Datome-Tolga Gecim-Egehan
Melli-Kalinic-Baris (Berkay)-Antic???
Udoh-Vesely-Ahmet

Olsa cok bomba olurdu.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2017, 14:07:43 Gönderen: Cem Ağrak »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #186 : 29 Mayıs 2017, 14:02:24 »
Sinan uzak dursun bizden. Oldum olası sevemediğim bir oyuncu. Mccollum'un ise iki beden büyüğü Gudlock vardı bizde. O bile Obra'ya uymadı. Mccolum hiç uymaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #187 : 29 Mayıs 2017, 14:08:52 »
Galatasaray'da bize uyacak herhangi bir oyuncu bence yok .
Sinan Efes'e gidiyor diyorlar. Sinan benim için overratedın kralıdır. niye öyle düşündüğümü sonra bir ara uzun uzadıya anlatırım

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #188 : 29 Mayıs 2017, 14:28:31 »
Gs dan alınabilecek tek oyuncu emir preldzic. Hemi de yerli:))

He he.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #189 : 29 Mayıs 2017, 15:12:04 »
Gigi nin bu yılki performansını beğenmedim.

Tabi neye göre derseniz, geçen yıla göre.. Şöyle anlatayım, önceki yıl koç bazı setlerde top neden giginin eline değmeden kullanılıyor diye azar yapıyordu. Çünkü oyunu Gigi üzerinden de kurmak istiyordu. Teke tek savunmadaki zafiyetlerini de bir şekilde kapatıyorduk. Nolduysa bu sene Gigi hücumun merkezinde değil daha çok yan rollerde ve artık Bogdanın eline değmeden oynanan setimiz herhalde ya yoktur ya da çok azdır. (Buna ek olarak, Ekpe üzerinden de oyun kuruyoruz bazen).

Giginin bu takımdaki yeri sanki eskisi kadar güçlü değil gibi! F4 da bile Kalina nın şutuna güven duyup muvaffak olabiliyorsak, o zaman Gigiden daha savunmacı ve delici bir SG düşünüyor olabiliriz. Bu noktada Darius Miller isminin geçmesi de ilginç! İstatistikleri fena değil sanırım savunma anlamında da Gigi ye göre daha iyi.

Her ne kadar yukarıda yazdıklarım bazı söylentilerden esinlenerek ortaya çıkan yansımalar olsa da, Gigi nin bendeki yeri ayrı. Düzgün bir sporcu, iyi bir takım oyuncusu ve ne olursa olsun çok iyi bir şutör, belki de Melli nin gelişi ona da iyi gelecektir. Tabi eğer, sözleşmesini uzatırsak...

(Bu arada geçtiğimiz yıl Euroleague normal sezonun 2. beşindeydi, bu sene sanki bizim 2. beşimizde gibiydi)
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2017, 15:14:25 Gönderen: friendchip »
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #190 : 29 Mayıs 2017, 15:15:22 »
üslubumda ne var allah aşkına ya , teonun da amk llull'un da .

teo 5 lull sıçar demişim niye batıyor sana hocam ? kim llull kim teo ?

sana saygısızlık mı yapmışım mesajımda ? rakip oyuncuya bunnan da beter küfürler ediliyor, sıçar demem mi sıkıntı..

yavaş gel falan noluyor , iki rakip takım oyuncusu için 3 senedir burda yazan adama yavaş gel diyorsun sonra da benim üslubumda sıkıntı oluyor.

Amacın trollük yapmak mı Emin? "Teo 5 tane Llull sıçar" mantıklı bir fikir mi oluyor? Yani arada o kadar fark olabilir mi? Kaldı ki bunu "Teo, Llull'dan çok daha iyi oyuncudur" diyerek de ifade edebilirsin. Öteki türlü tersi düşünceye biraz saygısızlık oluyor. Küfür ediliyor zaman zaman fakat yukarıda Tuğberk'in de belirttiği gibi duruma ve olaylara göre tolerans gösteriliyor. Fakat iki oyuncu kıyaslarken de aşırıya kaçmadan yapsak daha iyi değil mi?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #191 : 29 Mayıs 2017, 15:16:28 »
Gs dan alınabilecek tek oyuncu emir preldzic. Hemi de yerli:))

He he.
Bunu Besim görmesin. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #192 : 29 Mayıs 2017, 15:34:48 »

Göksenin Köksal?

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #193 : 29 Mayıs 2017, 15:47:29 »
Sinan Efes'e gidiyor diyorlar. Sinan benim için overratedın kralıdır. niye öyle düşündüğümü sonra bir ara uzun uzadıya anlatırım
Tibor Pleiss'ı beğeniyorum ama Udoh-Vesely-Ahmet varken gereksiz kaçar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #194 : 29 Mayıs 2017, 15:52:54 »
Göksenin Köksal?
eyyamcı Kemal ...
anlat Ergin abine neler oldu neler